Waarom ik voor affiliate marketing kies (en geen dropshipping, ecommerce etc)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Doordat ik de laatste weken wat meer actief ben geworden op Instagram, en daar dus meer zichtbaar op ben geworden, krijg ik regelmatig de vraag van mensen waarom “zij met affiliate marketing moeten beginnen, en niet met andere verdienmodellen, zoals dropshipping of ecommerce”.

Wat me (zomaar even tussendoor) sowieso erg opvalt is dat sommige mensen op Instagram erg onbeschoft zijn, en je zomaar van alles vragen én antwoord eisen, maar goed…

… het leek me handig om het antwoord aan iedereen te kunnen geven doormiddel van deze blog.

Want, waarom kies ik voor affiliate marketing? Waarom zouden andere mensen affiliate marketing moeten gaan doen, en geen dropshipping en ecommerce?

Er is geen antwoord voor iedereen

Kijk, het is belangrijk om te begrijpen dat affiliate marketing voor mij goed werkt.

Ik verdien goed geld met affiliate marketing.

Maar dat ik goed geld verdien met affiliate marketing, en het voor mij een goed verdienmodel is, zegt nog niet dat het voor iedereen zal werken, en dat het voor iedereen een perfect verdienmodel is.

Jij kan misschien veel meer zien in dropshipping, of het opbouwen van een eigen webshop met eigen producten, of misschien wel het handelen in forex, cryptocurrency of het beginnen van een fysieke winkel.

Er is geen ideaal verdienmodel wat voor iedereen werkt.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Je kunt overal geld mee verdienen

Het is niet zo dat je alleen met affiliate marketing goed geld kunt verdienen.

Ik heb zo’n tien jaar geleden besloten om met affiliate marketing te beginnen, en dat heeft voor mij goed uitgepakt.

Als ik toen begonnen was met dropshipping (of een ander verdienmodel), had ik misschien net zoveel geld verdiend als dat ik dat nu met affiliate marketing doe, of misschien nog wel meer.

Het is een richting die je opgaat, en die je dan helemaal ‘uit gaat spelen’. Of gaat ‘masteren’.

Hiermee wil ik zeggen dat je ook geld kunt verdienen met dropshipping en met ecommerce. Er zijn zoveel verdienmodellen waar je geld mee kunt verdienen. Het gaat er net om waar jij de meeste toekomst in ziet, en wat jij het tofste lijkt om te doen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Twijfel niet te lang, begin ERGENS

Als ik zo mijn Instagram DM’s doorlees, valt het me op dat mensen zoveel twijfelen, en daardoor geen actie nemen.

Ze weten van de verschillende verdienmodellen, maar wachten totdat ze weten wat het ideale verdienmodel is.

Daarom willen ze weten “waarom ze met affiliate marketing moeten beginnen”, maar ik kan dat antwoord niet aan hun geven. Ze moeten namelijk zelf ondervinden of affiliate marketing voor hun een goed verdienmodel is waar ze mee verder werken.

Nogmaals: het is perfect voor mij, maar ieder persoon is anders.

Het allerbelangrijkste blijft om ergens te beginnen. Doe iets, en kijk zo wat je leuk vind en wat niet. Wat wel en wat niet werkt. Pas daar je business op aan en bouw zo verder aan je ideale business. Je bent nooit klaar.

Succes!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Waarom ik voor affiliate marketing kies (en geen dropshipping, ecommerce etc)

  1. Precies, actie ondernemen, dat is waar het om draait. Natuurlijk gaat niet alles meteen werken. Maar een ‘winner is just a loser that tried one more time’ right? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *