In je slaap geld verdienen: dit is hoe je dan wakker word!

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
geld verdienen slapen

Het is de droom van veel mensen: tijdens je slaap, geld verdienen. Dankzij het internet is het mogelijk, en doe ik het ook.

Vrijwel elke ochtend als ik wakker word en mijn statistieken ga checken, heb ik tijdens mijn slaap geld verdiend.

Bizar eigenlijk. Maar ook best wel lekker.

Als ik zie dat ik in de nacht – terwijl ik sliep – pakweg zo’n 100,- euro aan commissies hebt binnengehaald, verschijnt er altijd weer een dikke glimlach op mijn gezicht en zorgt er voor dat ik de dag rustig kan beginnen.

Als ik zie dat ik in de nacht – terwijl ik sliep – pakweg zo’n 100,- euro aan commissies hebt binnengehaald, verschijnt er altijd weer een dikke glimlach op mijn gezicht en zorgt er voor dat ik de dag rustig kan beginnen.

Veel mensen moeten daar een dag of anderhalf voor werken. En ik verdien het tijdens mijn slaap.

Niets komt vanzelf

Laat ik vooropstellen dat niets vanzelf komt, en ook deze inkomsten niet.

Het is niet zo dat ik vanaf dag één (of beter gezegd, nacht één) zo’n 100,- euro per nacht aan commissies verdien. Ook ik heb dit moeten opzetten, en ook dit is dus niet vanzelf gegaan.

Sterker nog, ik heb drie maanden keihard moeten werken om mijn eerste commissie binnen te halen.

Toen ik zag dat het mogelijk was, besefte ik dat alles kon, en dat – op het internet – ’the sky the limit is’.

Bizar.

Anyway, besef goed dat als jij ook geld wilt verdienen op het internet, en er van droomt ook tijdens je slaap geld te verdienen, dat dit niet vanzelf komt en dat je hier eerst keihard voor moet werken.

Als je doorzet, is het mogelijk.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Dit is hoe ik het doe

Goed, laat ik je in het kort uitleggen hoe ik het doe en hoe ik dus zo passief geld verdien.

 1. Ik kies een product om te promoten
 2. Ik maak er een website omheen
 3. Ik ga of laat artikelen schrijven over het onderwerp van de website
 4. Ik krijg via Google dag en nacht gratis bezoekers naar mijn website
 5. Een gedeelte van de website bezoekers koopt het product wat ik promoot
 6. Ik krijg hier commissie over
 7. Eventueel begin ik met het opzetten van een mailinglijst

Meer is het niet.

Als je hier trouwens een video-uitleg over wilt zien, raad ik je aan de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie te bekijken, dan zie je precies wat ik doe en hoe ik het doe, maar hierboven vind je kort samengevat hoe het werkt.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

En dit is hoe het er uit ziet

Elke keer als ik een product promoot, en dus geld verdien, krijg ik een mail van PayPro of Daisycon die er bijvoorbeeld zo uit ziet:

commissie paypro

Het mooie is dat ik met een commissie-verkoop er verder niks meer voor hoef te doen.

Geen klantenservice.

Geen mailcontact.

Niks.

De commissie kan ik zo op mijn bankrekening over laten schrijven en klaar.

Geen 9 tot 5 slaaf

Ik laat je dit allemaal niet zien om stoer te doen, maar puur om aan jou te laten zien dat het mogelijk is.

Voor veel mensen is het namelijk ondenkbaar om tijdens hun slaap geld te verdienen.

Deze mensen denken dat je per se 9 tot 5 moet werken om geld te kunnen verdienen.

Onzin. Dankzij het internet is het hele geld verdienen principe op z’n kop gegaan, en kan iedereen met een laptop en een internetverbinding overal ter wereld geld verdienen.

Het is een prachtige tijd waarin we leven.

Ga er mee aan de slag en pluk er de vruchten van!

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “In je slaap geld verdienen: dit is hoe je dan wakker word!

 1. Leuk artikel Jacko!

  Weet je wat grappig is.. het product wat jij verkocht hebt rond half4 ’s nachts.. sluit mooi aan met het product “perfect slapen in 7 stappen” lol 😉

  Wellicht ’s nachts een keer campagne draaien met dit product 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *