Kijktip: Interview met Eric Schmidt (Google topman!) in College Tour

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
eric schmidt geeft een interview in college tour

Eric Schmidt is jarenlang de CEO van Google geweest en heeft Google gemaakt tot wat het vandaag de dag is.

Volgens het Amerikaanse zakenmagazine Forbes is Eric Schmidt de 138 rijkste persoon ter wereld, met een geschat vermogen van 8,2 miljard dollar.

Het moge dus duidelijk zijn dat Eric Schmidt geen kleintje is ;).

Persoonlijk vind ik het altijd interessant om te zien wat zulke invloedrijke en succesvolle personen te zeggen hebben.

In juni 2012 gaf Eric Schmidt een interview in het Nederlandse televisieprogramma College Tour; een erg interessant interview wat zeker interessant is om te kijken!

Bekijk het inspirerende interview hieronder.

Interessante uitspraken van Eric Schmidt

Het 45 minuten durende interview geeft een mooie kijk op de visie van Eric Schmidt en hoe hij over bepaalde dingen (zoals privacy en de financiële crisis) denkt.

Eén van de dingen waar ik persoonlijk erg in geïnteresseerd ben is de uitbreiding van Google Translate. Eric Schmidt zegt in het interview dat er hard gewerkt wordt om de dienst zo te maken, dat als je bijvoorbeeld met een Chinees sprekende persoon aan het bellen bent, dat zijn worden dan live vertaald worden naar jouw taal.

Beeld je eens voor wat dit zou kunnen betekenen!

Je kunt dan gewoon met iemand bellen, terwijl jullie allebei een andere taal spreken, en dat het gesprek automatisch live vertaald word.

Er is dan dus geen sprake meer van een taalbarrière‎ ;).

Een erg interessante ontwikkeling als je het mij vraagt!

Wat ik ook zo mooi vind om te zien is hoe rustig en kundig Eric Schmidt reageert op alle vragen die gesteld worden. Je kunt echt zien dat hij weet waar hij over praat, en niet zomaar onzin uitkraamt en populair loopt te doen.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone en veel mensen gebruiken die dan ook bijna elk uur van de dag. Onder het eten, tijdens het uitgaan of tijdens een familie uitje; je ziet altijd wel mensen die continu op hun telefoon bezig zijn.

Soms vergeten we hoe goed het eigenlijk is om elkaar echt ‘face-to-face’ te zien en een gesprek met elkaar te voeren, zonder dat we op onze telefoon kijken.

En dat is ook wat Eric Schmidt in het interview zegt: doe je telefoon eens één uur uit en heb eens een écht gesprek met iemand.

Probeer het eens ;).

Overigens ben ik het ook helemaal eens met zijn uitspraak over de crisis. Op den duur komen we uit de crisis en zal het weer goed gaan met de economie (er zijn nu al veel tekenen van herstel).

En zo is het ook met alles: er kunnen perioden zijn dat het allemaal niet zo goed gaat, maar je komt er hoe dan ook weer uit.

Blijf jezelf elke dag weer opnieuw verbeteren en doe hetgeen wat je écht leuk vind.

Ontdek hoe je vandaag al kunt beginnen om je leven (positief) te veranderen.

Wat vind jij van het bovenstaande interview met Eric Schmidt? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *