Waarom je soms werk moet uitbesteden en hoe je dit goedkoop kunt doen

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
Een icoon wat het managen aangeeft, ofwel, het werk uitbesteden

Wanneer je niet bent opgevoed met computers en internet (en er niet veel verstand van hebt), is het lastig om bepaalde dingen op het internet voor elkaar te krijgen.

WordPress is een ideaal platform om een website op te zetten, zonder dat je technische kennis nodig hebt, maar wanneer je wat geavanceerdere dingen wilt doen, merk je al gauw dat je iets in de code moet veranderen.

En wanneer je geen technische kennis hebt, en niet weet hoe dit moet, kun je soms uren of zelfs dagen bezig zijn om het te ‘fixen’.

Maar is het deze uren (of dagen) wel waard? En kun je het soms niet beter door iemand anders laten doen? Misschien moet je er eens over nadenken om bepaalde dingen uit te besteden.

Waarom je soms werk moet uitbesteden

Ik kom vaak genoeg mensen tegen die iets aan hun website willen aanpassen, maar niet weten hoe ze dit moeten doen. Ze zijn dan enorm lang bezig om een ‘oplossing’ te zoeken, en wanneer het dan eindelijk lukt, is het maar half werk. En dat is natuurlijk zonde.

Als jij een website hebt over bijvoorbeeld fitness en voedingssupplementen, dan kan ik me voorstellen dat je zelf niet veel technische kennis hebt. Natuurlijk, WordPress biedt veel mogelijkheden voor de niet-technische website bouwer, maar zoals gezegd kom je op den duur punten tegen die je zelf niet aan kunt passen.

Je kunt dan twee dingen doen:

 1. Uren, dagen of weken naar een oplossing zoeken, met de kans dat je het niet eens kunt fixen, of maar half
 2. Iemand inhuren die dit voor jou snel kan fixen

Als je deze twee mogelijkheden leest, welke klinkt dan het meest logische? Iemand inhuren toch? Juist!

De tijd die je aan het technische gedeelte van je website steekt kun je veel beter besteden aan je business op zich. Hoeveel kost het je omgerekend als je dagen met een technisch probleem bezig bent? Hoeveel omzet ben je dan misgelopen?

Als je het werk uitbesteed kost dit je natuurlijk wel wat, maar dan weet je wel zeker dat dit goed gebeurd, en hoef je hier zelf niet mee bezig te zijn. Het scheelt je kopzorgen én tijd!

Natuurlijk zeg ik niet dat je alles uit moet besteden, maar het kan zeker geen kwaad om het af en toe te doen, zeker met klussen waar je zelf absoluut geen verstand van hebt. Het is dan beter om dit te laten doen door iemand die er wél verstand van heeft.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe kun je goedkoop werk uitbesteden?

Dankzij het internet is het mogelijk om met enorm veel mensen in contact te komen; mensen uit overal ter wereld. Het geluk dat wij Nederlanders/Belgen hebben, is dat onze lonen relatief hoog liggen ten opzichte van iemand uit bijvoorbeeld Israël, Egypte of India.

Mensen uit deze landen kunnen heel goedkoop werk voor je verrichten. Zo heb ik een complete website (met eigen Content Management System) laten uitbesteden voor slechts 140,- euro. In Nederland vragen ze daar meer dan 1000,- euro voor. En de kwaliteit is erg goed.

Dit kun je doen via de website Elance.com. Hier zijn allerlei freelancers op te vinden die staan te springen om kleine (of grote) karweitjes te doen, en dat voor relatief weinig geld!

Je kunt aan de hand van beoordelingen zien hoe goed iemand in zijn of haar werk is. Daardoor kun jij degene uitkiezen die een goede beoordeling heeft, plus erg goedkoop is.

Via deze manier kun je dus heel goedkoop je werk uitbesteden.

Succes!

Overigens ben ik benieuwd naar jouw mening over het uitbesteden van werk.

Doe jij het wel eens? Waarom wel, en waarom niet? Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Waarom je soms werk moet uitbesteden en hoe je dit goedkoop kunt doen

 1. Hallo Jacko,

  Wat een leuk artikel over het uitbesteden van werkzaamheden. Toch is het niet altijd handig om aan niet-Nederlandstaligen je werk uit te besteden. Opdrachten worden niet altijd even goed begrepen of werkzaamheden worden wel, maar niet op de juiste manier uitgevoerd.
  Uitbesteden aan een niet-Nederlandse virtueel assistent is dan frustrerend, wekt ergernis en zorg voor langer ‘werk’ voordat de klus geklaard. Volgende keer zelf doen? Nee!
  Een virtueel assistent met een Nederlandse achtergrond kan uitstekende diensten verlenen en taken overnemen tegen heel redelijke tarieven.
  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op http://www.virtueelsupport.com
  Groet,
  Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *