LinkPizza review

Dé must have tool voor affiliates en influencers?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Ben je op dit moment met affiliate marketing bezig? Dan doe je er verstandig aan om de juiste tools te gebruiken. Door de juiste tools te gebruiken, weet je eigenlijk veel sneller de gewenste resultaten te boeken. Hiervoor is het echter niet alleen van belang om van de juiste tools te gebruiken. Nee, het is ook van belang dat je voor goede affiliate netwerken gaat kiezen.

Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om gebruik te maken van LinkPizza. Dit is niet alleen een affiliate netwerk, maar is eigenlijk een netwerk waarmee je extra geld kunt verdienen. Hoe dat precies zit? Dat ga je in deze uitgebreide LinkPizza review lezen. Daarnaast vind je in deze LinkPizza review ook nog onze persoonlijke bevindingen. Aan de hand van deze review kun je in ieder geval voor jezelf de keuze gaan maken: ga je wel of niet gebruik maken van LinkPizza? De keuze is volledig aan jou, maar wij proberen je hierbij wel zoveel mogelijk te helpen!

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is LinkPizza precies?

Voordat we deze LinkPizza review echt aftrappen, kijken we graag nader naar dit platform. Want; wat is LinkPizza nou precies? En wat kun je precies met LinkPizza? Wij merken op dat vrij veel online ondernemers met deze vragen zitten, waardoor wij besloten hebben om éérst antwoord op deze vragen te geven.

LinkPizza omschrijft zichzelf als een content- en influencer marketing platform. Wij kunnen hierover het volgende stellen: met de tool van LinkPizza kun je geld verdienen aan jouw website. Zo kun je affiliate links aan jouw content toevoegen en kun je in contact komen met adverteerders. Jij, als publisher, kunt vervolgens voor de adverteerder aan de slag gaan. Via LinkPizza is het hierbij zélfs mogelijk om te overleggen over de vraagprijs c.q. commissie.

Overigens zegt LinkPizza hier zelf het volgende over: LinkPizza verbindt adverteerders met het miljoenenbereik van onze 4.440+ influencer kanalen. Het platform maakt content en influencer marketing campagnes snel, efficiënt en met de hoogste ROI.

LinkPizza is niet alleen voor publishers interessant, maar ook zeker voor adverteerders. Voor veel adverteerders valt er nog de nodige winst op het digitale vlak te boeken; iets waar LinkPizza absoluut bij kan helpen.

De website van LinkPizza bevat nog veel meer informatie over dit bedrijf en hun tools. Om je hier verder over te informeren, bespreken wij hieronder de verschillende doelgroepen waar LinkPizza zich op richt. Aan de hand van deze extra toelichting krijg je nog een beter beeld van dit populaire bedrijf.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Adverteerders

Als je op de website op ‘Adverteerders’ klikt, krijg je tal van categorieën te zien. Deze categorieën vind je in onderstaand lijstje, inclusief een toelichting vanuit onze kant:

 • Instagram: via LinkPizza is het mogelijk om met influencer marketing via Insta aan de slag te gaan. LinkPizza draagt de influencers aan, waarna jij met influencer marketing aan de slag kunt gaan. De ervaring leert dat dit vrij gemakkelijk gaat én dat je alle behaalde resultaten perfect kunt meten. LinkPizza werkt samen met meer dan 1800 Instagram influencers uit Nederland.
 • TikTok: wil je graag jouw bedrijf, merk of website via TikTok promoten? Ook daarvoor ben je bij LinkPizza aan het juiste adres. Via LinkPizza kom je in contact met populaire TikTokkers; zij willen maar al te graag jouw boodschap via dit social media kanaal verspreiden!
 • YouTube: ook via YouTube kun je een ongekende groei door gaan maken. Net zoals bij de hierboven genoemde social media kanalen kan LinkPizza je ook daarbij helpen. 
 • Facebook: uiteraard kan ook Facebook niet in dit lijstje ontbreken. LinkPizza is in staat om jou te koppelen aan de beste Facebook influencers; de resultaten laten zich al snel raden!
 • SEO-vindbaarheid: wil je graag met jouw website/webshop beter gaan opvallen? Ook daarvoor ben je bij LinkPizza aan het juiste adres. Via dit bedrijf kun je samen gaan werken met bloggers, waardoor jouw website alleen maar meer warde toegewezen gaat krijgen door Google.

Influencers

Heb jij een flink Instagram account? Heb je een populaire Facebook pagina? Of ben je mogelijk één van de succesvolste TikTokkers van dit moment? Als dat het geval is, kun je via LinkPizza extra geld verdienen. Je kunt je namelijk als influencer aanmelden bij LinkPizza.

Groot voordeel: je kunt met de meest gave merken/bedrijven samen gaan werken. Op deze manier doe je niet alleen hetgeen wat je leuk vindt, maar je verdient hier ook nog een leuk zakcentje mee. Sterker nog; als je echt een populair social media account hebt, kun je hier echt rijk mee worden. Met dank aan jouw volgers én aan LinkPizza.

Affiliates

Tot slot kun je op de website van LinkPizza ook nog op ‘Affiliates’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je direct veel informatie over affiliate marketing voorgeschoteld. Daarnaast lees je ook meer over de speciale affiliate tool/plugin van LinkPizza.

Als je deze plugin op jouw website installeert, kun je automatisch geld gaan verdienen. Alle uitgaande links in jouw content worden door LinkPizza namelijk automatisch omgezet naar affiliate links. Je hoeft hier dus zelf geen tijd meer aan te besteden, terwijl je op deze manier wel meer commissies gaat scoren. Met dank aan deze speciale LinkPizza plugin is het dus mogelijk om écht veel geld te gaan verdienen.

In de wereld van affiliate marketing is LinkPizza één van de populairste plugins. Logisch ook, aangezien de plugin echt een ongekende meerwaarde heeft. Daarbij komt ook nog eens dat je via LinkPizza gebruik kunt maken van de beste campagnes. De beste campagnes van de grootste merken. De beste campagnes qua commissies. En de beste campagnes die perfect aansluiten op het onderwerp van jouw affiliate website.

Bijkomend voordeel: je kunt ook nog onderhandelen met bepaalde adverteerders. Deze adverteerders kunnen een campagne beschikbaar stellen, waarna jij je voor deze campagne aan kunt melden. Dat doe je door jouw vraagprijs op te geven, waarna je direct afspraken met de adverteerder kunt maken. Eigenlijk weet LinkPizza – op deze manieren – de drempel naar affiliate-succes flink te verlagen. De kans dat je veel commissies gaat scoren, is dankzij LinkPizza in ieder geval een stuk groter.

Wat zijn onze ervaringen met LinkPizza?

Zo, je weet nu precies wat LinkPizza is. Ook weet je precies op welke doelgroepen dit bedrijf zich richt. Heb je het idee dat binnen één van de doelgroepen valt? Dan is het mogelijk interessant om je direct bij LinkPizza aan te melden.

Wij kunnen alvast verklappen wij goede ervaringen met LinkPizza hebben. Hele goede ervaringen zelfs. Je kunt veel kanten met deze tool op, terwijl je ook van andere voordelen weet te genieten. Over deze voordelen vertellen wij je verderop in deze LinkPizza review graag nog iets meer!

Wie heeft LinkPizza ontwikkeld?

Voor de oprichting van LinkPizza moeten we terug naar het jaar 2014. In dat jaar begon influencer marketing behoorlijk groot in de Verenigde Staten van Amerika te worden. De influencers kregen meer en meer volgers, terwijl ook bedrijven de meerwaarde van de influencers in gingen zien.

Destijds werd één product al veelvuldig gepromoot door influencers; juist, pizza’s. Dit is dan ook het échte verhaal waar de naam LinkPizza vandaan komt. Door de jaren heen heeft dit bedrijf in ieder geval een ongekende groei doorgemaakt. Zo is het bedrijf ook in ons land neergestreken, maar ook in veel andere Europese landen.

Tevens heeft het bedrijf qua campagnes, adverteerders en publishers een ongekende groei doorgemaakt. Tevens heeft het bedrijf door de jaren heen een flinke groep van influencers weten te strikken. Uiteindelijk werd in 2019 bij LinkPizza de 38 miljoenste post met daarop een pizza een feit. Dat aantal geeft eigenlijk de groei van dit bedrijf perfect weer.

Wil je graag meer weten over het bedrijf? Op de website van LinkPizza vind je sowieso meer informatie over de Nederlandse tak van dit bedrijf. Zo zie je onder meer welke mensen werkzaam zijn voor de Nederlandse tak van LinkPizza!

De diensten van LinkPizza

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is LinkPizza voor meerdere partijen interessant. Voor adverteerders biedt LinkPizza veel mogelijkheden, terwijl dit ook voor publishers en influencers het geval is. Tegelijkertijd zorgt LinkPizza ervoor dat veel werk uit jouw handen genomen wordt.

Dit is grotendeels te danken aan het dashboard van LinkPizza. Via dit dashboard kun je alle behaalde resultaten inzien. Je ziet allerlei kengetallen naar voren komen, inclusief de behaalde opbrengsten. Ook heb je naar het factureren geen omkijken; dit wordt namelijk door LinkPizza ook op zich genomen.

In principe hoef jij je door LinkPizza maar op één ding te richten: zoveel mogelijk geld verdienen. Alle randzaken worden door LinkPizza op zich genomen!

Wat is het doel van LinkPizza?

In deze LinkPizza review heb je veel informatie over het bedrijf kunnen vinden. Je weet hoe dit bedrijf opgericht is, je weet op wie dit bedrijf zich richt en je weet welke diensten dit bedrijf aanbiedt. Uit deze review is vooralsnog gebleken dat LinkPizza echt een veelbelovende partij is. Dat blijkt ook uit het doel van dit bedrijf.

Het doel van dit bedrijf is namelijk om merken en influencers aan elkaar te koppelen. Dit doet het bedrijf op twee gebieden:

 • Influencer marketing: de influencers worden door LinkPizza aan de juiste adverteerders gekoppeld.
 • Affiliate marketing: de tool van LinkPizza zorgt voor het automatisch genereren van affiliate links, waardoor je óók daar geen omkijken meer naar hebt.

Uiteindelijk is LinkPizza er met name voor de publishers en influencers. Volgens dit bedrijf is het vooral van belang dat alle publishers en influencers eerlijk betaald krijgen. Als zíj producten van de adverteerders promoten, moet hier een eerlijk en reëel bedrag tegenover staan. LinkPizza doet er alles aan om dat eerlijke bedrag te bedwingen voor alle aangesloten publishers en adverteerders.

Wat vinden andere gebruikers van LinkPizza?

Zoals je eerder in deze LinkPizza review hebt gelezen, maken wij met veel plezier gebruik van deze tool. Daar kunnen we ook al direct het volgende aan toevoegen: ook veel andere affiliate marketeers maken met veel plezier gebruik van deze tool.

Maar, wat vinden andere gebruikers nou precies van LinkPizza? Zijn de andere gebruikers óók te spreken over deze tool? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan!

Bij onder meer Google zijn de nodige reviews achtergelaten. De gemiddelde score van deze reviews komt uit op 4,3 sterren. Uitgaande van de schaal van 1 tot 5 is dat behoorlijk hoog te noemen. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat ons betreft veelzeggend voor LinkPizza.

In veel beoordelingen wordt lovend gesproken over de werkwijze van LinkPizza. Ook de tariefstelling komt in veel beoordelingen op een positieve wijze naar voren. Dat blijkt onder meer uit de onderste van bovenstaande reviews. Zoals je in die review kunt lezen, is het mogelijk om over het tarief te onderhandelen. Verder hoef je geen extra fee of extra kosten te betalen. De kosten onder aan de streep vallen hierdoor relatief mee, terwijl je de kosten ook prima kunt budgetteren.

Op de website zelf zijn ook veel (positieve) reviews achtergelaten. Het meest opvallende daaraan is nog wel dat de beoordelingen door grote bedrijven achtergelaten zijn. Zo kun je op de website van LinkPizza een review van Heineken, Smartrope en The Harbour Club vinden. Wat ons betreft is het óók veelzeggend dat dergelijke bedrijven gebruik van LinkPizza maken.

Wat zijn de voor- en nadelen van LinkPizza?

Het mag duidelijk zijn: LinkPizza is een veelbelovende tool. Wij maken al geruime tijd met veel plezier gebruik van deze tool en kunnen dat ook aan jou aanraden. Om je zo uitgebreid mogelijk te kunnen informeren, hebben wij de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet:

De voordelen van LinkPizza

 • Voor elke branche kun je bij LinkPizza geschikte influencers vinden
 • Je kunt automatisch affiliate links aan laten maken, waardoor je (extra) geld kunt verdienen
 • Via LinkPizza kom je op een makkelijke, laagdrempelige en snelle manier in contact met de juiste mensen
 • De gehele interface en het dashboard zijn naar wens
 • Het is mogelijk om over de tarieven te onderhandelen

De nadelen van LinkPizza:

 • Je hebt met de nodige concurrentie te maken, puur omdat LinkPizza steeds populairder aan het worden
 • Het is niet mogelijk om via LinkPizza bijvoorbeeld banners op jouw website te plaatsen

Wat kost LinkPizza?

Heb je interesse om met LinkPizza aan de slag te gaan? Als je een publisher of influencer bent, is het gebruik maken van LinkPizza volledig gratis. Ben je actief als adverteerder? Dan dien je wel een betaald abonnement bij LinkPizza af te sluiten. Hoe deze kosten precies opgebouwd zijn, is afhankelijk van het abonnement waar je voor kiest. De mogelijkheden vind je in ieder geval in onderstaand overzicht:

Kunnen wij LinkPizza aanraden?

Zo, we zijn aan het einde uitgekomen van deze LinkPizza review. Het is nu de hoogste tijd om ons eindoordeel te vellen. Al met al kunnen wij niks anders dan je aanraden om zo snel mogelijk gebruik te maken van LinkPizza. Voor elke affiliate marketeer, publisher en influencer is deze tool volledig gratis.

Bovendien is de tool uitgebreid, werkt de tool prettig en heeft LinkPizza haar zaakjes perfect op orde. Als je extra geld met jouw website(s) wilt verdienen, is LinkPizza de ideale tool voor je. Meld je direct aan, maak gebruik van de vele mogelijkheden en zet de volgende stappen met jouw online business! 

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *