Google Plus pagina in Google verschijnen? 1 minuutje werk!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Waarschijnlijk ben je het wel eens in de zoekresultaten van Google tegengekomen; aan de rechterkant zie je de Google Plus pagina van een bedrijf of organisatie.

Dit heeft niet alleen de functie om handig en snel naar de Google Plus pagina van het bedrijf te gaan, het straalt ook een stukje autoriteit uit.

Maar hoe kun je nou zelf de Google Plus pagina van je bedrijf in de zoekresultaten van Google laten verschijnen? In dit artikel leg ik het je stap voor stap uit!

Wat is een Google Plus pagina?

Voordat ik ga uitleggen hoe je een Google Plus pagina in Google kunt laten verschijnen, zal ik eerst uitleggen wat een Google Plus pagina nou eigenlijk is – voor de mensen die dit niet weten dan ;).

Google Plus is als het ware Google’s eigen sociale netwerk. Je kunt in Google Plus connecties met andere mensen maken, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook, draait het hier niet om ‘wat je aan het doen bent’, maar voornamelijk om het delen van goede informatie. Denk bijvoorbeeld aan artikelen, video’s en dergelijke.

Op Google Plus gaat het er eigenlijk meer ‘serieus’ aan toe.

Omdat Google natuurlijk het liefst zou zien dat iedereen hun diensten gaat gebruiken, neemt Google de aanwezigheid van een Google Plus pagina mee in de ranking van websites in de zoekresultaten.

Zo kun je jouw persoonlijke Google Plus pagina koppelen aan artikelen op je website (lees meer over de auteursfoto in Google), en kun je sinds kort ook je Google Plus bedrijven pagina laten tonen in de zoekresultaten.

Google Plus pagina verschijnt in Google
Hierboven zie je hoe de Google Plus pagina van Internet Succes Gids.nl gekoppeld staat aan de website.

Google vindt dit tof, het staat interessant, dus waarom zou je het niet doen ;)?

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe je Google Plus bedrijven pagina in Google laten verschijnen?

Laat ik vooropstellen dat je Google Plus bedrijven pagina alleen in Google zal verschijnen als mensen de naam van je bedrijf in Google intypen.

Je pagina zal dus niet verschijnen als mensen een bepaald zoekwoord invullen, en dat jouw website op nummer één in Google staat. Dan zien mensen gewoon jouw website tussen de zoekresultaten.

Het koppelen van je Google Plus bedrijven pagina en je website is heel simpel.

Het enige wat je hoeft te doen is deze code toe te voegen in de heading tags (<head>)  van je website:

<link rel=”publisher” href=”https://plus.google.com/+InternetsuccesgidsNl” />

En dan natuurlijk https://plus.google.com/+InternetsuccesgidsNl veranderen door jouw Google Plus pagina URL.

De meeste WordPress thema’s bieden de mogelijkheid om heading scripts toe te voegen.

Wanneer je niet weet hoe dit moet, dan raad ik je aan dit uit te besteden. Als je namelijk de verkeerde code toevoegt of verwijderd, kan dit tot gevolg hebben dat je website niet meer goed werkt.

Het enige wat je dus hoeft te doen is bovenstaande code in te voegen tussen de <head> en </head> tags. Voor de rest niks!

Succes!

Mocht je nog vragen hebben, of mocht iets niet duidelijk zijn; laat het dan even weten in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *