Hoe ik een passief inkomen genereer met maar één pagina

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Je hoeft maar één keer goed te zitten. Toen ik met internet marketing begon, wist ik hoe belangrijk het was om een website op te bouwen wat mij dagelijks gratis bezoekers, leads en verkopen opbracht.

Een passief inkomen machine.

In dit artikel wil ik je gaan vertellen over deze ene funnel die mij dagelijks inkomen oplevert. Een ‘machine’ die mij dagelijks geld opbrengt en waar ik nu eigenlijk niks meer aan hoef te doen om deze draaiende te houden.

Inhoudsopgave

Het is allemaal zeker niet in één dag gebouwd, maar als het eenmaal staat, staat het en hoef je er niet meer veel aan te doen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Die ene pagina…

De opt-in pagina van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is wellicht de belangrijkste pagina van Internet Succes Gids.nl.

Dit is namelijk de pagina waar ik al het verkeer naar toe wil.

Vanaf daar moet het eigenlijk allemaal gaan gebeuren.

landingspagina voorbeeld
Landingspagina voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Mensen komen op mijn mailinglijst, krijgen mails uit de autoresponder en worden aangespoord om de Affiliate Marketing Revolutie (videotraining) te kopen.

Ik wil zoveel mogelijk mailadressen scoren omdat ik mensen op die manier makkelijk nog een keer kan bereiken. Stel dat ik geen opt-in pagina zou doen, maar mensen gelijk naar de verkooppagina zou sturen, dan zouden een boel mensen niet direct kopen, en kan ik ze lastiger opnieuw bereiken en aansporen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Positionering

De Affiliate Marketing Revolutie is een instapproduct van 47,- euro.

In principe kan iedereen dat wel betalen.

Dit is het product waarop de mensen binnenkomen.

Met opzet heb ik gekozen voor een product met een lage prijs; om zo een lijst van kopers te krijgen. Dit zijn mensen die bereid zijn om geld uit te geven – en wat zich dus onderscheid van de mensen die alleen maar nieuwsgierig zijn, maar niet kopen (waar ik uiteindelijk niet veel aan heb).

Mensen gaan niet direct een product van 1700,- euro kopen (zonder dat ze je kennen) en dus moeten ze voor een goedkope prijs kennis met jou, en je producten, krijgen.

Upsells om meer uit je klanten te krijgen

Wanneer mensen de AMR kopen, begint het uiteindelijk pas.

Mensen komen op de koperslijst – dit zijn de mensen die bereid zijn om geld uit te geven.

Vanaf dan worden er normaal gesproken andere producten naar deze mensen gepromoot. In mijn geval zijn dit affiliate producten, maar vroeger had ik hier een coaching product voor (van 700,- euro).

Ik zie ook dat het veel makkelijker is om bijvoorbeeld Seminar tickets te verkopen naar mensen die de AMR al hebben gekocht, dan mensen die nog niks hebben gekocht.

Ik heb dus veel meer aan mijn klanten mailinglijst, dan aan de leads.

Uiteindelijk haal ik zo dus uit één verkoop van 47,- euro, veel meer verkopen en geld.

Kies jouw instapproduct

Als je eigen producten gaat verkopen, is het mega belangrijk om goed na te denken over de positionering van je instapproduct.

Waar wil je dat elke bezoeker naar toe gaat?

Wat is iets waar elke bezoeker wel interesse in heeft? Het moet een beetje breed zijn, en voor vrijwel iedereen in je doelgroep interessant zijn.

Ik heb er voor gekozen om het met een lage prijs op de markt te brengen, zodat iedereen er wel mee aan de slag kan gaan. Daarnaast geef ik in het product veel meer dan dat ik beloof, en is iedereen dik tevreden. Mensen zijn dan blij met het product wat ze hebben aangeschaft en weten dat wat je verkoopt, goed is.

Geloof me dat ik zeg dat ik het niet van de opbrengsten van de AMR moet hebben, maar, nogmaals, dit is waar het allemaal pas begint in de klanten journey.

Stuur zoveel mogelijk organische/gratis bezoekers hier naar toe

Het klinkt simpel, maar wanneer je een instapproduct hebt, is het een kwestie van zoveel mogelijk bezoekers hier naar toe te sturen.

Dit moet groeien.

Ik heb heel Internet Succes Gids.nl zo opgezet dat het de bedoeling is om iedere bezoeker naar de opt-in pagina van de AMR te sturen. Check het zelf maar ;-).

Daarnaast kunnen affiliates de AMR promoten, wat zorgt voor best wat traffic. Affiliates sturen zo dag en nacht bezoekers, en dus ook weer leads en kopers naar de opt-in pagina van de Affiliate Marketing Revolutie.

Ook al verdien ik zo niet veel op een verkoop, ik weet dat dit op lange termijn wel gaat gebeuren. Daarnaast maken alle kleine beetjes een grote hoop natuurlijk.

Op deze manier bouw ik dus een passief inkomen op, met maar één pagina.

Nooit meer zonder inkomsten dankzij die ene pagina

Omdat de opt-in pagina van de Affiliate Marketing Revolutie dagelijks honderden bezoekers, via verschillende kanalen krijgt, hoef ik me in principe nooit meer zorgen te maken over inkomsten.

Ik krijg zo elke dag genoeg leads en verkopen binnen.

Dit groeit elk jaar – omdat ik regelmatig tijd inplan om meer traffic naar de pagina te krijgen door meer affiliates te benaderen, en Internet Succes Gids.nl qua bezoekers natuurlijk ook elk jaar groeit.

Het uitdenken van de funnel is het meeste werk – maar wanneer het eenmaal draait, is het genieten.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Hoe ik een passief inkomen genereer met maar één pagina

  1. Leuk, maar hoe hou je die ene pagina hoog in Google? Want als je weinig blogt, staat je website stil. Google denkt dat de site niet up to date is waardoor je zakt in positie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *