Bitcoins kopen met iDeal? Hier koop je veilig en snel Bitcoins!

bitcoin kopen ideal

Bitcoins kopen met iDeal is een term waar maandelijks behoorlijk veel op wordt gezocht. Er is blijkbaar veel vraag van mensen die Bitcoins willen kopen met iDeal, en niet direct weten waar ze dit moeten doen.

Jij waarschijnlijk ook, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook, want op deze pagina vertel ik je precies waar je veilig en snel Bitcoins met iDeal kunt kopen.

Ik koop altijd mijn Bitcoins met iDeal, en heb ze altijd binnen een paar minuten al in mijn Bitcoin wallet.

Waar Bitcoins met iDeal kopen?

Dus waar kun je snel, veilig en voordelig Bitcoins met iDeal kopen?

Simpel, bij Bitonic. Dit is een Nederlands bedrijf wat al sinds 2012 bestaat. Ik koop er altijd mijn Bitcoins, en met mij nog vele andere. Bitonic is een prima dienst waarmee je veilig en snel Bitcoins kunt kopen, en ook nog eens met iDeal.

bitcoin met ideal kopen bij Bitonic

Je kunt hier dus gewoon selecteren dat je met iDeal kunt kopen.

Nadat je dit hebt gedaan kun je aangeven naar welk Wallet adres je de Bitcoins wilt versturen, en vervolgens heb je ze binnen ongeveer vijf minuten binnen.

Waarom Bitcoins kopen?

Je weet nu dus waar je met iDeal Bitcoins kunt kopen. Zoals je ziet is het super makkelijk, en hoef je zo zelf niet moeilijk te doen met een creditcard of wat dan ook. Gewoon makkelijk, veilig en snel Bitcoins kopen.

Maar goed, waarom zou je ze kopen? Ze zijn toch mega duur?

Zeker. Op moment van schrijven betaal je bijan 10.000 dollar voor één Bitcoin. Vorig jaar was één Bitcoin nog maar 700 dollar.

Het punt is alleen dat toen ook veel mensen dachten dat de prijs veel te hoog was, en zoals je nu weet is de waarde meer dan tien keer hoger geworden.

Er zijn zelfs mensen die denken dat de prijs van één Bitcoin naar de 1 miljoen dollar kan gaan. Uiteraard kan niemand in de toekomst kijken, maar de Bitcoin – en andere cryptomunten – worden telkens populairder. Dat komt niet alleen door de Bitcoin, maar juist door de achterliggende techniek; de blockchain.

Bitcoin in deeltjes

Wat veel mensen niet weten is dat je niet per sé een hele Bitcoin hoeft te kopen.

Je kunt ook voor bijvoorbeeld tien euro aan Bitcoin kopen. De Bitcoin is namelijk in deeltjes op te splitsen, waardoor je dus (momenteel) niet direct 8000 euro voor een Bitcoin hoeft te betalen.

Je weet na het lezen van dit artikel in ieder geval dat je bij Bitonic direct, en met iDeal, Bitcoins kunt kopen.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *