ISG Podcast #103: Thijs Lindhout over zijn business, focus en doelen!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Afgelopen week had ik een Podcast interview met niemand minder dan de Podcast Koning van Nederland, namelijk Thijs Lindhout!

Normaal gesproken deel ik Podcasts niet op de Internet Succes Gids.nl blog, maar voor deze Podcast maak ik graag een uitzondering.

Daarom deel ik hieronder het Podcast interview wat ik afgelopen week met Thijs Lindhout had.

In de onderstaande Podcast vertelt Thijs over zijn business, hoe hij focus houdt en zijn doelen.

Enjoy!

Je kunt ‘m ook hieronder via SoundCloud luisteren:

Podcast Koning Thijs Lindhout

Voor mij is Thijs sowieso een erg inspirerend persoon; hij staat namelijk regelmatig op nummer één in het iTunes Podcast overzicht.

Een doel wat voor mij nog ver weg lijkt, maar ik ongetwijfeld een keer ga halen.

Ik vind het dan ook super tof om te horen hoe (snel) Thijs het voor elkaar kreeg om zijn Podcast op #1 in iTunes te halen, en sowieso met deze Podcast Koning te spreken.

Ik hoop dat je er net zulke waardevolle inzichten uit dit gesprek haalt als ik.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *