Video: Doe eens iets constant voor minimaal een jaar lang

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Afgelopen vrijdag organiseerde ik de tweede ISG Workshop.

In deze ‘offline Workshop’ had ik het onder andere over Mindset, en de principes van succes. Want om geld te verdienen met affiliate marketing moet je niet alleen over de juiste kennis beschikken, ook je mindset moet anders worden.

Het leek me wel leuk om een stukje uit de Workshop toe te lichten en online te zetten. Vandaar dat ik er ook een video over heb opgenomen welke je hieronder kunt bekijken.

ISG Workshop Takeaway – Doe iets constant voor een jaar lang

De informatie uit de bovenstaande video is zo enorm belangrijk.

Maar weinig mensen zijn in staat om daadwerkelijk iets voor een jaar lang te doen.

Vaak stoppen ze na een paar weken of een paar maanden, en is alles voor niets geweest.

Zoals je in de bovenstaande video hebt kunnen zien kunnen er echt prachtige dingen gebeuren als je een jaar volhoud, en ook continu met datgene bezig blijft.

Dit is een universeel principe. 

Een persoon die een jaar lang voetbal gaat lopen trainen, zal ongetwijfeld ook veel beter zijn dan iemand die na twee weken stopt, toch?

Zo is het met alles in het leven, en dus ook met geld verdienen op internet en internet marketing in het algemeen.

Ik wil je daarom ook echt uitdagen om een project van je er bij te pakken, hier mee te beginnen en hier minimaal eens een jaar mee bezig te blijven.

Je gaat zien dat er mooie dingen gaan gebeuren.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Video: Doe eens iets constant voor minimaal een jaar lang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *