Review: Groeien met SEO (Mark van Tuel)

groeien met seo review

Vandaag plaats ik mijn review over de videocursus Groeien met SEO van Mark van Tuel.

Ik ken Mark al een tijdje als een SEO-expert, en een paar maanden geleden bracht hij zijn videotraining uit waarin hij alle ins en outs omtrent Zoekmachine Optimalisatie prijsgeeft.

Ongeveer een week geleden gaf hij me toegang tot deze training, Groeien met SEO, en via deze pagina wil ik dus mijn review en ervaringen bespreken. Zo kun je voor jezelf bepalen of deze training wat voor jou is.

Hieronder lees je dus mijn review van Groeien met SEO van Mark van Tuel.

Wie is Mark van Tuel?

Mark van Tuel is de maker en verkoper van deze training.

Hij heeft zijn eigen blog en bedrijf genaamd Ompro.nl en vertelt daar regelmatig over Zoekmachine Optimalisatie. Hij helpt bedrijven met hun Zoekmachine Optimalisatie-strategie en helpt websites dus hoger in Google te komen.

Ik ken Mark al een tijdje en we hebben ook regelmatig contact. In de afgelopen jaren heb ik hem leren kennen als iemand die precies weet waar hij het over heeft; hij verkoopt geen onzin en doet ‘wat hij preekt’.

Zijn blogs ranken ook erg goed in Google, dus je ziet wel dat hij daadwerkelijk succes haalt met zijn aanpak.

Mark staat gewoon netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en ik kan geen negatieve ervaringen over hem vinden.

Wat zijn mijn ervaringen met Groeien met SEO?

mark van tuel
Mark van Tuel.

Groeien met SEO is een videotraining van Mark van Tuel waarin je aan de hand van verschillende modules wordt uitgelegd hoe je een goede website opbouwt, die goed in Google gaat scoren.

Het maakt niet uit of je nou veel of weinig kennis van SEO hebt, alles wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van duidelijke video’s. Mark geeft van alle jargon een goede uitleg en houdt het zo simpel mogelijk.

De training bestaat dus uit verschillende modules, zo wordt besproken wat een goede domeinnaam is (en wat niet), waar je rekening mee moet houden met het opzetten van je website, hoe je goede content schrijft en hoe je dus – kort gezegd – hoog gaat scoren in Google.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik al behoorlijk wat van SEO afwist voordat ik aan deze training begon, maar ik heb toch best wat nieuwe dingen geleerd die ik kon toepassen op mijn websites. Voornamelijk de module van Lokale SEO is behoorlijk interessant voor mij geweest.

Elke module bestaat uit meerdere video’s. Deze video’s bestaan uit PowerPoint presentaties, maar ook deelt Mark het beeldscherm met je zodat hij bepaalde dingen laat zien en kan uitlichten.

Mark’s stem is erg duidelijk en fijn om naar te luisteren.

Moet ik Groeien met SEO kopen?

Groeien met SEO kost 97,- euro en dat vind ik een prima prijs voor wat je krijgt.

Dit is zonder twijfel één van de betere en meest complete (SEO)trainingen op de markt. Of je nou veel of weinig kennis van SEO hebt; hier ga je ongetwijfeld veel van leren.

Je kunt alle video’s rustig en op je eigen tempo kijken, en dat heb je niet als je een dagje naar een lokale SEO-training gaat; en dan ben je nog meer geld kwijt ook. Daarnaast kun je de video’s zoveel keer kijken als dat je zelf wilt en kun je Mark je vragen stellen als je die hebt.

Wanneer je alle informatie en technieken uit de training gaat toepassen op je website, haal je die 97,- euro er na een tijdje makkelijk uit. Er worden ook regelmatig nieuwe video’s toegevoegd, dus blijf je nooit achter.

Conclusie Groeien met SEO review

Wil je leren hoe je jouw website hoger in Google kunt krijgen?

Wil je snappen hoe Google jouw website ‘ziet’?

Dan wil ik je Groeien met SEO van Mark van Tuel enorm aanraden. Je krijgt een uitgebreide SEO-cursus met informatie die je niet snel elders op het internet zo gebundeld tegen zult komen.

Ga Nu Naar De Kortingspagina >> 

Groeien met SEO
Review door Jacko Meijaard op 2015-09-21
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *