Skype widget op je WordPress website? Makkelijk en snel gedaan!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Het logo van Skype

Als je al een tijdje op Internet Succes Gids.nl komt, zie je dat ik aan de rechterkant van mijn website een Skype widget heb.

Klik je op deze knop, dan kun je direct contact met me opnemen via Skype. Super handig!

Maar hoe kun je nou zelf zo’n Skype widget op je WordPress website integeren?

In dit artikel zal ik het je precies uitleggen!

Waarom een Skype widget op je website plaatsen?

Voordat ik ga uitleggen hoe je een Skype widget op je WordPress website kunt plaatsen, zal ik eerst vertellen waarom het handig is om dit te doen.

Door een Skype widget op mijn website te plaatsen, geef ik mensen de mogelijkheid om direct met mij in contact te komen via Skype.

Skype widget op internet succes gids.nl
Hierboven zie je de Skype widget op Internet Succes Gids.nl

Het is grappig om te zien wat dit voor effect heeft. Mensen voegen mij toe, en stellen vragen over internet marketing of zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kan ik mensen helpen en kijken welke videotraining het beste bij hun past.

Door persoonlijk contact te hebben, krijg je natuurlijk al snel vertrouwen. En als mensen zien dat jij de mogelijkheid biedt om direct via Skype in contact te komen, krijgen mensen al direct vertrouwen in je, en geef je de website ook een stukje persoonlijkheid mee.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe een Skype widget op je WordPress website plaatsen?

Het is enorm makkelijk om een Skype widget op je WordPress website te plaatsen. Er is namelijk een speciale (gratis) plugin die dit mogelijk maakt.

De plugin die ik gebruik heet Skype Online Status en kun je hier downloaden.

Natuurlijk kun je de plugin ook opzoeken in de WordPress plugin directory en rechtstreeks op jouw website downloaden en installeren.

Weet je niet hoe je WordPress plugins moet installeren? Lees dan dit artikel + bekijk de bijbehorende video: WordPress plugins installeren.

Wanneer je de plugin hebt geïnstalleerd, zul je zien dat er een nieuwe widget is bijgekomen, met als naam ‘Skype Status’. Sleep deze naar de plaats toe waar je deze wilt hebben, vul je Skype ID in en klaar!

Zo zie je maar dat het enorm makkelijk is om een Skype widget op je WordPress website te hebben, en dat je er totaal geen technische kennis voor nodig hebt.

Succes!

Is iets niet duidelijk, of heb je nog vragen? Laat het dan even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Skype widget op je WordPress website? Makkelijk en snel gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *