Inkomen YouTuber Jelle van Vucht (Jelly)

inkomen jelle van vucht jelly

Dat het loont om een bekende YouTuber te zijn, zal vast geen geheim meer voor je zijn.

Je hoort genoeg over zogenaamde bekende YouTubers die tonnen of zelfs miljoenen per jaar verdienen met hun YouTube kanaal.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben je ongetwijfeld nieuwsgierig naar het inkomen van YouTuber Jelle van Vucht, ofwel Jelly.

Want, hoeveel verdient deze bekende Nederlandse YouTuber nou eigenlijk met zijn YouTube filmpjes en merchendise?

Hoeveel verdient Jelle van Vucht (Jelly)?

Laat ik vooropstellen dat er geen officiële cijfers openbaar bekend zijn en dat het dus puur schattingen zijn.

Jelle van Vucht heeft op moment van schrijven zo’n 8,8 miljoen abonnees. Dat zijn er echt mega veel, en hoort daarbij ook bij één van de grootste Nederlandse YouTubers – alhoewel zijn doelgroep internationaal is.

Het bekende magazine Quote heeft zijn inkomen in 2016 geschat op 1,1 miljoen euro. Dit zal echter momenteel wat meer zijn, aangezien zijn YouTube kanaal de afgelopen jaren flink is gegroeid, en dus ook meer views en abonnees heeft gepakt.

Merchandise inkomsten

Naast reclame inkomsten van zijn YouTube kanaal, verdient Jelle ook geld met de verkoop van zijn merchandise – zoals petten en t-shirts. Dit doen veel bekende YouTubers, zoals ook bijvoorbeeld EnzoKnol.

De hoogte van deze inkomsten zijn niet bekend, maar deze inkomsten kun je dus nog rekenen bovenop de ‘normale’ advertentiekosten van zijn YouTube kanaal.

Reken er dus op dat Jelle zeker een mooi inkomen binnenhaalt – en dat mag ook, want hij tovert dagelijks bij miljoenen kijkers een glimlach op het gezicht.

2 reacties op “Inkomen YouTuber Jelle van Vucht (Jelly)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *