Welke cryptocurrency heeft potentie? Mijn nummer #1 munt voor 2018! (en lang daarna)

welke cryptomunt potentie

Welke cryptomunten hebben er potentie? Het is een vraag die ik op internet zowel elke dag gesteld zie worden.

Jij bent waarschijnlijk ook op zoek naar een cryptomunt die potentie heeft, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. Je wilt cryptomunten kopen, maar je weet (nog) niet welke.

Het is goed ook dat je op zoek bent naar een munt die potentie heeft; sowieso is het verstandig op internet onderzoek naar cryptomunten te doen alvorens je een munt koopt. Er zitten namelijk ook genoeg ‘scamcoins’ tussen, en die wil je natuurlijk niet hebben.

Ik ben inmiddels al zo’n drie jaar geleden begonnen met het investeren in cryptomunten, en zal je op deze pagina vertellen welke cryptocurrency er in mijn ogen de meeste potentie heeft.

Kijk en denk altijd lange termijn

De meeste winst die je kunt maken, is als je lange termijn denkt – en dus ook munten vasthoud voor de langere termijn.

Ik zie vaak genoeg mensen wel cryptocurrency kopen, maar als ze dan de volgende dag verlies hebben, de munt verkopen. Dit is echt het domste wat je kunt doen.

Dat een munt nu is gezakt, betekent niet dat deze geen potentie heeft, en op langere termijn niet in waarde stijgt.

Goede projecten zullen altijd winnen. Laat je niet verleiden door het ‘snelle’ geld en investeer niet in pump en dump rotzooi.

Voor een munt waar ik nu een paar ton winst op heb, heb ik in het begin ook maanden verlies gestaan. Simpelweg doordat ik investeer in projecten (dus munten) waar ik op de lange termijn in geloof, haal ik zulke winsten.

De Gulden is terug (mijn crypto tip)

Een cryptomunt waar ik veel lange termijn potentie in zie is de Gulden.

De Gulden heeft een goede lange termijn visie, en de ontwikkelaars staan voor kwaliteit. Zo is de Gulden een stuk sneller dan de Bitcoin – en andere cryptomunten – en willen de ontwikkelaars zich met de Gulden ‘afscheiden’ van de cryptocommunity om echt op zichzelf te gaan staan.

Zo draait de Gulden ook op een eigen blockchain.

Ik heb de Gulden gekocht voor nog minder dan een cent, en staat op moment van schrijven op zo’n 0,20 euro. Doordat de Gulden nu nog relatief laag staat, en de munt eigenlijk nog maar net begonnen is, biedt dit enorm veel kansen.

Doe altijd goed onderzoek

Voordat je zelf cryptomunten gaat kopen, is het belangrijk dat je altijd goed onderzoek doet naar de munten die je wilt gaan kopen.

Veel zijn namelijk gewoon onzin munten, en zijn alleen gemaakt om te pumpen en te dumpen.

Investeer ook altijd alleen geld wat je kunt missen. De cryptowereld is een jonge markt, waar je op een dag soms 50% winst kunt halen, maar ook 50% verlies.

Wees niet bang als de waarde ineens hard zakt, raak niet in paniek. Als je geld investeert wat je kunt missen, zit je altijd goed.

Verder is het ook heel belangrijk om alleen cryptomunten te kopen waar je zelf ook achter staat, en niet omdat “iemand het op het internet zegt”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *