Inloggen op je WordPress website, hoe moet dat?

Hoe moet je inloggen op een WordPress website? In de onderstaande video laat ik je precies zien hoe je dit kunt doen.

Check de video hieronder:

Om in te loggen op je WordPress website moet je naar www.jouwwebsite.nl/wp-admin gaan.

Als je naar dit adres gaat (dus /wp-admin achter de domeinnaam), ga je naar een inlog pagina.

Daarop kun je je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Als je die vergeten bent, kun je simpelweg op ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken, en vervolgens je emailadres invullen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Als de inlog pagina niet te vinden is op ‘/wp-admin’, dan is deze pagina van adres veranderd. Je kunt dan proberen om naar /login of /wp-login te gaan.

Werkt dit ook niet, dan kun je het beste contact opnemen met je hosting partij.

Lees hier hoe je moet uitloggen van je WordPress website.