Hoeveel verdient EnzoKnol nou eigenlijk? Vind hier zijn inkomen!

inkomen enzoknol

Hoeveel verdient EnzoKnol nu eigenlijk en wat is zijn jaarlijkse inkomen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je dit jezelf afvraagt. Waarschijnlijk ben je benieuwd naar wat EnzoKnol nu op een jaar verdiend en wil je zelf ook gaan vloggen.

dat dit allemaal schattingen zijn, en dat zijn echte inkomsten niet publiekelijk bekend zijn.

PS: Wil je ook geld verdienen op het internet? Klik dan nu hier >>

Hoeveel verdiend EnzoKnol?

YouTuber en staat voornamelijk bekend om zijn vlogs die hij dagelijks plaatst.

Op zijn YouTube kanaal heeft EnzoKnol momenteel iets meer dan een miljoen subscribers, ongeveer 1,2 miljoen.

Zijn video’s worden per dag ongeveer 1 miljoen keer bekeken.

Belangrijk om te weten is dat hij geld verdiend wanneer er iemand naar zijn video kijkt; dan krijgt hij advertentie inkomsten. Per duizend views verdien je ongeveer 3 euro.

Reken er op dat van de 1 miljoen views die Enzo per dag op zijn video’s heeft, er ongeveer de helft een adblocker hebben waardoor er geen inkomsten zijn.

Dat zijn dus nog 500.000 views.

Wanneer je dit gaat berekenen kom je dus op een daginkomen van ongeveer 1500,- euro; en dat is alleen nog maar met zijn advertentie inkomsten.

Inkomsten per maand en per jaar

Als we er van uit gaan dat EnzoKnol zo’n 1500,- euro per dag verdiend, dan kunnen we ook berekenen wat hij per maand en per jaar verdiend.

1500,- euro keer 30 (dagen) is 45.000 euro per maand.

Dat is 45.000 euro keer 12 (maanden), dus 540.000 per jaar. Dat is ruim een half miljoen euro per jaar.

En dan hebben we zijn andere inkomsten, zoals advertorials, zijn eigen kledinglijn en media optredens nog niet eens meegerekend.

Kortom: EnzoKnol zit er warmpjes bij; en dat is hem (wat mij betreft) goed gegund.

Enzo werkt er hard voor, en maakt dagelijks duizenden mensen hartstikke blij met zijn video’s.

Klasse!

Wil je zelf ook geld verdienen op het internet? Klik dan hier.

25 reacties op “Hoeveel verdient EnzoKnol nou eigenlijk? Vind hier zijn inkomen!

 1. enzoknol is wel goed alleen met zijn geld doet hij er niet veel mee hij koopt sosms dure dingen en gaat ook soms op vakantie maar eigenlijk houdt hij dan heel veel geld over en dat moet je uitgeven niet alles maar wel wat meer zodat hij ook iets met zijn geld doet en ne kan ook zeggen dat ie de huur ofzo moet betalen maar dat is niet zoveel als wat hij verdiend dus eigenlijk heeft hij gewoon kei veel geld over.

   1. hahahhaa wtf. gast. Hij heeft nog een serie De Droom. dat kost geld. zijn studio kost geld. zijn huur kost geld. zijn eventuele nieuwe keuken kost geld. zijn auto kost bakken met geld. samegevat. hij geeft genoeg uit en dat verdient hij. hij werkt er 24/7 voor.

    1. Nee vindt ik niet hij maakt gwn een paar saaie video’s over zijn leven van “ja ik heb net ontbeten” ja dat kan iedereen dus

  1. hij hoeft toch niet alles uit te geven? hij kan toch ook gewoon zorgen dat hij geld overhoud!! En hij moet sws heel veel geld uitgeven aan boodschappen, apparatuur, gas, elektriciteit, auto, telefoon, wifi, televisie en ga zo nog maar even door. waarom zou enzo meer geld moeten uitgeven dat is echt een lul verhaal.

 2. Welke huur kost hem geld? Het huis waar hij in woont heeft hij gekocht voor 430.000. Het enigste wat hem geld kost zijn vaste lasten zoals zijn: Auto, Gas/Water/Licht, Telefoon/Internetabonnement(en), eten/drinken, etc. Verder kost het hem ook natuurlijk geld voor zijn studio, apparatuur en andere dingen die hij nodig heeft voor zijn YouTube kanaal zoals, programma’s om zijn video’s te editten en zijn camera. En natuurlijk kost het hem ook geld om af en toe uit eten te gaan. En ja hij kan duurdere kleding kopen, naar fancy restaurants gaan, of wat dan ook. Een nieuwe iPhone halen als die uitkomt. Maakt ons het uit nee, hij werkt er hard voor. Mensen denken altijd dat YouTubers alles voor het geld doen, maar vergeten dat mensen zoals Enzo zijn hele privé leven online zetten. Alle verhalen die ze vertellen over zichzelf. Dat doet niet iedereen. Maar ook als YouTuber ben je wel 8 uur per dag aan het werk. En Enzo zeker, hij is eigenlijk de hele dag aan het werk. Want hij filmt zijn leven. En dan moet hij ook nog eens zijn fans tevreden houden door elke dag zijn Vlog online te krijgen om +- 16:00 en dan om 19:00 zijn gamevideo. Het editen van een video kost ook nog zo’n 2 uur schat ik, misschien wel meer. En het renderen zal ook wel zoiets zijn. En uploaden met een goede verbinding ook nog +- 1 uur ofzo. Kortom hij moet dus als de vlog om 16:00 online moet staan. 2+2+1=5 uur van te voren de video sowieso editen. Om 11:00 dus. Als dit hem inderdaad zoveel tijd kost en hij dus na 16:00 een gamevideo kan opnemen voor de volgende dag zal hij dus met 2 video’s zo’n 6-8 uur per dag bezig zijn met editen. Dit zal hij voornamelijk laat in de avond, ’s nachts of vroeg in de ochtend doen. En het opnemen moet dan ook nog. Dus al met al, als je hier over nadenkt heeft Enzo het zeker weten druk. Dus wat boeit het ons dat hij Dee of wie dan ook meeneemt op vakantie of uiteten. Dat doet hij omdat hij dan wat rust heeft. Dat verdient iedereen die hard werkt. Gewoon een moment rust voor zichzelf.

  1. Dus jij denkt dat enzo dit alles helemaal in zijn eentje doet? Denk dat je heel ver van huis bent.
   Tegenwoordig hoeft hij enkel te filmen en op te sturen en de rest word voor hem kant en klaar gemaakt.. hij zal vast en zeker een team achter zich hebben

 3. Hij verdient helemaal niks hij “krijgt” het net als vele andere you tubers en ze krijgen het meeste door lolkige vlogs te maken dat is geen werken voor je geld. Tuurlijk zit er een keerzijde aan de munt maar toch er mag best wat aan de armen in je eigen land, je eigen stad en je eigen straat gegeven worden. Dat geld voor al die vloggende, gamende en loltrappende pipo’s die er leuk geeld mee krijgen alle youtubers zouden eens een jaar lang een baan uit de top 10 hardste banen moeten doen.

  1. Weet je wat het probleem is, veel mensen weten niet dat Youtube hard werken is. Deze manier van werken is nog vrij nieuw. Maak jij maar eens 4 jaar lang achter elkaar twee video’s per dag 356 dagen per jaar. Dat houd jij niet vol hoor, ik zou zelf al na een jaar er mee kappen. Deze baan is nog vrij nieuw en de mensen onderschatten Youtube video’s maken vaak. Enzo verdient zeker weten geld omdat er veel edit en opneem werk in zit. Berijp je dat het een nieuwe manier is van entertainment? Bijvoorbeeld: Vroeger keken veel mensen naar RTL Late Night. Tegenwoordig kijkt daar geen hond meer naar, hetzelfde geld voor Tv Show en dat soort programma’s. NOS journaal is een uitzondering. Bijvoorbeeld het beroep nieuwslezer, krijgt eigenlijk ook zijn/haar geld omdat ze niet veel anders doen dan samenvattingen maken, op papier zetten, instuderen, vertellen als het journaal wordt opgenomen. Dus die verdienen hun geld eigenlijk ook niet. Maar wat jij bedoelt met jou verhaal is dat het eigenlijk niet eerlijk is, dat Youtubers veel makkelijker en sneller geld verdienen dan de rest van de bevolking. Dus dat de verdeling niet eerlijk is.

  2. Wat een zwakzinnige opmerking. Natuurlijk verdiend hij zijn geld, even goed als jij. Echter word zijn arbeid veel beter beloond omdat hij instaat is mensen te entertainen die hiervoor inruil grotendeels advertenties bekijken op grote schaal. Simpelweg omdat deze jongen een redelijk uniek talent heeft, en jij iets doet wat veel minder uniek is.

 4. Enzo verdient geld door yt. Hij verdient dat om dat heel hard werken is. Ik heb zelf ook een youtubekanaal. Ik heb 3 weken geen video gewoon omdat het te druk is. School,…
  Kijk daarom ook zeker naar mijn yt kanaal. Dat noemt doodnormaal Stan Wagemans

 5. Jongens hij werkt niet 24/7. Dat doet mijn vader, en dan met een zeerrrr goede baan en die verdient net wat meer. Als enzo 24/7 zou werken dan zou hij dat nie lang volhouden want dat is teveel dusja

 6. Enzo werkt hard om ons blij te maken. wanneer ik deze reactie plaats is er veel veranderd: geen game vids meer het is uit met dee hij heeft misschien een nieuwe vriendin Myron. jullie kunnen zegge wat jullie willen maar enzo doet het voor de mensen die het leuk vinden. je moet blij zijn dat hij zn prive leven filmt. sommige dingen zegt hij niet en is ook logisch. maar achter elke youtuber zit een groot verleden, de meeste youtubers zijn namelijk gepest over uiterlijk of andere dingen, hebben de school niet af gemaakt voor ons omdat hun filmpjes maken voor ons dus lul gwn niet over enzo want je weet nooit wat hij doet met het geld is wel veel geld maar zn auto studio huis belasting dingen kopen da kost ook geld dus kap gwn om zo onaardig te doen tegen de mensen die een reactie plaatsen grt een meisje

 7. Heel van zijn uitgaves worden gesponsord, prima hoor maar hij is daar niet erg transparant in. Daarbuiten kan hij (apparatuur etc) veel zakelijk afschrijven en BTW teruggave.
  Wat de 24/7 argumenten betreft heb ik wel eens het gevoel dat dat sterk overdreven wordt. Ik heb eens gemeten maar gemiddelde vlog gaat over +/- 4 uur per dag! Ik geef toe dat er ook uitschieters zijn! Dit dat doet niet af aan het feit dat hij wel elke dag een vlog uitbrengt. Trouwens ik werk ook minimaal 40 uur in de week dus zo bijzonder vind ik het persoonlijk niet!
  Ik kan en MAG er helaas niet veel over zeggen maar ik heb zijdelings (zakelijk) met Enzo te maken gehad en dat was niet voor herhaling vatbaar. Alles draait om hem als merk! Ik denk ook dat dat zijn grote fout is, naar mate hij steeds commerciëler wordt verander de “tone off voice”, vergelijk maar een de Enzo van een aantal jaar terug met de Enzo van nu.

 8. Enzo doet dingen die hij leuk vindt. Enkele weken geleden was hij bij mij thuis om naar de vijver te kijken en later kwam hij terug met Daniël Weijers. Het zijn hardwerkende jongelui. Bedenk iedere dag maar weer iets waar duizenden naar uitkijken.
  Met Myron heeft hij een zeer goede relatie. Zij houdt hem op het juiste spoor zonder dwang. Hij kan en mag zich uiten zoals hij wil. Als ik de reacties hier lees denk ik, doe het dan ook als het zogenaamd makkelijk verdienen is. Ik heb voor de gein een kanaal aangemaakt en kreeg zeer snel ruim 500 abonnees, maar ik bak er geen hout van. Het was wel geinig om te doen dus jullie mogen best liken en abonneren. Ik heb geen idee waar ik over zou moeten vloggen. Waarschijnlijk als Enzo de andere vissen komt halen. Maar ja, ik ben bijna 75 op 26 juli. Dus lieve mensen allemaal succes en geniet met wat je doet en KAN!
  annekejongebreur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *