ISG Podcast meer dan 7000 keer beluisterd!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Ik weet nog als de dag van gister dat ik met de Internet Succes Gids.nl Podcast begon – begin december 2016.

Het idee zat nog geen vijf minuten in mijn hoofd, en de opname voor de eerste ISG Podcast was een feit. In deze Podcast ging ik in gesprek met Leon Gotjé, de technische man achter Internet Succes Gids.nl en het Marketheme.

In deze eerste maand werd de Podcast afleveringen in totaal ‘maar’ 134 keer afgespeeld. Niet veel, en voor veel mensen misschien de reden om te stoppen, maar inmiddels staat de teller al boven de 7000.

En zo zie je wat er kan gebeuren als je continu doorgaat, in het begin niet al te veel kijkt naar statistieken en nooit opgeeft.

Succes komt nooit in één dag

Ik heb nog geen enkel idee waar ik naar toe wil gaan met de ISG Podcast – en had dat bij de eerste aflevering trouwens ook niet. Ik weet wel dat ik het super tof vind om een podcast op te nemen, en dat mensen ook graag naar de podcast luisteren.

Zo was het in het begin van Internet Succes Gids.nl ook. Ik begon met bloggen, video’s maken en webinars organiseren, en hield mezelf helemaal niet bezig met statistieken of andere dingen. Ik maakte gewoon content die ik tof vond, en zag dat andere mensen dat ook tof vonden.

In de eerste maanden verdiende ik helemaal niks aan Internet Succes Gids.nl, en dat hoefde ook niet.

Ik wist namelijk dat als ik maar met toffe content kwam, en uiteindelijk met een product kwam waar de doelgroep interesse in zou hebben, het ‘succes’ vanzelf wel kwam. En dat gebeurde ook.

Echter denken veel mensen dat ik van de ene op de andere dag ‘succesvol’ ben geworden, maar dat is natuurlijk niet waar. Om je een beeld te geven: Internet Succes Gids.nl is opgestart in 2013, en de meeste mensen kennen mij ‘maar’ sinds 2016-2017.

Dat is dus zo’n drie jaar in de ‘schaduw’ leven en bouwen aan je business.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Sneeuwbaleffect

En zo is het ook met de podcast. Ook nu zie ik ineens een groeispurt, en dat mensen het telkens meer gaan zien, volgen, delen en gaan liken.

Als je iets opbouwt, doe je dat in het begin voornamelijk voor jezelf. De ‘rest’ volgt na een lange tijd, maar zal komen als je maar lang genoeg doorgaat, en niet opgeeft.

Op moment zitten we met de podcast over de 7000 ‘plays’, en dit zal ongetwijfeld sneller naar de 10.000 gaan, als dat dit van de 0 naar de 5000 gaat (het sneeuwbaleffect).

Je ziet dat het balletje een beetje gaat rollen. Deze zal ongetwijfeld weer wel een keer bijna stil komen te staan, maar ik weet dat zolang ik doorga, er meer uit gaat komen.

Telkens meer hoor ik van mensen dat ze via de ISG Podcast bij mij terecht zijn gekomen, en dat ze er hun inspiratie uithalen.

Ik hoop in ieder geval dat je hier wat aan hebt, en in gaat zien dat je koste wat kost continu door moet blijven gaan. Hou je in het begin niet bezig met de kleine dingen, de statistieken, maar bouw gewoon. De rest komt vanzelf.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *