Toekomst van Cryptomunten: één rechte lijn omhoog?

cryptomunten toekomst

De toekomst van cryptomunten is een veelbesproken onderwerp. Bijna elke dag komt er wel een nieuwsbericht voorbij waarin een analist het heeft over de prijs van de Bitcoin – of andere cryptomunten.

De ene voorspelt dat de koers van munten zoals de Bitcoin nog vele honderden of zelfs duizenden procenten zullen stijgen, terwijl de andere denkt dat de prijs binnenkort in elkaar zal kelderen.

Wat brengt de toekomst? Niemand die het zeker weet – en dat maakt het nou juist zo spannend.

Waarom cryptomunten zo onvoorspelbaar zijn

Je zult ongetwijfeld wel eens op het nieuws gehoord hebben dat de koers van de Bitcoin de ene dag 50% omhoog is gegaan, en de andere dag weer 50% omlaag is gegaan.

De koers van cryptomunten kunnen of mega hard omhoog gaan, maar natuurlijk ook weer mega hard omlaag.

Dat maakt het voor mij ook zo leuk, en zorgt er voor dat er in korte tijd hoge winsten gehaald kan worden – maar natuurlijk ook veel verlies.

De koers van cryptomunten is zo onvoorspelbaar omdat niemand weet wat de technologie achter de cryptomunten (de blockchain) nou eigenlijk gaat doen. De blockchain is uiteindelijk waar het allemaal om draait, en nog nooit eerder in de geschiedenis hebben we meegemaakt wat we nu meemaken: geld overmaken naar de andere kant van de wereld zonder tussenkomst van een derde partij, of zonder extra kosten.

Uiteindelijk zal de technologie achter de blockchain bepalen of munten als de Bitcoin en Ethereum bestaansrecht hebben, en wat de prijs gaat worden.

Wat gaat de toekomst brengen?

Niemand kan in de toekomst kijken, en niemand weet dus wat de toekomst van de crypomunten gaat zijn. Ik ook niet.

Wel kan ik natuurlijk mijn mening geven en je vertellen wat ik denk wat cryptomunten gaan doen.

Ik denk zelf dat de blockchain een revolutionaire technologie is, waarvan we zelf nog maar aan het begin staan. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘geschiedenis’ van email. Toen er pas email had, waren er ook genoeg mensen die zeiden dat ze dat niet nodig hadden – want bellen is net zo makkelijk of snel.

Je ziet dat hetgeen wat beter is – in dit geval de blockchain – uiteindelijk toch gaat winnen.

Het zal ongetwijfeld nog vele jaren duren, maar ik denk dat de blockchain de banken kunnen vervangen – of in ieder geval deels kunnen vervangen, en dat banken ook de blockchain in gaan zetten voor hun betalingsverkeer.

Ik denk dan ook dat de koers van de Bitcoin die we nu hebben (17.000 dollar), makkelijk vele malen hoger kan gaan en dat het een goed idee is om nu Bitcoins – of andere cryptomunten te kopen.

Cryptomunten kopen

Ben je na het lezen van dit (korte) artikel over de toekomst van cryptomunten ook enthousiast geworden en wil je ook cryptocurrency kopen?

Dan raad ik je aan om dit bij Bitonic te doen. Bij dit Nederlands bedrijf koop ik al jaren mijn Bitcoins. Je kunt er gewoon met iDeal betalen, levering gaat super snel en de klantenservice is ook altijd super adequaat.

Een aanrader voor iedereen die wilt beginnen met crypto!

Één reactie op “Toekomst van Cryptomunten: één rechte lijn omhoog?

  1. Super tof om te zien dat steeds meer websites schrijven over cryptomunten.
    Als je het mij vraagt verdient crypto het om deze aandacht te krijgen.
    Sinds november 2017 schrijf ik over cryptocurrency op mijn website.
    Verschillende artikelen van Bitcoin toekomst tot wat gaat cryptocurrency doen in een nieuwe krediet crisis.

    Ik verwacht dat met name Bitcoin een gouden toekomst tegemoet gaat, je kunt nu nog profiteren maar moet wel snel zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *