Recordjaar 2018: Wat heb ik anders gedaan dan voorgaande jaren?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

In de afgelopen ISG Podcast besprak ik dat 2018 voor mij financieel gezien een recordjaar was.

Nog geen enkel jaar draaide ik zo’n mooie winst als in 2018. Dat is op zich niet super speciaal, maar misschien wel als je beseft dat ik in 2018 stukken minder uren heb gedraaid – en eigenlijk bizar weinig acties heb gedaan. Sterker nog; in 2018 heb ik welgeteld één webinar gedaan.

Hoe kan het dan dat ik in 2018 een recordjaar heb gedraaid – maar toch stukken minder ben gaan werken?

Precies door datgene wat ik al jarenlang verkondig, ook daadwerkelijk te doen. Consistentie en niet meer werken, maar slimmer werken.

In de onderstaande video leg ik het uit.

Wat heb ik anders gedaan? Video

Weetje, ik zie zoveel mensen om me heen die alleen maar meer kunnen verdienen, als ze ook daadwerkelijk meer uren gaan draaien.

Geen slim verdienmodel, gezien je maar een beperkt aantal uren hebt, en je hiermee tijd omruilt voor geld.

Mijn beeld van (succesvol) ondernemen is juist om zo min mogelijk uren te draaien, en zo veel mogelijk geld te verdienen. Dat is dan ook waar ik me in 2018 op heb gefocust.

Ik heb in 2018 dan ook vooral meer van hetzelfde gedaan. Hierdoor is mijn business gegroeid. Elke dag heb ik opnieuw gebouwd aan mijn site(s) en aan mijn business. Door elke dag een steen te brengen, heb je aan het eind van het jaar een huis gebouwd.

Dus: wat heb ik in 2018 anders gedaan dan de voorgaande jaren?

Helemaal niets.

Ik heb juist exact hetzelfde gedaan – elke dag opnieuw. En dat is waar de kracht ‘m zit. Elke dag wordt mijn business een klein beetje groter.

Heb jij het geduld om elke dag – een jaar lang – hetzelfde te doen?

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *