Facebook Lead Ads: mega goedkoop leads scoren

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
Facebook lead ads

Facebook Lead Ads is enkele weken geleden uitgerold door Facebook en maakt het mogelijk om voor een paar cent leads te scoren.

Je herkent het vast wel:

Je start een Facebook advertentie met de bedoeling om leads te scoren.

Steeds meer mensen gebruiken Facebook op hun smartphone, dus richt je de advertentie ook in voor mensen op hun mobiel.

Het probleem is alleen dat deze doelgroep heel moeilijk te converteren is. Het is namelijk erg lastig om deze gebruikers uit de Facebook app te krijgen, en vervolgens ook nog hun naam en e-mailadres laten invullen op een landingspagina.

Gelukkig zijn ze bij Facebook ook op de hoogte van dit ‘probleem’, en hebben ze daar een oplossing voor gevonden, namelijk Facebook Lead Ads.

Wat is Facebook Lead Ads?

Met Facebook Lead Ads kunnen mensen die je advertentie zien direct hun naam en e-mailadres (en eventueel nog andere gegevens) doorgeven, zonder dat je ze eerst naar een landingspagina hoeft te sturen.

Facebook haalt de gegevens namelijk uit het profiel van de gebruiker, die alleen maar op ‘Verstuur’ hoeft te klikken en scoor jij super snel (en goedkoop) leads.

Ik heb een video voor je opgenomen waarin ik laat zien hoe het in zijn werk gaat, en hoe jij er je voordeel mee kunt doen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Two-step opt-in met Facebook

Zoals je in de video kunt zien hoeven gebruikers dus eigenlijk maar twee keer te klikken om hun gegevens achter te laten, en hoeven ze zelf niks in te vullen.

Dit spaart veel tijd, en veel ‘moeite’.

Mensen willen namelijk niet te veel moeite hoeven doen om ergens te komen.

Duurt het te lang, dan denken ze “jammer dan” en gaan ze weer weg.

Je hebt dan wel betaald voor de click, maar verdient er niks op.

Met Facebook Lead Ads gaat het allemaal stukken sneller en makkelijker.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Leads in je email marketing software

Nu is het natuurlijk geen werk om elke dag al je verzamelde leads handmatig in je email marketing software te zetten.

Zoals je in de bovenstaande video kunt zien gebruik ik daar een mooie tool voor die dit voor mij heeft geautomatiseerd, namelijk ConnectLeads.

ConnectLeads is een tool van de Nederlander Wilco de Kreij en zorgt er voor dat de leads die je verzamelt hebt in je Facebook campagne, automatisch in je email marketing software komen, en dan ook nog eens in de email lijst die jij wilt voor de bepaalde campagne.

Klik hier om direct naar de speciale pagina van ConnectLeads te gaan.

Doe er nu je voordeel mee

Nog niet veel adverteerders gebruiken Facebook Lead Ads, simpelweg omdat het nog maar net is uitgerold.

Doordat nog niet veel mensen het gebruiken, kun jij er dus je voordeel mee doen en je concurrentie een stapje voor zijn.

Wil je succesvol zijn in internet marketing, dan moet je actie ondernemen en niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen.

Onderneem dus nu actie en ga aan de slag met bovenstaande informatie.

Geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

In de bovenstaande video verwijs ik een paar keer naar de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie is een stap-voor-stap videotraining waarin ik je exact laat zien hoe je in vrij korte tijd geld kunt verdienen met affiliate marketing.

In deze videotraining ga ik ook verder in op Facebook Lead Ads, en hoe je er (veel) geld mee kunt verdienen.

Klik hier om naar de Affiliate Marketing Revolutie te gaan.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Facebook Lead Ads: mega goedkoop leads scoren

  1. Ik heb afgelopen week voor het eerst geëxperimenteerd met leadads VS conversie naar opt-in pagina. Beide advertenties exact hetzelfde ingericht, doelgroep enz enz… Wat me opvalt is dat ik voor de leadad adv 2,5 eu betaal versus de normale rond 1 euro. Zijn de lead ads duurder geworden? Ik hoor namelijk overal dat dit zo’n goedkope manier moet zijn. Graag hoor ik wat je ervaring nu is met kosten voor leadads.

    1. Er is niet een vaste prijs wat je betaald voor leads/clicks; dit is afhankelijk van hoe goed je advertentie is, en hoe je je doelgroep kiest. Hiervoor moet je veel splittesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *