Ruim 8000,- euro aan affiliate commissie in de eerste 17 dagen van april

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Regelmatig krijg ik mails of commentaar van mensen die iets zeggen als “jij verdiend alleen maar geld met je cursussen!”

Dit zijn dan mensen die totaal geen onderzoek hebben gedaan naar wat ik nou eigenlijk doe, of waar ik voor sta.

Om die reden heb ik een tijdje geleden dan ook een bericht op LinkedIn geplaatst, waarin ik een screenshot van mijn affiliate inkomsten deel.

Dit zijn de affiliate inkomsten vanaf 1 april tot en met 17 april 2019. Zoals je in de onderstaande video ziet, zijn dat ruim 8000,- euro aan affiliate inkomsten. En dat is dan alleen nog maar PayPro.

Natuurlijk moet ik er wel bij zeggen dat ik ondertussen al bijna tien jaar met affiliate markering bezig ben, en hier dus ook al zo’n tien jaar mijn geld mee verdien. Dit is niet van de één op de andere dag gekomen.

Als jij nog maar net met affiliate marketing begint, is de kans niet zo graag dat jij al gelijk in de eerste maand zo’n 8000,- euro aan inkomsten doet. Dat moet natuurlijk groeien.

Wel moet ik zeggen dat affiliate marketing naar mijn idee één van de makkelijkste verdienmodellen ooit is. Iedereen kan er mee beginnen, je hebt geen groot budget nodig, je hoeft niet moeilijk te doen met inkopen uit China, geen lastige BTW/bedrijfsconstructies of wat dan ook.

Het enige wat je hoeft te hebben is in principe een domeinnaam en een hosting, en voor zo’n 20,- euro per jaar ben je daar al mee klaar.

Daarnaast hoef je je ook niet druk te maken om voorraadbeheer of producten op de post te doen.

Je affiliate website werkt voor jou, en niet andersom.

Ik hoop dat ik je met deze video enigszins heb weten te kunnen inspireren. Besef goed dat we in de tijd van het internet leven, en dat daar geen grenzen zijn. Zowel qua inkomsten als qua bereik. Alles is mogelijk.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *