Waarom je voor wederkerende (affiliate) inkomsten moet kiezen (zeker met dit prachtige weer)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Van veel collega marketeers hoor ik dat het momenteel ‘magere tijden’ zijn.

Ze halen weinig verkopen en commissies en dat heeft natuurlijk alles te maken met het prachtige weer wat al een tijdje in Nederland aan de gang is.

Momenteel heerst er zelfs een heuse hittegolf, en de vooruitzichten zijn dat dit warme weer nog wel een tijdje aan zal houden.

Dat is tof voor zonliefhebbers – zoals ik – maar voor internet marketeers is het wat minder.

Er wordt namelijk momenteel maar weinig gekocht; dat komt natuurlijk doordat de meeste mensen de zon opzoeken, in plaats van de computer. Daarnaast zijn veel mensen een dagje weg, of op vakantie.

Magere tijden dus ;-).

Kracht van wederkerende inkomsten

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er ook niet mee te maken heb. Ik heb ook een boel minder commissies en verkopen. Daarnaast krijg ik een boel minder mails en is het op het forum ook rustiger.

Voor mij maakt het echter niet zo heel veel uit, ik ben namelijk al een paar jaar bezig met het opstapelen van wederkerende (affiliate) inkomsten. Abonnementen dus, waarvan ik elke maand gewoon een commissie krijg.

Om dit wat duidelijker te maken, heb ik de onderstaande video voor je opgenomen.

Doordat ik wederkerende inkomsten opbouw, weet ik dus wat ik in de maand sowieso ga verdienen (de huidige wederkerende inkomsten).

Maar omdat ik elke maand weer nieuwe wederkerende (affiliate) inkomsten opbouw, groeit dit inkomen elke maand.

Ik ben dus niet afhankelijk van het moment, maar heb een ‘bodem’ van inkomsten (de abonnementen).

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Passief inkomen opbouwen

Ik wil je daarom als affiliate ook aanraden om programma’s te promoten die wederkerende commissies geven. Zo bouw je veel meer zekerheid op, en ben je niet afhankelijk van een periode met weinig verkopen. Je bouwt namelijk continu wat op, en legt een basis wat eigenlijk elke maand alleen maar meer word.

Daarnaast geeft het je mega veel rust – je weet immers dat je sowieso een vast inkomen hebt, en je bent niet meer afhankelijk van de verkopen van de dag.

Dit is naar mijn idee dan ook de beste manier om een passief inkomen op te bouwen.

Op deze manier kan ik dan ook met dit lekkere weer heerlijk van de zon genieten en relaxen – zonder me druk te hoeven maken om de mindere verkopen of commissies.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waar vind ik wederkerende commissies?

Een vraag die ik na het publiceren van dit artikel vaak kreeg was waar je dan programma’s met wederkerende inkomsten kon vinden.

En het klopt, die zijn wat lastiger te vinden. In PayPro vind je er slechts een aantal die openbaar staan.

Ik wil je dan ook aanraden om de support van PayPro te mailen, en te vragen naar goede programma’s voor wederkerende commissies.

Een andere manier is om internet marketing software te promoten. Programma’s als Enormail geven ook maandelijkse commissies.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Waarom je voor wederkerende (affiliate) inkomsten moet kiezen (zeker met dit prachtige weer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *