Podcast: John & Jeanet (Kickassleven) over hun locatie onafhankelijk leven

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Afgelopen week had ik een tof Podcast interview met John & Jeanet van Kickassleven.nl.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelden zo’n open en eerlijk (en vooral ook boeiend) gesprek heb gehad terwijl de ‘opname’-knop aanstond.

In de afgelopen weken heb ik John & Jeanet dan ook leren kennen als twee zeer inspirerende en vooral ook open mensen. Als je de Podcast hieronder beluisterd, snap je vast wel wat ik bedoel ;-).

Podcast met John & Jeanet van Kickassleven.nl

Hieronder vind je de audio versie.

Voor het gemak heb ik ‘m ook maar even op YouTube gezet, mocht je dat prettiger vinden luisteren ;-).

Klik trouwens even op ‘like’ als je dit een toffe Podcast vind; dat waardeer ik enorm!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Belangrijke punten uit het interview

Wat ik zo enorm mooi aan het gesprek vind, is dat John & Jeanet zo open zijn. Zelden maak je het mee dat iemand tijdens de opname zo eerlijk en open is en hier heb ik dan ook mega veel respect voor.

Er vallen geen ongemakkelijke stiltes en je merkt ook dat John & Jeanet met liefde over hun vak/leven praten.

Een mooi punt vind ik dat John van oorsprong eigenlijk helemaal geen ondernemer is, en tot een paar jaar geleden nog in loondienst zat. Nog mooier is dat hij ook in een situatie zat waar veel mensen nu ook in zitten, maar toch de stap waagde om ontslag te nemen en te gaan reizen.

Hij moest wel.

Ik denk dat veel mensen bang zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat is mega zonde. Je loopt zoveel meer mis door dingen niet te doen. Er valt zoveel te winnen door voor je dromen te gaan; hoe eng het ook is.

Ook enorm waardevol is het ‘stapje verder/hoger’ denken. Zoals je in het Podcast gesprek kunt horen willen John & Jeanet altijd iets meer, iets beter.

Hierdoor zet je telkens een hogere standaard voor jezelf en voor je business.

Dit is enorm herkenbaar. Waar ik eerst als doel had om pakweg 7500,- euro per maand te verdienen, zo is dat voor mij nu ‘weinig’ en zou ik een slechte maand hebben.

Stel doelen, haal ze, en schaal ze weer op.

Anyway. Beluister het gesprek hierboven en ik weet zeker dat je er mega veel waardevolle inzichten uit gaat halen.

Enjoy!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *