Will Smith deelt zijn visie in dit inspirerende video interview

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
Inspirerend video interview met Will Smith

Mensen die mij goed kennen weten dat ik af en toe eens de tijd neem om interviews te bekijken met inspirerende mensen. Ik ben namelijk van mening dat het goed voor een mens is om je even af en te zonderen en te luisteren wat succesvolle mensen te vertellen hebben.

In een interview met succesvolle mensen komen namelijk altijd interessante punten naar boven; punten waar je veel van kunt leren.

Vandaag kwam ik een erg inspirerend interview met Will Smith (de acteur) tegen wat ik echt even met jullie moest delen.

In dit interview deelt Will Smith zijn levenslessen en visie op het leven.

Bekijk het interview hieronder.

Levenslessen en visie van Will Smith

Wanneer je het volledige interview hebt gezien zal het je opgevallen zijn dat Will Smith niet bekrompen denkt en dat volgens hem alles mogelijk is. Dat is iets wat alle succesvolle mensen overeen hebben: ze geloven dat iedereen zijn of haar dromen kan uitlaten komen. Ze hebben het tenslotte zelf ook gedaan!

En dat is wellicht ook de belangrijkste visie die hier in dit interview verteld word. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het gaat er juist om waar je naar toe gaat.

Heb jij een droom? Doe er dan alles aan om die te verwezenlijken. Geef nooit op en ga er écht voor. Sommige mensen geven op als het een klein beetje tegen zit, maar zo kom je er niet. Will Smith was ook niet in één dag waar hij nu was. Het gaat er om dat je door blijft zetten en altijd door blijft gaan.

Als je iedere dag met je droom bezig bent, en iedere dag aan je droom aan het bouwen bent, dan zul je zien dat je op een dag je doel bereikt hebt. Als je maar niet op geeft en als je maar door blijft zetten.

En zo is het met internet marketing ook. Je begint met niks, maar als je elke dag aan je internet onderneming bouwt en elke dag weer een stapje verder gaat, dan zul je zien dat je op een dag daar zult komen waar je naar toe wilde gaan en waar je dromen liggen.

Het klinkt misschien heel cliché, maar het is ó zo waar: geef nooit op, en blijf doorgaan.

Wat vind jij van dit interview met Will Smith? Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *