Geld verdienen met PayPal

Zo kun jij met PayPal geld gaan verdienen!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Door de opkomst van het internet zijn eindeloze mogelijkheden ontstaan. Eindeloze mogelijkheden om in contact met jouw vrienden te blijven, maar óók eindeloze mogelijkheden om online geld te verdienen. Heb je daar wel interesse in? Dan is het zeker interessant om eens te kijken naar de mogelijkheid om geld te verdienen op PayPal.

Hoe je geld kunt verdienen op PayPal? Op welke manieren je met PayPal aan de slag kunt gaan? Waar je rekening mee moet houden op PayPal? En hoeveel geld je via PayPal kunt verdienen?

Op al die vragen vind je in dit artikel een passend antwoord. Wij laten je graag kennismaken met de wondere wereld van PayPal en het online verdienen van geld.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is PayPal precies?

Wil je online een betaling verrichten? Dan is het mogelijk om dit via PayPal te doen; PayPal is uitgegroeid tot één van de grootste betalingsverwerkers van de gehele wereld. Miljoenen webshops zijn bij PayPal aangesloten, terwijl je ook voor verschillende online verdienmodellen gebruik kunt maken van PayPal.

In dit artikel leggen wij uiteraard de focus op de online verdienmodellen. Voor meerdere online verdienmodellen kun je gebruik maken van PayPal, waarover je later in dit artikel meer kunt lezen!

Overigens is PayPal niet alleen een betalingsverwerker. Nee, je kunt PayPal ook als een bank zien. Je kunt namelijk jouw bankrekening, van bijvoorbeeld de Rabobank, koppelen aan jouw PayPal rekening. Via PayPal kun je vervolgens betalingen verrichten, maar kun je ook een saldo naar jouw ‘normale’ rekening over gaan maken.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Hoe kun je saldo op PayPal krijgen?

Dit kan eigenlijk maar op één manier: door online geld te gaan verdienen. Als je bijvoorbeeld een eigen webshop hebt, kun je jouw klanten de mogelijkheid bieden om te betalen via PayPal. Dit geld komt vervolgens niet op jouw normale zakelijke rekening terecht, maar wel op jouw PayPal rekening.

Ook kun je via crypto, via affiliate marketing en via andere online verdienmodellen saldo op jouw PayPal rekening krijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel succesvolle digitale ondernemers veel geld verdienen op PayPal. Is dat ook jouw droom? Lees dit artikel dan zeker even op je gemakje door!

Tot slot is het overigens ook nog mogelijk om geld te verdienen door middel van donaties. Als internetgebruikers vinden dat jij ‘iets goed gedaan hebt’, kunnen zij jou daar een donatie voor geven. Je kunt dit in principe zien als een gift en als een bedankje voor de door jou gedane werkzaamheden. 

Waarom saldo op jouw PayPal rekening krijgen?

In principe kun je jouw PayPal rekening vergelijken met jouw ‘normale’ bankrekening. Op jouw ‘normale’ bankrekening heb je het liefst zo veel mogelijk geld, dus dat is ook het geval op jouw PayPal rekening.

Een belangrijk voordeel hierbij is dat je zelf ook allerlei betalingen kunt verrichten via PayPal. Wil je graag een plug-in kopen? Wil je graag een zakelijke investering doen? Of wil je een andere zakelijke uitgave doen? In al deze gevallen is het aan te raden om gebruik te maken van PayPal. Met het verdiende geld kun je dergelijke uitgaven direct doen, waardoor je overzicht over al jouw geldstromen weet te behouden. 

Daarnaast vinden veel digitale ondernemers PayPal ook erg veilig. Als jouw geld op een PayPal rekening staat, staat het volledig veilig. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, kent PayPal zeer coulante regelingen. Dat is ook het geval als je bijvoorbeeld via het internet opgelicht wordt: als je de betaling via PayPal gedaan hebt, krijg je het geld binnen de kortste keren weer terug.

Geld verdienen op PayPal – affiliate marketing

Ben je aan de slag gegaan met affiliate marketing? Begin je de eerste commissies te scoren? Of heb je mogelijk al meerdere succesvolle affiliate websites? Als je geld met affiliate marketing aan het verdienen bent, kun je dit geld op verschillende manieren uit laten betalen.

Je kunt het geld rechtstreeks naar jouw zakelijke rekening uit laten betalen. Aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om het geld rechtstreeks naar jouw PayPal rekening uit te laten betalen. Wat de beste optie is? Dat is volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. 

Door jouw geld naar jouw PayPal rekening over te laten maken, kun je het geld weer makkelijk uitgeven c.q. investeren. Bij veel webshops of bedrijven kun je immers zelf ook via PayPal betalen. Bovendien gaat het betalen via PayPal een stuk makkelijker dan het betalen via de ‘normale’ bank. Ook dat is een reden waarom veel digitale ondernemers kiezen voor uitbetaling via PayPal.

Overigens zijn er ook enkele affiliate netwerk waarbij je alleen maar via PayPal uit kunt laten betalen. Dat is bijvoorbeeld het geval in de software niche, in de website thema’s niche en in de plugin niche. Als je actief in één van deze niches bent, kun je soms alleen maar via PayPal jouw verdiende geld uit laten betalen.

Buitenlandse affiliate netwerken

Ben je aangesloten bij een buitenlands affiliate netwerk? Dan is het dus soms noodzakelijk om jouw verdiende geld via PayPal uit te laten betalen. Bij andere netwerken heb je wél de keus, maar is het interessant om toch via PayPal uit te laten betalen.

Waarom dat zo interessant is? Nou, de uitbetaling gaat eigenlijk bijzonder snel. PayPal is namelijk in staat om alle transacties snel te verwerken, waardoor je binnen mum van tijd de beschikking over het door jou verdiende geld hebt.

Daarnaast heb je ook geen rekening te houden met de hoge transactiekosten. PayPal rekent namelijk geen hoge transactiekosten, waardoor je de kosten voor het betalingsverkeer zo laag mogelijk kunt houden. Als je veel transacties per maand hebt, kun je vrij veel geld hiermee verdienen.

Moraal van het verhaal: bij sommige buitenlandse affiliate netwerken is het noodzakelijk om de uitbetalingen via PayPal te laten lopen. In veel situaties is dat sowieso de meest interessante optie, aangezien je hiermee vrij veel geld kunt besparen!

Geld verdienen op PayPal – crypto

In de afgelopen jaren is cryptocurrency een populair ‘digitaal product’ geworden. Dat blijkt onder meer uit de vele succesverhalen van digitale ondernemers; zij hebben zeer veel geld weten te verdienen met de handel in de digitale munten.

Ben jij ook actief in de wereld van crypto? Dan wil je ongetwijfeld wel eens jouw cryptomunten tegen de best mogelijke koers gaan verkopen. Mocht je daar voor kiezen, ruil je jouw cryptomunten eigenlijk in voor giraal geld. Als je die uitbetaling door wilt voeren, kun je in veel gevallen alleen maar voor PayPal kiezen.

Veel brokers bieden namelijk de uitbetalingen aan via PayPal en niet via bijvoorbeeld een banktransactie. Ook als je actief in de wereld van crypto bent, kun je dus geld verdienen op PayPal.

Wil je tegen een gunstige koers ook weer nieuwe digitale munten aan gaan schaffen? Ook dan is PayPal zeer interessant: via deze provider kun je immers snel de betaling uitvoeren, waardoor je de digitale munten tegen de best mogelijke koers aan kunt schaffen. Onderaan de streep is het in de crypto wereld eigenlijk onvermijdelijk om gebruik te maken van PayPal!

Geld verdienen op PayPal – YouTube en Twitch

Ben je actief op YouTube en/of op Twitch? Dan is het ook mogelijk om geld te verdienen op PayPal. Via deze kanalen is het namelijk mogelijk om je uitbetalingen via PayPal te laten verlopen. Op deze manier kun je dus ook het saldo op jouw PayPal rekening verhogen.

Wil je vervolgens een zakelijke investering doen? Wil je bijvoorbeeld een camera gear aanschaffen? Ook daarvoor kun je dan gebruik maken van jouw PayPal rekening; je hebt immers het geld via bijvoorbeeld YouTube of Twitch ook uitbetaald gekregen op jouw PayPal rekening.

Is PayPal onmisbaar voor een digitale ondernemer?

Als je actief als digitaal ondernemer bent, is het gebruik maken van PayPal eigen onoverkomelijk. Deze betaalprovider is eigenlijk uitgegroeid tot ‘de standaard’ binnen de wereld van online transacties. Bovendien geniet je bij PayPal van enkele voordelen:

  • De transactiekosten bij PayPal liggen vrij laag
  • De transacties worden onwijs snel verwerkt
  • Je kunt bij veel webshops of veel verkopers ook betalen via PayPal

Onder aan de streep is het dus zéker interessant om een PayPal rekening te gaan gebruiken. Maar, hoe kun je deze rekening nou aan gaan maken? Het aanmaken en volledig goed laten keuren van jouw PayPal rekening kent enkele aandachtspunten; daarover lees je hieronder meer!

Hoe kun je een PayPal rekening aanmaken?

Heb je interesse om een PayPal rekening aan te maken? Dan is het zaak om naar de officiële website van PayPal te gaan. klik op deze website op aanmelden en maak direct een belangrijke keuze: wil je een privé rekening aanmaken of wil je een zakelijke rekening aanmaken?

Als digitaal ondernemer is het absoluut aan te raden om voor de zakelijke rekening te kiezen. Met een zakelijke rekening is het namelijk ook mogelijk om te verkopen via PayPal; dat is bij een privé rekening niet mogelijk.

Als je die keuze eenmaal gemaakt hebt, dien je allerlei gegevens in te vullen. Zo moet je jouw e-mailadres invullen, moet je een geld telefoonnummer opgeven en moet je ook verschillende persoonlijke gegevens invullen.

Nadat je alle stappen doorlopen hebt, krijg je uiteindelijk in jouw mailbox een e-mailtje vanuit PayPal. Met dat e-mailtje kun je jouw nieuwe account definitief bevestigen, waarna de bal bij PayPal ligt. PayPal gaat op dat moment namelijk jouw account keuren. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen, krijg je daar een bericht van. Totdat jouw account goedgekeurd is, kun je overigens ook nog geen gebruik van de diensten maken.

Is jouw account goedgekeurd? Dan kun je direct aan de slag. Koppel PayPal aan jouw zakelijke rekening en ga direct aan de slag om geld te verdienen op PayPal. Veel succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *