Inkomen Dylan Haegens? Goede business voor deze Limburger!?

dylan haegens inkomen

Wat is het inkomen van Dylan Haegens en hoeveel verdiend hij met zijn YouTube video’s?

De laatste tijd worden ‘YouTubers’ steeds bekender. Het zijn gewone mensen die video’s, zoals vlogs, uploaden op YouTube en hier hun geld mee verdienen.

Eén van die YouTubers is Dylan Haegens.

Hij heeft twee kanalen waar hij (al dan niet met een team) video’s voor maakt. Zo komen er animatiefilmpjes, challenges en lijstjes met bijvoorbeeld de tien grootste irritaties in het vliegtuig voorbij.

Dylan behoort tot de top van bekende YouTubers, die zijn brood verdient met video’s maken.

Maar wat verdient hij nu eigenlijk?

Inkomen Dylan Haegens – hoeveel verdient hij?

De video’s van Dylan Haegens worden dus veel bekeken. Zo werd zijn video ’10 raarste feestdagen’ meer dan 900.000 keer bekeken.

Op zijn andere kanaal hebben de video’s iets minder weergaven: zo’n 150.000, maar genoeg om je brood mee te verdienen dus. Volgens schattingen verdient Dylan zo’n 334 tot 381 duizend euro per jaar, dat is minimaal 27.000 euro per maand.

Een aardig bedrag dus, genoeg om van te leven.

Besef wel goed dat dit een puur schatting is, en dat er dus officieel niks bekend is over zijn inkomen. Daarnaast heeft Dylan natuurlijk ook nog uitgaven en moet ook hij gewoon belasting betalen. Zijn netto inkomen zal dan waarschijnlijk ook lager liggen.

Desondanks is het hem natuurlijk van harte gegund om bovengemiddeld te verdienen, want zijn video’s maken dagelijks een hoop mensen erg blij!

Hoe werkt het?

Iedereen kan ervoor kiezen inkomsten te genereren met video’s, maar je moet een minimu aantal weergaven hebben om uitbetaald te worden.

Wanneer iemand ervoor kiest inkomsten te genereren met zijn/haar video’s, dan worden er advertenties op deze video’s geplaatst. Aan de hand van het aantal weergaven van (en klikken op) deze advertenties wordt een YouTuber vervolgens uitbetaald.

Een deel van de inkomsten gaat naar YouTube, maar meer dan de helft zal de YouTuber ontvangen. Dit bedrag loopt dus op, wanneer het aantal weergaven stijgt.

Je kunt je abonneren op iemands video’s, waardoor je standaard een melding krijgt wanneer die YouTuber uploadt. Dat resulteert natuurlijk weer in meer weergaven.

Dylan heeft op zijn eerste kanaal meer dan een miljoen volgers en op zijn tweede kanaal bijna een half miljoen. Dat is relatief veel voor een Nederlandse YouTuber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *