Uitloggen van je WordPress website, hoe doe je dat?

Wil je uitloggen van je WordPress website, maar weet je niet hoe je dat moet doen?

Geen nood! In de onderstaande video laat ik je exact zien hoe je kunt uitloggen van je WordPress website.

Check de video hieronder:

Je kunt dus uitloggen van je WordPress website door met je muis naar de rechter kant van de zwarte balk bovenin te gaan.

Wanneer je met je muis over je gebruikersnaam heen gaat, verschijnt er een submenu waar je onderin de knop ‘Uitloggen’ ziet staan.

Als je daar op klikt, ben je uitgelogd.

Normaal gesproken logt WordPress je trouwens automatisch na één of twee dagen uit.

Lees hier hoe je kunt inloggen op je WordPress website.

Één reactie op “Uitloggen van je WordPress website, hoe doe je dat?