Hoe een video 78 duimpjes op YouTube kreeg zonder marketing

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Ik denk dat de krachtigste manier om je bedrijf en/of website te laten groeien op een organische manier is. Dit is een model wat ik al sinds de start van mijn business toepas, en wat voor mij enorm goed werkt.

Het is namelijk een bewezen principe, een principe wat op alles in het leven van toepassing is.

Als jij elke dag nieuwe content op je website post, of als jij elke dag met je business bezig blijft, zal er groei in je website en/of in je business zitten.

Als jij elke dag 1% beter bent dan de vorige dag, is dat over 100 dagen 100%.

Klinkt misschien als flauwe koek, maar als je dit ‘principe’ op je leven en op je business gaat toepassen, ga je een ongekende groei zien.

Langste weg naar succes = organisch

Toen ik met Internet Succes Gids.nl begon, ging alles mega traag. Ik was nog onbekend, en maakte eigenlijk content voor mezelf.

Ik wist echter dat als ik lang genoeg door zou blijven gaan, er een omkeerpunt zou komen. Een punt waarin alles in een stroomversnelling zou komen, en de content die ik toen schreef op een dag mega veel bekeken/gelezen zou worden.

Dit principe heb ik al een keer uitgelegd in mijn blog over Organische Groei, dus als je die nog niet gelezen hebt, raad ik je aan om dat nu te doen.

In deze blog wil ik je een nieuwe video laten zien over dit principe.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

78 likes zonder marketing

Gister zag ik namelijk een ‘oude’ video van mezelf voorbij komen in YouTube, en zag dat deze al 78 likes had gekregen, en meer dan 7000 keer was bekeken. Zonder dat ik daar enige vorm van marketing op had toegepast.

Hoe deze video uit 2016 zo ‘gegroeid’ is?

Simpel: continu nieuwe content uploaden waardoor mijn YouTube kanaal groter word en dus groeit.

Hierdoor waardeert Google mijn YouTube kanaal telkens meer, staan mijn video’s telkens hoger in de zoekresultaten en kijken meer mensen mijn video’s.

Check de video die ik hier over heb opgenomen hieronder.

Dit is een lange termijn strategie, en maar weinig mensen hebben dit geduld. Daarom zullen ook maar weinig mensen hier succesvol mee worden; ze missen het geduld.

Ik wist echter dat toen ik met mijn business begon, ik geduld moest hebben en mijn business in de eerste weken, maanden of zelfs jaren zo hard zou groeien.

Tot een jaar geleden. Toen is Internet Succes Gids.nl écht naar het volgende niveau gegaan.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

20-80 regel

Om je een idee te geven: Internet Succes Gids.nl bestaat sinds 2013. Het is nu 2018.

Mijn website scoorde in 2013 nog niet hoog in Google. Ik had nog geen honderden bezoekers per dag. Ik had nog geen duizenden kijkers op mijn YouTube video’s.

De meeste mensen stoppen als ze na een paar weken of maanden geen groei in de bezoekersaantallen of inkomsten zien.

Die mensen denken dan dat het niet kan, of dat ze iets verkeerds doen.

Het enige wat ze verkeerd doen is het missen van geduld.

De mensen die geduld hebben, zijn de mensen die uiteindelijk succesvol zullen zijn.

Eerst steek je 80% van je tijd voor 20% van je inkomsten, en op den duur komt er een punt waarin dit omdraait. Je werkt dan 20% van je tijd voor 80% van je inkomsten.

Deze 80-20 regel kun je overal in je leven op toepassen.

Doe er wat mee.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *