Een eigen kantoor!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
photo

Zo! Wat ben ik enorm trots en blij! Vandaag is namelijk de dag dat ik van de slaapkamer naar een kantoor ben verhuisd.

Een plek waar ik me dus volledig kan focussen op Internet Succes Gids.nl en mijn andere ondernemingen.

Ik ben nog druk met de verhuizing; zo wil ik nog de logo’s van de ondernemingen op het raam laten zetten, en is de inrichting nog niet helemaal compleet.

Afijn, mijn iMac staat er al, het internet werkt, dus ik kan aan de slag!

Even een kleine sfeerimpressie:

(Klik voor vergroting) 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom, dus als je een keertje langs wilt komen, stuur me even een mailtje ([email protected]) en ik zorg ervoor dat de koffie klaarstaat ;).

PS: Het kantoor is wel Yerseke (Zeeland) dus ligt niet erg centraal ;).

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *