Podcast #8 – Continuïteit: constant aan je business blijven bouwen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
podcast jacko meijaard

Het is alweer tijd voor de achtste Internet Succes Gids.nl Podcast! De tijd gaat hard, en het is eigenlijk ongelofelijk om te beseffen dat ik dit alweer acht weken doe.

In deze podcast ga ik het met je hebben over continuïteit… waarom het zo belangrijk is om constant aan je business te blijven bouwen.

Het is bizar wat je in een jaar kunt doen… áls je een jaar aan je business/website blijft werken. Constant en continu.

Wil jij een winstgevende website opzetten, dan zul je daar continu aan moeten (blijven) werken. In deze podcast vertel ik je er alles over.

Podcast #8 – Continuïteit

Beluister de podcast hieronder.

Hopelijk ga je na het luisteren van deze podcast beseffen hoe belangrijk het is om constant en elke week aan je business te blijven werken. Als je een jaar lang met een website aan de slag gaat, ga je hier sowieso resultaten mee boeken.

In een jaar kun je veel doen en realiseren.

Vind je dit nou een toffe podcast? Abonneer je dan op de Internet Succes Gids.nl Podcast in iTunes, en mis geen enkele podcast meer.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Transscript:

Kun je de podcast om de één of andere reden niet beluisteren (omdat je in een overvolle trein zit en je oordopjes vergeten bent bijvoorbeeld)? Voor het gemak heb ik de podcast laten uittypen.

Het is echt mega belangrijk om consequent te zijn, om continu te zijn, om continu en stabiel door te blijven gaan. Ik zie dat bijvoorbeeld met beginnende affiliate marketeers, of affiliate marketeers die al wat verder zijn; je gaat pas succes krijgen als je continu door blijft gaan.

Elke week nieuwe content posten. Of elke week meerdere keren content posten. Het maakt niet uit hoeveel keer per week, als je maar door blijft gaan.

Ik zal je een voorbeeld geven. Ik heb mezelf voorgenomen om elke vrijdag een nieuwe podcast op te nemen. Elke vrijdag. Het is nu donderdag en ik zal je eerlijk vertellen dat ik niet zo heel erg fit ben. Ik kon heel makkelijk tegen mezelf zeggen, omdat er niemand anders is die me tegenhoud: Jacko, ik heb niet zo heel veel zin, sla deze podcast over en volgende week weer nieuwe rondes nieuwe kansen.

Nee, ik heb mezelf voorgenomen om elke vrijdag een nieuwe podcast op te nemen. Deze podcast is nieuw en heeft nog niet mega veel luisteraars, maar ik wil gewoon consequent zijn, ik wil gewoon continu elke vrijdag een nieuwe podcast gaan opnemen. Ik wil gewoon gaan kijken waar het mij – als ik eind dit jaar, december 2017, als ik terug ga kijken – naar wat mij deze podcast heeft opgebracht. Nu heeft deze podcast me nog helemaal niks opgebracht. Tuurlijk, reacties van mensen, mensen vinden het leuk. Maar verder schiet ik er nog niks mee op. Ik vind het super leuk om te doen, maar het brengt mij voor de rest niks op. Maar als ik dit het hele jaar door doe… het is nu februari, en als ik dus in december ga kijken, en ik heb dit jaar 52 afleveren gemaakt, dan ga ik eens kijken wat het mij heeft opgebracht. Wat het dan teweeg heeft gebracht, wat het dan voor mensen doet.

Zo is het met alles. Je moet continu door blijven gaan. Je moet continu, elke week, of wanneer dan ook, nieuwe content blijven posten. Zo vaak zie ik het met beginnende affiliate marketeers, die heel erg positief beginnen en super enthousiast zijn, en in het begin echt mega veel content posten. En na anderhalve maand dan zwakt het wat af, en na twee maanden posten ze nog 1 keer per maand, en na drie maanden stoppen ze er mee. Begin eens een website en ga elke week een artikel van 1000  woorden plaatsen. Elke week. Een goed, waardevol artikel van 1000 woorden en ga eens kijken waar je over een jaar staat.

Elke week een nieuw artikel van 1000 woorden toevoegen. Ik daag je uit om het te gaan doen. Internet Succes Gids.nl is zo ver gekomen doordat ik continu ben gaan bloggen. Volgens mij toen ik pas begon heb ik elke dag wel een nieuw artikel toegevoegd. Ik was consequent naar mezelf toe. Ik heb echt heel veel artikelen toegevoegd. En ik ben dat continu blijven doen en doe het nog steeds. Ik weet zeker dat als jij een nieuwe website opstart en je gaat elke week één artikel van 1000 woorden toevoegen, kijk dan eens waar je 52 weken later staat, hoeveel bezoekers je gaat krijgen en hoeveel inkomsten je krijgt.

Ik weet zeker dat dat echt bizar is. Dat is hetzelfde als met deze podcast. Ik weet zeker dat als ik dit een jaar lang doe, dat er dan super mooie dingen gaan gebeuren. Hetzelfde met YouTube: ik heb mezelf voorgenomen om elke week een nieuwe video op YouTube te zetten. Ik heb per dag een stuk of 3-4 nieuwe abonnees er bij. Mijn passieve inkomsten van YouTube liggen op dit moment best wel hoog – van Google AdSense. Ik zal er niet rijk van worden, maar het zijn toch een paar tientjes per dag. Gewoon omdat ik elke week nieuwe video’s toevoeg op mijn YouTube kanaal. Dat kan per week misschien niet zo’n groot verschil maken, maar ga ik dat dus per jaar bekijken, dan is dat echt mega. Kijk dan ook niet waar je volgende week staat met wat je doet, maar kijk waar je over een jaar staat door continu te gaan doen waar je goed in bent en waarmee je geld gaat verdienen.

Continu bezig zijn. Continu aan je business blijven bouwen. Ook al ben je een keer niet zo fit, of heb je er niet zo veel zin in, of geloof je er misschien helemaal zelf niet meer in. Doe het gewoon. Doe het. Een jaar lang content toevoegen op je website… mega! Als ik ga kijken naar websites die ik vorig jaar heb gemaakt, simpelweg door de technieken van de Affiliate Marketing Revolutie toe te passen. Continu bloggen. Continu nieuwe video’s maken. Elke week. Elke week 1. Echt waar.. een jaar vanaf nu, daarin kun je zoveel dingen doen en zoveel dingen bereiken. Je moet het wel door blijven doen. Dat is waar de winnaars zich onderscheiden van de verliezers. De verliezers die stoppen, die geloven er niet meer in. Die zien op korte termijn geen resultaat, maar de winnaars die weten dat er op lange termijn mega veel te winnen is. Ik ken zoveel mensen die vorig jaar begonnen zijn en gestopt zijn. En ik ken ook zoveel mensen die door hebben gezet en die nu echt een mooi inkomen via het internet verdienen door simpelweg door te blijven gaan.

Het is allemaal geen rocket-science. Het is gewoon elke week nieuwe content toe blijven voegen. Klaar. Dan ben je er. Dus wees consequent. Wees continu. Voeg telkens nieuwe content toe. Bouw continu aan je websites en kijk een jaar vanaf nu waar je bent en dan ga je er komen. Ik hoop echt dat je actie blijft ondernemen. Je hebt altijd wel een half uurtje per dag vrije tijd. Sta een half uur eerder op, ga een half uur later naar bed. Een half uur heb je altijd wel. In een half uur kun je veel doen.

Dus ga er voor. Geef niet op. En blijf bezig.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *