Snel Rijk Worden? Met deze methode ga jij 10K per maand verdienen!

snel rijk worden

Snel rijk worden is iets wat we natuurlijk allemaal wel willen. Wie droomt er nou niet van om in ene bizar korte tijd veel geld te verdienen?

Maar is snel rijk worden mogelijk?

En zo ja: hoe dan?

Ik ben Jacko Meijaard en ik verdien zo’n 10.000 euro per maand op het internet. Ik ben 25 jaar en heb geen schooldiploma. Als ik het kan; kan iedereen het.

Op deze pagina zal ik je mijn methode vertellen hoe jij straks ook zo’n 10.000 euro per maand via het internet gaat verdienen. Nee, het is geen sprookje. De enige randvoorwaarde is dat je er daadwerkelijk mee aan de slag moet gaan, en er voor moet gaan.

Wanneer ben je rijk?

Eerst wil ik even met je bespreken wanneer je nou écht rijk bent. Of ten minste, wanneer ik vind wanneer je rijk bent.

Allereerst ben je natuurlijk rijk als je gezond bent.

Hoeveel mensen die een erge ziekte hebben zouden niet wensen dat ze in ruil voor al hun geld weer gezond zouden zijn? Wees dankbaar dat je gezond bent.

Wanneer je echt rijk bent in financiële zin, is – naar mijn mening – dat je zoveel geld verdiend dat je alles kunt doen waar je zin in hebt, en dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken om geld.

Wanneer jij zo’n 10.000 euro per maand gaat verdienen, ben jij rijk. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om geld, en bent financieel vrij.

Je hoeft niet per sé miljonair te worden om rijk te zijn.

Waarom iedereen rijk kan worden

Sommige mensen denken dat het voor hun onmogelijk is om snel rijk te worden. Ze denken dat snel rijk worden alleen is weggelegd voor een bepaalde groep mensen.

Dat is absoluut niet waar.

Iedereen kan rijk worden.

Je moet er alleen wel wat voor doen (of niet, als je bijvoorbeeld een grote erfenis krijgt of de jackpot wint, maar daar gaan we niet van op uit).

Als je eenmaal beseft dat JIJ de regie over je eigen leven in handen hebt en dat jij verantwoordelijk bent voor JOUW TOEKOMST, dan ben je al een heel eind.

Besef goed dat jijzelf bepaald of je rijk gaat worden of niet.

Hoe kan ik snel rijk worden?

Ok, genoeg gepraat. Laten we het nu gaan hebben over hoe jij snel rijk kunt gaan worden. Want daarvoor ben je tenslotte hier, toch?

Er zijn verschillende manieren om rijk te worden. Ik zal er hieronder een aantal bespreken.

Beleggen op de beurs

Eén van de manieren om rijk te worden is door te gaan beleggen op de beurs. Dit is niet alleen een manier om geld te verdienen, maar ook om geld te verliezen; pas dus goed op voordat je geld gaat beleggen op de beurs. Je bent gewaarschuwd.

Beleg alleen geld wat je niet nodig hebt.

Wanneer je geld gaat beleggen op de beurs, doe dit dan in fondsen waar je dividend op krijgt. Dividendfondsen keren elk kwartaal dividend (geld of aandelen) uit, waardoor je dus elke maand passief geld verdiend.

Door actief op de beurs of in Forex te gaan beleggen, kun je flink veel geld verdienen.

Geniale uitvinding

Je zult ongetwijfeld wel eens gehoord hebben van Mark Zuckerberg; de oprichter van Facebook.

Mark zag een kans, ontwikkelde ‘The Facebook’ en is nu biljonair.

Ook jij kunt rijk worden door een geniale uitvinding te doen, maar daar komt zeker wel enige vorm van ‘geluk’ bij kijken.

Zie jij iets waar jij je aan ergert? Grote kans dat andere mensen zich daar ook aan ergeren. Verzin er een oplossing voor, en breng dat op de markt. Door sites als Kickstarter.com (crowdfunding) kun je genoeg startkapitaal verzamelen om jouw idee op de markt te zetten.

Wanneer je uitvinding door de massa wordt opgepakt, ben je binnen.

Je eigen bedrijf opzetten

Nog een manier om (snel) rijk te worden is door je eigen bedrijf te gaan beginnen.

Waar ben jij goed in? Waar kun je mensen mee helpen?

Richt je eigen bedrijf op en help mensen met jouw diensten. Misschien kun je wel goed websites maken. Veel mensen kunnen dit niet, en hier blijft altijd vraag naar.

Door dit slim aan te pakken kun je in een vrij korte tijd een groot bedrijf bouwen en dus ook veel geld verdienen.

Hoe ik 10.000 euro per maand verdien

Goed, ik heb nu drie manieren besproken om snel rijk te worden, maar ik heb je nog niet verteld over de methode die ik toepas om zo’n 10.000 euro per maand te verdienen.

Ik verdien mijn geld op het internet.

Dit doe ik aan de hand van affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor een commissie.

Inkomsten maart 2016.
Inkomsten maart 2016.

Een voorbeeld:

Ik heb een website over de Apple iPhone. Op deze website staan de goedkoopste iPhone prijzen (dus waar je het goedkoopst een iPhone kunt kopen).

Mensen zoeken in Google naar ‘goedkope iPhone kopen’ en komen vervolgens op mijn website terecht. Vervolgens klikken ze op mijn affiliate link naar bijvoorbeeld KPN.nl, en wanneer ze dan binnen 100 dagen een toestel of abonnement bij KPN.nl kopen, krijg ik daar commissie over.

De commissie op een abonnement is ongeveer 30-40 euro, dus met vijf verkopen per dag zit je al rond de 200,- euro. Puur passief!

Een puur passief inkomen (volledig geautomatiseerd)

Het mooie van affiliate marketing is dat dit allemaal geautomatiseerd is, en ik dus een puur passief inkomen verdien.

Eigenlijk is het enige wat ik hoef te doen bezoekers naar mijn websites krijgen, en verder niet. Ik hoef niet aan klantenservice te doen, en hoef ook geen voorraad te hebben.

Hierdoor kan ik ‘werken’ waar ik wil.

Het enige wat ik nodig heb is mijn laptop en een internetverbinding. Meer niet.

Zo kan ik zelf bepalen hoe mijn dag er uit ziet, en kan ik gewoon op vakantie wanneer ik wil.

Verdien zelf ook minimaal 10.000 euro per maand

Ik kan me goed voorstellen dat je na het lezen van dit artikel zelf ook wilt beginnen met het opzetten van jouw internet business, en ook flink geld wilt gaan verdienen op het internet.

Gelukkig heb ik goed nieuws voor je, want iedereen kan dit. Je moet alleen wel zelf beginnen.

Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining opgezet. In deze videotraining laat ik je exact zien hoe ik een winstgevende affiliate website opzet.

Je kunt mijn stappen 1-op-1 kopiëren. Je hebt geen (voor)opleiding of technische kennis nodig.

Klik hier om zelf ook minimaal 10.000 euro per maand te verdienen >>

Je hebt nu alle informatie om snel rijk te worden.

Succes!

5 reacties op “Snel Rijk Worden? Met deze methode ga jij 10K per maand verdienen!

  1. Goeien avond mt emre ik wil ook rijk worden kan je miss mij helpe enz of ja wat nodig enz k wil ook so veel geld permaand willen.

    Gr.emre

  2. Beste, ik wil heel graag rijk worden. Ik zit er helemaal door heen en zoek hulp. Kun jij mij alsjeblieft helpen om 10,000 per maand te verdienen?

    Ik zal je altijd dankbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *