Casestudy: Hoe ik met één simpele pagina zo’n 100,- euro per dag aan commissies verdien

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Ik heb het al vaker gezegd, en ik zeg het nog een keer: affiliate marketing is een ideaal verdienmodel en naar mijn idee zelfs het beste verdienmodel wat er is.

Alles is zo ontzettend passief, en je kunt alles flink opschalen; er zit als het ware geen limiet op je inkomsten, zonder dat je er daadwerkelijk veel voor hoeft te doen. Als je het slim aanpakt natuurlijk.

In deze casestudy wil ik bespreken hoe ik in de afgelopen weken gemiddeld zo’n 100,- euro per dag aan commissies heb gepakt, met maar één pagina, en één product om te promoten.

Benieuwd geworden? Lees dan snel hieronder verder.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Dit is niet mijn eerste affiliate project

Vooraf wil ik duidelijk maken dat dit niet mijn eerste affiliate project is. Ik doe dit namelijk al zo’n tien jaar.

Zie dit niet als een ontmoediging, maar het is wel belangrijk om realistisch te blijven. Weet dat als jij net met affiliate marketing gaat beginnen, de kans klein is dat jij met je eerste project daadwerkelijk 100,- euro per dag gaat beginnen.

Het is zeker mogelijk, maar voordat ik deze resultaten behaald heb, ben ik ook enorm veel op mijn bek gegaan en heb ik genoeg mislukte projecten gehad.

Alles heeft een leercurve, en zo ook affiliate marketing. Echter als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het een kwestie van successen dupliceren en opschalen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Niche: Bitcoin en andere cryptocurrency’s

De niche van deze korte casestudy is die van Bitcoin en andere cryptocurrency’s.

Laat ik vooropstellen dat ik niet echt een grote fan ben om producten in deze niche te promoten. De reden hiervoor is dat de markt erg trendgevoelig is, en daar hou ik niet zo van. Ik ben liever van de ‘evergreen’ producten – een niche die altijd goed loopt, en niet afhankelijk is van het marktsentiment.

Ik weet nog dat toen een paar jaar geleden de crypto markt zo hard steeg, ik behoorlijk wat bezoekers en commissies verdiende door de promotie van cryptoproducten, maar toen de markt in elkaar zakte, dit ook terug was te zien in bezoekers en inkomsten.

Echter omdat de markt nog maar in de kinderschoenen staat, en deze ook behoorlijk volatiel is, is hier zeker genoeg geld te verdienen. Daarom zit ik met een aantal projecten wel in deze markt, en promoot ik dus crypto producten, denk aan brokers en informatieproducten.

Voor dit project zit ik dus in de crypto markt.

Wat ik heb gedaan

Helaas kan ik niet alles vertellen, maar ik zal hieronder zo uitgebreid mogelijk vertellen wat ik heb gedaan om met dit project zo’n 100,- euro per dag te verdienen.

Ik ben een niche site gestart waarin ik content publiceer over Bitcoin, andere cryptomunten en broker netwerken (waar mensen crypto kunnen kopen en verkopen).

Het verdienmodel is dat ik een broker promoot. Elke keer als iemand via mijn affiliate link een account aanmaakt bij deze broker, verdien ik geld over de trades die de gebruiker maakt. Of zoals ik op het forum zeg:

Voor elke transactie die de aangebrachte leden doen, krijg ik een percentage van de handelskosten die de broker maakt.

Dus als iemand via mijn affiliate link een account aanmaakt, vervolgens voor 1000 euro aan Bitcoin koopt, krijg ik (laten we zeggen) een kleine euro.

Ik heb nu in totaal zo’n 16 leden aangebracht.

Nu zou ik behoorlijk wat leden moeten aanbrengen als ik deze kleine commissies zou verdienen, want de commissie is op deze manier laag.

Echter heeft zich blijkbaar iemand aangemeld die met behoorlijk grote bedragen aan crypto handelt. Zie de onderstaande screenshot eens voor mijn commissies.

Nu waren dit enorm goede dagen, en zitten er ook wat mindere dagen tussen waar ik pakweg 50,- euro aan commissies pak. Gemiddeld kom ik ongeveer op 100,- euro per dag uit.

Ik besef dat dit ook enigszins een gelukstreffer is, want niet ieder aangebracht lid zal voor tonnen per dag gaan traden, maar je ziet wel wat er mogelijk is en wat er kan gebeuren.

Commissies uitbetaald in Bitcoin (of een andere cryptomunt)

Het leuke van dit project is dat ik de commissies verdien direct in Bitcoin (of een andere crypto) kan opzetten via het platform wat ik promoot.

Zo krijg ik dus eigenlijk gemiddeld elke dag voor 100,-euro aan Bitcoin binnen.

Het kan zijn dat de koers lager word, en die 100,- euro minder word, maar het kan ook zijn dat die 100,- euro zo’n 1000,- euro gaat worden. En dan tikt het natuurlijk flink aan.

Site verder uitbreiden

Wat ik nu ga doen is de site verder uitbreiden met meer content om zo meer commissies te kunnen pakken.

Het is een interessant project waar veel mogelijk is. Zeker als er weer zo’n gekke markt komt als een paar jaar geleden en er weer een nieuwe bull markt ontstaat, zal dit ongetwijfeld voor veel verkeer en commissies zorgen.

Ik ga hier zeker geen hoofdproject van maken, maar een leuk side-project er naast kan zeker geen kwaad.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “Casestudy: Hoe ik met één simpele pagina zo’n 100,- euro per dag aan commissies verdien

  1. Dat is inderdaad puur geluk, maar dat is tegelijkertijd ook de belangrijkste les. Je hebt het geluk opgezocht en soms betaalt zich dat uit. Dat is precies waarom ik af en toe ‘small bets’ maak, pogingen om het geluk op te zoeken. Affiliate marketing is een mooi model omdat je er bijna geen buil aan kunt vallen. Als het niet goed gaat, ben je hoogstens wat tijd en geld voor je hosting kwijt.

    Zie hier: https://zetjegeldaanhetwerk.nl/2020/04/08/small-bets-een-mindset-voor-investeringen-en-persoonlijke-groei/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *