Waarom Storytel veel beter is dan Netflixen

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Mensen die me al een tijdje volgen die weten dat ik geen groot fan ben van TV en dat ik liever boeken lees.

Er is zo enorm veel onzin op televisie. Het is eenrichtingsverkeer, en je schiet er weinig mee op met te weten wat er is gebeurd in Goede Tijden Slechte Tijden.

Ik denk dat je veel beter bezig kunt zijn met het ontwikkelen van jezelf, en een goede manier om dit te doen is door boeken te lezen – over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling.

Het is niet voor niets dat de rijken ter wereld mega veel boeken per jaar lezen en hun tijd niet verdoen met wat er op TV te zien is.

Anyway, afgelopen week kwam ik terecht op Storytel. Een soort Netflix, maar dan voor boeken.

In de onderstaande video vertel ik je er meer over.

Een betere mindset door boeken lezen

Ik merk dat ik audioboeken veel sneller consumeer dan ‘normale’ boeken. Dit omdat ik audioboeken in plaats van muziek kan luisteren, en blijkbaar lees ik toch niet zo snel als dat iemand het voor me voorleest ;-).

Het enige nadeel vind ik dat er een groot verschil in (kwaliteit van) voorlezers is. De ene voorlezer leest lekkerder voor dan de andere.

Een passief inkomen opbouwen en geld verdienen op internet is niet alleen een kwestie van kennis opdoen over internet marketing, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Je moet bereid zijn om een andere mindset aan te nemen, en nieuwe skills leren.

Geduld hebben.

Sinds dat ik business boeken ben gaan lezen, is mijn business gaan groeien. Sinds dat ik boeken over persoonlijke ontwikkeling ben gaan lezen, ben ik persoonlijk gaan groeien.

Zie je wat er gebeurd?

Overal waar je jezelf mee bezig houdt, zorgt er voor dat je nieuwe kennis opdoet en groeit.

Voedt je hersenen met inspirerende woorden. Niet met de onzin die je op televisie ziet.

Meer weten over Storytel? Lees dan mijn Storytel review.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *