In deze 4 belangrijke fases bouw je je (affiliate) website op

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Eén van de redenen waarom het bij veel beginnende internet marketeers fout gaat, is omdat ze al direct naar de laatste fase van hun website willen gaan.

Ze willen al gelijk beginnen met geld verdienen – wat natuurlijk logisch is.

Echter is dat gedoemd om te mislukken.

Dat zou hetzelfde zijn als dat jij een huis bouwt, en je gaat beginnen met de zolder. Eerst moet je fundament goed staan – en dat begrijpen maar weinig mensen.

Gisteravond heb ik een video opgenomen waarin ik je de vier fases van het opbouwen van een (affiliate) website laat zien. Het leek me namelijk wel tof om hier wat meer over te vertellen, en mensen duidelijk te maken waar ze moeten beginnen, en waarom dit belangrijk is.

Check de video hieronder.

Video 4 Fases voor het opbouwen van een (affiliate) website

De informatie uit de bovenstaande video klinkt misschien als heel erg simpel en basic, maar toch houden maar weinig mensen zich hier aan, of willen ze dit principe niet begrijpen.

Probeer dus echt in deze vier fases te werken, en je hier aan te houden. Hou het overzicht.

Hieronder zal ik de fases tekstueel bespreken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Fase #1: Een platform/website hebben

Je kunt geen succesvolle internet business hebben, als je niet iets hebt, waarop je bezoekers kunt krijgen.


In mijn geval is dit een website, maar dit kan ook een Instagram profiel, of een Facebook pagina zijn.

Het moet iets zijn waarop iets te doen zijn; waarop je mensen kunt verwelkomen en waarop content te vinden is.

Dit is de allereerste stap en wellicht ook de meest logische stap.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Fase #2: Bezoekers krijgen

De volgende stap is om relevante bezoekers te gaan krijgen.


Bezoekers brengen namelijk geld op; zij zijn degene die hun portemonnee gaan trekken, en/of geld waard zijn.

Dit moet de tweede stap van je internet business zijn; om bezoekers te gaan krijgen. Dit kun je doen door content te maken. Ga bloggen, ga Instagram foto’s plaatsen, bouw aan je platform zodat je platform groeit.

Zonder bezoekers, geen clicks en dus ook geen inkomsten. Focus je nog niet op de volgende stappen als je nog niet veel bezoekers hebt.

Fase #3: Inkomsten realiseren

Pas wanneer je (veel) bezoekers hebt, ga je inkomsten realiseren.


Je moet je dus nog niet 24/7 bezig houden met het geld verdienen met je website, als je nog niet (veel) bezoekers hebt. Zorg eerst dat je veel bezoekers hebt, voordat je met deze derde fase gaat beginnen.

Inkomsten realiseren doe je bijvoorbeeld door te gaan kijken welke artikelen het meest gelezen worden, en hier een verdienmodel aan vast te plakken, zoals het plaatsen van een affiliate link.

Of een bedrijf benaderen en aanbieden om advertentieruimte op je website te kopen.

Pas als je veel bezoekers hebt, kun je inkomsten gaan realiseren.

Fase #4: Opschalen/verbeteren

Als je wat inkomsten hebt, is het de beurt om te gaan opschalen, en dus je inkomsten te vergroten. Meer inkomsten draaien.


Dit kun je doen door te gaan kijken of het mogelijk is om je conversie te verhogen. Of bijvoorbeeld door van verdienmodel te gaan veranderen. Een andere manier is om meer kanalen bij je marketing te betrekken, zoals bijvoorbeeld email marketing toe te gaan passen.

Denk lange termijn, heb geduld

Na het lezen van de bovenstaande fases zul je vast denken: simpel, dat is toch logisch?

Absoluut, maar weinig mensen zullen zich hier aan houden. Probeer dit echt te doen, want anders maak je jezelf alleen maar gek.

Internet marketing en het opbouwen van een winstgevende asset (website) is altijd een lange termijn proces. Heb geduld, blijf bouwen.

Elke dag opnieuw.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *