Podcast #6 – Verandering Dwing Je Af met Jacko Meijaard

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
podcast jacko meijaard

Het is weer vrijdag en dat betekent weer een nieuwe Internet Succes Gids.nl Podcast!

In deze podcast ga ik het hebben over het onderwerp ‘Verandering’ en waarom je moet veranderen om je dromen en doelen te behalen.

Wil je succesvol worden, dan kun je niet blijven doen wat je doet. Daarvoor moet je veranderingen in je leven toepassen.

In alweer de zesde Internet Succes Gids.nl Podcast vertel ik je er alles over.

Podcast #6 – Verandering Dwing Je Af

Beluister de podcast hieronder.

Hopelijk besef je hoe belangrijk het is dat als jij andere resultaten in je leven wilt, je ook dagelijks andere dingen moet gaan doen.

Vind je dit nou een toffe podcast? Abonneer je dan op de Internet Succes Gids.nl Podcast in iTunes, en mis geen enkele podcast meer.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

YouTube

Beluister je de podcast liever op YouTube? Dat kan ook!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Transcript

Kun je de podcast om de één of andere reden niet beluisteren (omdat je in een overvolle trein zit en je oordopjes vergeten bent bijvoorbeeld)? Voor het gemak heb ik de podcast laten uittypen.

Iets wat ik heel vaak hoor van mensen die willen gaan beginnen met geld verdienen op internet, is dat het er eigenlijk op neerkomt dat ze niet willen veranderen.

Ze zitten in een situatie dat ze eigenlijk ontevreden zijn over hun leven. Ze willen meer geld, ze willen meer vrije tijd, ze willen een verandering in hun leven, maar ze willen eigenlijk geen andere dingen ondernemen.

Ik zal je een voorbeeld geven, vorige week kreeg ik een mail van iemand en die wilde eigenlijk heel graag met affiliate marketing beginnen. De reden daarvoor is omdat die persoon simpelweg meer geld wilde gaan verdienen. Die persoon had het moeilijk, die verdiende momenteel heel weinig geld en kon amper rondkomen. Dus die was op zoek naar manieren om meer geld te verdienen.

Zoals je weet kun je met affiliate marketing veel geld verdienen, maar je moet natuurlijk wel ergens gaan beginnen. Wat eigenlijk die persoon tegen mij zei…ik had tegen die persoon gezegd dat hij aan de slag kon gaan met de Affiliate Marketing Revolutie, dat is een videotraining. Die persoon die zei dus “ik moet er daadwerkelijk wat voor gaan doen dan, ik kan dan dus geen GTST meer kijken s’avonds om 20:00 uur. Ik heb mijn planning, en dan kom ik dus eigenlijk niet meer toe aan de dingen die ik heel graag zou willen doen”.

Nee, inderdaad. Dat klopt. Wil jij verandering in je leven, wil jij andere resultaten gaan behalen, dan zul jij dus ook andere dingen moeten gaan doen. Wat je dan dus kunt gaan doen is dat je in plaats van zeven uur uit bed te gaan, om vijf uur uit bed gaan. In plaats van dat jij om acht uur televisie gaat kijken, dat je dan dus aan je business gaat werken. Dat je dan dus met affiliate marketing aan de slag gaat.

Iedereen kan wel ergens de tijd vandaan halen om andere dingen te gaan doen. Als jij dat niet doet, als jij elke dag precies hetzelfde gaat doen, en ook blijft doen, dan blijf jij elke dag ook dezelfde resultaten halen. Het is heel logisch; doe jij elke dag hetzelfde, dan heb jij ook elke dag dezelfde resultaten. Maar ga jij iets anders doen, ga jij een verandering in je lifestyle doorvoeren, dan ga jij ook andere resultaten behalen. Dat kunnen positieve resultaten zijn, dat kunnen ook negatieve resultaten zijn, maar als jij goede dingen doet, als jij aan een business of aan je website gaat werken, dan ga je daar ook resultaten mee krijgen.

Maar blijf jij elke dag exact hetzelfde doen als dat je nu doet, dan zul jij ook weer dezelfde resultaten gaan behalen.

Dat is iets wat ik elke dag tegenkom. Mensen willen wel een verandering, maar ze ze zeggen dan dat ze dus iets anders moeten gaan doen op een tijdstip dat ze altijd een vast programma kijken. Of ze zeggen dat ze een uur eerder op moeten staan. Ja, klopt. Wil jij andere dingen in het leven gaan doen, wil jij succes gaan behalen, wil je meer geld verdienen of meer vrijheid, dan zul je daar een opoffering voor gaan maken.

Het is iets wat ik bij veel ondernemers zie. Ondernemers die een goede business hebben, die daar goed geld mee verdienen, maar die willen meer vrijheid of nog meer geld gaan verdienen. Die ondernemers hebben vanaf dag één op dezelfde manier gewerkt. Ze hebben een bedrijf opgebouwd, en zo loopt hun business. Ze werken van 07:00 uur tot 21:00 uur s’avonds en that’s it. Ze verdienen er goed geld mee, maar ze blijven eigenlijk in hun business werken.

Ik zeg dan ook “wil jij meer vrijheid of wil je nog meer geld gaan verdienen, dan zul je er voor moeten openstaan, dat je andere dingen in je business moet gaan doen. Dat je niet meer de werknemer in je eigen bedrijf blijft, maar dat je die ondernemer gaat worden”. Het klopt dat je dan misschien niet meer echt dat klantencontact hebt, of misschien niet meer echt een operationele taak hebt, dat je niet meer die werknemer in je eigen bedrijf bent, maar dat je meer een stap omhoog gaat. En ook daar moet je andere dingen voor gaan doen, daarvoor moet je andere dingen gaan loslaten.

We zijn van nature mensen die graag in hun comfort zone blijven.. die eigenlijk graag dezelfde dingen blijft doen, die keer op keer dezelfde resultaten brengen. Maar wil jij een verandering in je leven of in je business, dan moet je er ook bereid voor zijn om andere dingen te gaan doen.

Toen ik voor mezelf begon, toen ik met affiliate marketing begon – ik zat toen nog op kamers in Utrecht. Dat ik s’avonds naar een verjaardag werd uitgenodigd, dat ik dat afwees en aan mijn business ging werken. Toen ik weer terug naar Zeeland kwam, toen mijn business al enigszins liep, dat ik op een vrijdagavond in plaats van met vrienden ging afspreken, dat ik op een vrijdagavond aan mijn business ging werken.

Ik wilde resultaten gaan halen.

Ik wilde daar naar toe waar ik vandaag ben.

Dat doe je niet door continu hetzelfde te blijven doen. Hoe leuk en hoe makkelijk het misschien ook is. Er is tenslotte niks leukers dan in je comfort zone te blijven en elke dag precies hetzelfde te doen omdat dat goed gaat, want je weet wat je kunt gaan verwachten. Je weet wat de resultaten zijn.

Wil jij andere resultaten, dan zul je dus ook andere dingen moeten gaan doen.

Ik weet natuurlijk niet wie dit luistert en wat je situatie is, maar wil je gaan beginnen met geld verdienen op internet met affiliate marketing, dan zul je ook bereid moeten zijn om daarvoor moeten te gaan werken en andere dingen daarvoor te moeten afzeggen. Ik vind dat een goed iets. Toen ik ondernemer werd, daarvoor had ik nooit business boeken gelezen, boeken over persoonlijke ontwikkeling, maar toen ik begon met het lezen van dat soort boeken, ben ik qua persoon en qua zakelijk enorm mee gegroeid.

Ik merk ook dat mensen die geen boeken lezen omdat ze dat misschien niet leuk vinden. Vroeger vond ik boeken lezen afschuwelijk, maar sinds ik boeken ben gaan lezen, ben ik daar heel erg mee gaan groeien.

Misschien vind jij boeken lezen ook helemaal niet leuk, maar begin er mee. Je gaat echt betere resultaten krijgen. Heel veel mensen die ik spreek, daar zeg ik tegen dat ze boeken moeten gaan lezen over jouw vakgebied.

“Nee, vind ik niks aan, ik lees niet graag boeken”. Oké, dan doe je het niet, maar dan blijf je in diezelfde fase van kennis zitten.

Goed, ik hoop dat de boodschap van deze podcast duidelijk is, dat is samengevat, wil jij andere resultaten, wil jij meer geld, meer vrije tijd, of wat jouw doelen ook zijn, je moet bereid zijn om daar keihard voor te gaan werken en ook actie te ondernemen, en ook oude gewoontes niet meer doet, en deze verandert in nieuwe gewoontjes. Daar heb je oefening voor nodig, het gaat niet van de één op de andere dag, maar werk er aan. Werk er elke dag aan om verandering in je leven door te voeren. En dan ga je ook andere resultaten krijgen.

Succes is iets wat tussen je oren moet gaan zitten, het is iets waar je naar toe moet gaan leven. Het is iets wat een levensstandaard moet gaan worden. Als jij continu denkt van “hey, ik wil dit doel gaan behalen”, en alles wat je op een dag doet dat is er zo op gebaseerd dat je continu met je dromen en doelen bezig bent, dan ga je het ooit op een dag halen.

Mijn doel was om 7.500 euro per maand te gaan verdienen. Dat was echt iets waar ik maanden, jaren naar toe heb gewerkt, waar ik elke dag continu mee bezig ben geweest. En ik heb het meer dan gehaald. Gewoon puur omdat ik er continu mee bezig ben geweest, en ook omdat ik dagelijks dingen doe die mij daar naar toe hebben gebracht. Daarbij was televisie kijken een punt wat niet in mijn planning naar voren kwam, en boeken lezen wel.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad.

Ga er mee aan de slag.

Bouw jouw business op.

Wees bereid om dingen anders te doen, dan ga je ook andere resultaten behalen.

Ik wens je nog een hele fijne dag toe!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Podcast #6 – Verandering Dwing Je Af met Jacko Meijaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *