ISG Podcast #120: Hoe ga je om met tegenvallende statistieken?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
podcast jacko meijaard

Afgelopen week kreeg ik op het forum de vraag om eens een keer een Podcast op te nemen, waarin ik advies geef over het je met tegenvallende statistieken om kunt gaan.

Een interessant onderwerp voor een Podcast dacht ik zo!

Statistieken vormen een groot onderdeel van je hele internet marketing business, en dus is het belangrijk om er met een realistisch oogpunt naar te kijken.

In de onderstaande Podcast vertel ik je hoe je – naar mijn idee – het beste om kunt gaan met tegenvallende statistieken.

ISG Podcast #120

Beluister ISG Podcast #120 hieronder.

Het is dus mega belangrijk om niet te veel naar de korte termijn te kijken.

Het kan simpelweg een keer voorkomen dat je statistieken wat minder zijn. Dat je eens wat minder bezoekers, inkomsten, leads of wat dan ook hebt.

Je statistieken kunnen niet elke week alleen maar stijgen.

Mijn inkomsten zijn de ene week ook wel eens lager dan de andere week. Mijn sites hebben de ene week ook wel eens minder bezoekers dan de week er voor.

Dat is normaal.

Het kan niet altijd alleen maar top zijn.

Daarnaast heb je met zoveel verschillende factoren te maken. Als het 30 graden en prachtig strandweer is, zul je logisch gezien minder bezoekers en verkopen hebben dan wanneer het regenachtig en koud is.

Kijk dus niet zo naar de korte termijn. Kijk eerder van maand tot maand, en van jaar tot jaar.

Zolang je bezig blijft met je website, en elke dag blijft bouwen, zul je zien dat je op de langere termijn alleen maar betere statistieken gaat krijgen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Beluister de ISG Podcast!

Meer ISG Podcasts luisteren?

Check deze pagina en abonneer je op iTunes. De ISG Podcast is ook via Spotify te luisteren.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *