Jaarafsluiting 2017: Nummer #1 doel gehaald en op naar 2018!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
jacko meijaard met kerstmuts

Traditiegetrouw plaats ik in de laatste week van het jaar een jaarafsluiting, en ook dit jaar is dat natuurlijk niet anders.

2017 was voor mij een jaar waar ik enorm veel mijlpalen heb bereikt, mooie dingen heb meegemaakt, zowel zakelijk als persoonlijk, maar vooral het jaar van groei qua mindset.

In dit artikel wil ik jullie meenemen in de mijlpalen die het afgelopen jaar zijn bereikt, welke inzichten ik heb opgedaan, waar achter de schermen hard aan is gewerkt en wat er in 2018 allemaal komen gaat.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Gezondheid en mindset voorop

Alhoewel 2017 financieel gezien opnieuw een mooi jaar voor me is geweest, zo ben ik in 2017 steeds meer mijn gezondheid gaan waarderen.

Om me heen zie en ik hoor ik zoveel van mensen die ziek zijn geworden – of er niet meer zijn – dat ik me alsmaar meer ben beseffen dat geld en zakelijk succes leuk zijn, maar uiteindelijk niet het belangrijkste zijn.

In 2017 heb ik dan ook de beslissing gemaakt om elke dag te gaan sporten, ietwat met voeding bezig te zijn en ook minder te gaan drinken (dit klinkt minder heftig dan dat het daadwerkelijk is). Ik wil me elke dag gewoon fit en energiek voelen. Hierdoor merk ik dat ik me veel beter kan focussen op zakelijk gebied, en ook veel beter in mijn vel zit.

Ik denk ook dat het goed is om af en toe stil te staan met je gezondheid. Met Internet Succes Gids.nl leer ik mensen geld verdienen op het internet, maar besef goed dat geld verdienen niet het belangrijkste is. Er zijn zoveel mensen die al hun geld zouden willen inruilen voor gezondheid. Natuurlijk is het goed om met business/geld bezig te zijn, maar besef goed dat dit eigenlijk een luxe probleem is.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Podcast: 5000 keer afgespeeld!

Eind 2016 lanceerde ik de Internet Succes Gids.nl, en een paar weken geleden was deze in totaal 5000 keer afgespeeld (nu ik dit schrijf zo’n 5700 keer).

Dit had ik nooit verwacht; en vind ik dan ook super tof om te zien.

Ik heb eigenlijk nog nooit marketing voor de Podcast gedaan, en toch zie je dat zoiets organisch groeit en luisteraars aantrekt.

Toen ik op de afgelopen ISG Workshop aan de deelnemers vroeg wie er allemaal de Podcast beluisterd, stak vrijwel iedereen zijn hand op. Dan zie je toch wel dat goede content zichzelf ‘verkoopt’.

Ik vind de Podcast ook enorm tof om te doen, en ben blij dat ik met de Podcast begonnen ben. Hopelijk vind jij dat ook ;-).

Eindelijk: #1 in PayPro!

Al sinds de start van Internet Succes Gids.nl was het mijn ‘hoofd’ doel om een product op #1 in PayPro te hebben, en een paar weken geleden was dit eindelijk gelukt.

Toen ik met ISG begon zei iedereen tegen me dat ik dit beter niet kon doen, dat ik dit doel nooit zou bereiken en dat ik beter voor een baas kon beginnen, maar je ziet dat als je maar hard genoeg werkt, er continu voor blijft gaan, je alles kunt bereiken wat je maar wilt.

Een paar jaar geleden was het voor mij ondenkbaar om producten in de top van PayPro te hebben, nu heb ik drie producten op de eerste pagina van PayPro.

Je kunt alles, als je maar graag genoeg wilt, blijft leren en nooit opgeeft.

Eerste ISG Workshop!

Ook leuk om te vermelden is dat ik in 2017 eindelijk de eerste live Workshop heb gehouden.

In plaats van online webinars was het nu écht wel eens de tijd om een offline workshop te houden, en dit was een groot succes. De 15 plekken waren binnen no-time ‘uitverkocht’ en iedereen heeft een super toffe dag gehad en natuurlijk veel geleerd.

https://www.instagram.com/p/Bb46WA6hbuj/?taken-by=jackomeijaard

Wat me opviel is dat het niveau van de workshop behoorlijk hoog lag, en dat meer dan de helft van de deelnemers al geld heeft verdiend dankzij de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is super tof om te zien en hier ben ik dan ook best wel trots op.

In 2018 wil ik dan ook zeker meer van deze workshops houden.

Affiliate Marketing Revolutie 3.0 en Marketheme

In het voorjaar van 2017 heb ik de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie helemaal opnieuw opgenomen, en is in samenwerking met Leon Gotje het Marketheme gelanceerd.

Het Marketheme is een compleet website systeem, waarmee je super simpel een site kunt maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de technische elementen.

Wat me opvalt is dat sinds de komst van de AMR 3.0 en het Marketheme ik veel minder (technische) vragen van deelnemers krijg, en dat het succes percentage hoger is komen te liggen.

Regelmatig worden er topics in de Succes Lounge geplaatst, en je ziet dat mensen dankzij de AMR 3.0 en het Marketheme sneller aan de slag kunnen en ook het grotere geheel begrijpen.

Kantoor

In de zomer van 2017 heb ik de stap gemaakt om vanuit een kantoor te gaan werken, en dit kan ik iedereen van harte aanraden.

Eerste werkte ik nog vanuit huis, maar je merkt dat je op die manier enorm in je eigen wereld gaat leven, en eigenlijk helemaal geen verschil meer hebt van werk/niet werk.

Als je vanuit huis werkt, ben je eigenlijk altijd aan het werk als je thuis bent, en als ondernemer ben je natuurlijk altijd aan het werk, maar ik denk dat het goed is om een soort van werkplaats te hebben.

Uit huis werken zorgt er voor dat je makkelijker op Facebook en dat soort sites gaat, terwijl je op kantoor toch meer getriggerd word om aan het werk te gaan. Sowieso is het veel gezelliger om in een werkplaats te zitten met mensen om je heen.

Ik denk niet dat je hele dagen thuis moet zitten; je mist op die manier een hoop.

Groei van de ISG community

Inmiddels bijna twee jaar geleden lanceerde ik het Internet Succes Gids.nl forum, en vandaag de dag is dit écht een onmisbaar onderdeel van Internet Succes Gids.nl worden.

Het forum heeft op moment van schrijven zo’n 3700 deelnemers, 2800 topics en 27000 reacties. Dit is huge.

Er wordt dagelijks zo enorm veel en waardevolle informatie op het forum gedeeld en dit vind ik zo super vet om te zien. Er is in het afgelopen jaar een hechte community ontstaan waar mensen klaar staan om elkaar te helpen, te motiveren en te ondersteunen.

De bezoekersaantallen stijgen elke maand en in 2018 gaat dit alleen nog maar groter en vetter worden.

Beleggen, investeringen & geldzaken

Iets waar ik me in 2017 veel mee bezig heb gehouden is met investeringen, beleggingen en andere geldzaken – kortom: om van geld, meer geld te maken (in plaats van minder door belastingen).

Ik probeer op die manier geld voor me te laten werken, wat volgens mij één van de beste manieren van geld verdienen is.

In 2018 wil ik me hier nog meer op richten, en heb daarom Meijaard Investments opgezet.

Hier ben ik in de laatste maanden van 2017 al mee aan de slag geweest, maar in 2018 wil ik hier grotere stappen mee maken.

Klaag niet, ga aan de slag!

Ik krijg zoveel mails van mensen die continu aan het klagen zijn. Ze klagen omdat ze zijn ontslagen, omdat ze geen/weinig geld hebben, omdat er dit of dat is gebeurd…

… écht, doe er iets aan.

Van klagen gaat er echt niks gebeuren.

Jij hebt de regie van je leven in eigen handen. JIJ moet er iets aan doen.

Ga aan de slag. Bouw aan je dromen en doelen. Toen ik vier jaar geleden ISG opzette, was ik ook nog niet waar ik nu was, maar ik ging niet klagen en niks doen. Ik ging aan de slag en ben nu waar ik ben.

“Ik heb geen tijd” = negeer

Elke dag kreeg ik wel vier tot vijf mails van mensen die zeiden dat ze “geen tijd hebben” om met de AMR aan de slag te gaan.

De mensen die mijn podcast luisteren weten dat ik dit de grootste onzin heeft (geen tijd = geen prioriteit), en dat ik me hier ook enorm om kan irriteren.

Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om mails met “geen tijd” op de negeer-modes te zetten.

Geen tijd hebben is de grootste onzin die er is.

We hebben 24 uur per dag.

Een week heeft 168 uur. Laten we zeggen dat je 56 uur nodig hebt om te slapen, 35 uur voor eten, drinken, douchen, reizen en 40 uur voor je ‘9 tot 5 baan’. Dan heb je nog 37 uur om je dromen en doelen achterna te gaan. Waar liggen jouw prioriteiten? Iedereen heeft 24 uur op een dag.

Het ligt er maar net aan hoe jij ze besteed.

Geniet van het avontuur

Geld verdienen op internet/ondernemen/business is allemaal één groot avontuur.

Vergeet niet te genieten in je weg naar succes.

Als ik terugkijk op de start van ISG, dan besef ik dat dit eigenlijk de leukste tijd was – het underdog zijn.

Wees niet al te streng voor je zelf. Doe je werk, bouw aan je business, maar vergeet ook niet te genieten van de weg er naar toe. Dat is toch waar je het uiteindelijk voor doet.

Be GREAT!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *