UpViral Review: Slimme ‘marketing hack’ van Wilco de Kreij?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
upviral review logo

Wat ik zo bijzonder aan UpViral vind is dat het software is die internationaal gebruikt word, maar is gemaakt door de Nederlander Wilco de Kreij.

UpViral is dan ook met name bekend in Amerika, en wordt gebruikt door veel bekende (Amerikaanse) internet marketeers.

Maar wat is UpViral nou eigenlijk? En is het je geld waard?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dat je waarschijnlijk op zoek bent naar meer informatie over UpViral, en dat je er wellicht aan zit te denken om UpViral aan te schaffen.

In deze UpViral review vertel ik je mijn eerlijke mening en ervaringen, zodat jij weet of deze van oorsprong Nederlandse software, je geld waard is.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wie is Wilco de Kreij?

wilco de kreij

Wilco de Kreij is de man achter UpViral en is zeker geen onbekende in de internet marketing wereld. Sterker nog, ik heb hem een tijdje geleden te gast gehad in mijn podcast, check ‘m hier: Wilco de Kreij Podcast!

Wilco is al een tijdje actief in de internet marketing wereld – en heeft dan ook veel gedaan en een goede naam opgebouwd.

Hij heeft verschillende software uitgebracht en heeft daar ook verschillende ‘six figure launches’ mee gedaan; een behoorlijke prestatie!

Al met al staat Wilco bekend om zijn goede software, en om zijn kennis die hij naar buiten brengt: die is vaak baanbrekend.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wat is UpViral?

UpViral is internet marketing software waarmee het doel simpel is: meer mensen bereiken. Want, hoe meer mensen je product zien, hoe beter.

UpViral noemt zich ‘de Ultimate Viral Referral Marketing Software’, en maakt het mogelijk om mensen een unieke ‘referral link’ mee te geven, die mensen te zien krijgen nadat ze zich hebben ingeschreven voor je lead magnet of product.

Hierdoor kun je ze aansporen om je lead magnet/product op hun social media te delen, zodat je meer bezoekers > leads  > verkopen gaat krijgen. Door de handige features van UpViral kun je het mogelijk maken dat als mensen hun vrienden bij je ‘aanbrengen’ ze toffe bonussen kunnen krijgen.

Waarom UpViral?

Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw offer/product te zien krijgen, en dus ook zoveel mogelijk leads en verkopen scoren.

UpViral kan je hier mee helpen, en doet dat ook (mits je het goed gaat gebruiken natuurlijk).

Jij weet net zo goed als ik dat het mega belangrijk is om een constante stroom aan (gratis) bezoekers en leads naar je website te brengen. Dit levert je constante inkomsten op en hierin kan UpViral veel voor je betekenen.

Voor wie is UpViral?

Kijk, in principe is UpViral voor iedereen die meer gratis bezoekers en leads naar zijn of haar website wilt krijgen. Dat is tenslotte wat UpViral doet.

Belangrijk om te vermelden is dat er meerdere software is die ditzelfde doel hebben als UpViral, en ook hetzelfde doen.

Het probleem met deze software is echter dat deze heel erg ingewikkeld werkt, en ook totaal niet gebruiksvriendelijk voor de bezoeker zijn.

UpViral Dashboard

UpViral onderscheidt zich hierin, en daardoor is UpViral ook voor de internet marketeer die niet met allerlei technische rompslomp bezig wilt zijn.

Mijn eerlijke UpViral review, mening en ervaringen

Goed, ik zal je nu vertellen wat mijn ervaringen en review over UpViral zijn.

Laat ik vooropstellen dat UpViral prima doet wat het beloofd, en waarvoor je het wilt aanschaffen. Met UpViral maak je in de korte keren ‘virale campagnes’, zonder dat je daar veel tijd en energie aan kwijt hoeft te zijn.

Wanneer mensen een bedankt-pagina zien (dus ze hebben hun lead magnet gedownload of je product gekocht), kun je het zo instellen dat mensen een unieke referral link krijgen, welke ze direct op hun social media kunnen delen.

Mensen krijgen te zien hoeveel vrienden ze al aan hebben gebracht, en kunnen dus precies zien hoeveel vrienden ze nog moeten aanbrengen om eventuele bonussen te kunnen downloaden.

Daarnaast kun je eenvoudig campagnes splittesten, en dus kijken welke campagne er beter werkt. Dit alles in een overzichtelijk admin gedeelte, waar je alle statistieken eenvoudig kunt meten en kunt bekijken.

Prijs

Ik ben zelf aan de slag gegaan met de Pro versie van UpViral (de meest uitgebreidste) en die kost mij omgerekend 35,- dollar per maand. Niet veel voor als je ziet wat je er voor terug krijgt.

UpViral zit namelijk prima in elkaar en is mega gebruiksvriendelijk.

Wanneer je UpViral goed instelt, kan UpViral je het tienvoudige opbrengen.

Ik heb al verschillende campagnes gehad die echt mega veel bereik op Facebook kregen, simpelweg doordat ik op de bedankt-pagina een UpViral link had geplaatst. Je ziet dat mensen graag hun vrienden op de hoogte brengen als ze iets hebben gekocht of gedownload, en met UpViral kun je hier handig op inspelen.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

UpViral komt met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit houdt in dat als je ziet dat UpViral toch niks voor jou is, je gewoon binnen 30 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen. Hierdoor loop je dus geen enkel risico, en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

UpViral kopen

Zoals je in deze UpViral review hebt kunnen lezen ben ik mega tevreden over deze software, en raad ik het iedereen die meer uit zijn of haar traffic (en dus internet business in het algemeen) wilt halen, van harte aan!

UpViral is mega gebruiksvriendelijk, en doet wat het beloofd: het brengt je de mogelijkheid om simpel virale campagnes op te bouwen en op te schalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wanneer je het goed aanpakt, ga je er mega veel aan terug krijgen.

UpViral kopen doe je via onderstaande kortingslink:

UpViral
Review door Jacko Meijaard op 2017-04-19
Beoordeling: 5
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *