Agency Masterclass Review

Jouw Weg naar 10K+ Per Maand?

agency masterclass review mitchell weijerman

Na het succes van de Bol Masterclass komen de mannen van Team Unstoppable met een gloednieuwe training, namelijk de Agency Masterclass – van Mitchell Weijerman en Jia Ruan.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan betekent dit dat jij er aan zit te denken om de Agency Masterclass aan te schaffen, en dus wilt beginnen met deze Masterclass training – echter wil jij eerst nog weten wat de ervaringen en reviews zijn.

Gelukkig maar dat je hier terecht bent gekomen, want ik, Jacko Meijaard, mocht als één van de eersten aan de slag met de Agency Masterclass en vertel je op deze pagina mijn eerlijke review, mening en ervaringen over deze gloednieuwe training.

Is de Agency Masterclass je zuurverdiende geld waard? Gaat het je lukken om dankzij de modules van Jia en Mitchell een succesvolle, winstgevende social media agency op te zetten? Je leest het in mijn review!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Jia Ruan en Mitchell Weijerman?

Eerst even een stukje over de makers van de Agency Masterclass, namelijk Jia Ruan en Mitchell Weijerman.

Deze heren kennen we natuurlijk van Team Unstoppable en het ongelofelijke succes wat zij de afgelopen maanden hebben gerealiseerd.

In korte tijd hebben ze namelijk een succesvolle miljoenen business opgezet. Dit met zowel verkopen via Bol.com, en het draaien van succesvolle en winstgevende advertenties – je bent ongetwijfeld wel eens een advertentie van Jia en Mitchell tegengekomen ;-).

Het is natuurlijk ook geen geheim dat als je een goede skillset in adverteren opbouwt, je daar mega succesvol mee kan worden. Jia en Mitchell zijn daar het levende bewijs van en willen je de skills die zij hebben gebruikt om hun business zo enorm te laten groeien, aan jou leren en dit doormiddel van de Agency Masterclass.

Jia kennen we natuurlijk ook van de Bol.com Masterclass cursus.

Agency Masterclass review en ervaringen

Ik mocht dus als één van de eersten met de Agency Masterclass aan de slag, en zal je hier mijn eerlijke ervaringen vertellen. Ook zal ik je vertellen over de resultaten die zijn behaald.

En natuurlijk nog het allerbelangrijkste: is de Agency Masterclass je geld waard?

Wat ga je leren in de Agency Masterclass?

In de Agency Masterclass komt het er op neer dat jij een succesvolle social media business op gaat zitten.

Dit houdt in dat jij gaat leren hoe je bedrijven kunt laten betalen, om jou hun advertenties te gaan draaien. Dit is een super interessant business model, wat enorm veel potentie heeft.

Bedrijven betalen namelijk makkelijk zo’n 1000,- euro per maand voor het uitbesteden van advertenties.

Stel dat jij tien bedrijven hebt waarvoor je dit doet. Dan factureer je zo al gauw 10.000 euro, met hooguit 7-8 uur per maand aan tijdsbesteding.

Je gaat onder andere leren:

  • Hoe je eenvoudig aan klanten voor je SMMA (Social Media Agency) kunt komen
  • Hoe je super converterende Facebook advertenties voor zowel jezelf als je klanten op kunt gaan zetten
  • Geheime en gouden sales scripts om je leads te converteren in betalende (high ticket) klanten
  • Wat gouden niches zijn om te benaderen en hoe je deze het beste kunt benaderen
  • Hoe je jouw business oneindig kunt opschalen zodat je enorm veel geld gaat verdienen.

In de Agency Masterclass vertellen Mitchell en Jia je dus exact alle stappen om eenvoudig aan klanten te komen, inclusief de skills om succesvolle Facebook advertenties op te zetten, super converterende sales scripts en alles wat er bij komt kijken.

Resultaten van de Agency Masterclass

De resultaten van mensen die de Agency Masterclass hebben gevolgd, liegen er niet om. En dat snap ik ook, de Agency Masterclass is een super complete training, die je alle tools, informatie en systemen geeft om een winstgevende SMMA op te zetten.

Als je met de Agency Masterclass aan de slag gaat, kom je terecht in de community van de Masterclass. Hier zijn honderden andere deelnemers die hun ervaringen en resultaten delen.

  • Zo zegt Alex dat hij binnen 1 dag na het volgen van de Agency al 4 bedrijven als klant heeft gehaald (de investering had hij dan ook na 1 dag al terugverdiend)
  • Nicola zegt in 1 dag al 6 potentiële bedrijven te hebben gesproken, waarvan 2 zo goed als een deal zijn
  • Een meisje van 27 – wil anoniem blijven – zegt binnen 14 dagen na het volgen van de Agency een deal van 5K per maand te hebben geclosed (dit is wel bizar)
  • Ruben had nog wat moeite met Facebook ads, maar door de cursus heeft hij nu een compleet geautomatiseerde funnel opgezet waarmee hij dagelijks 50+ leads binnenhaalt én continu nieuwe klanten scoort
  • Nikita zegt: “Je leert precies hoe je een advertentie in elkaar zet, wat voor tekst je moet gebruiken en waar je precies op in kunt spelen. Ze leren je eigenlijk precies hoe je gegarandeerd goede resultaten kunt behalen met je advertenties” 

Daarnaast zijn er verder op het internet genoeg andere ervaringen en resultaten te vinden.

Podcast en YouTube interview met Mitchell Weijerman

Ik volg de heren van Team Unstoppable al een tijdje, en heb dan ook al enorm veel content van deze mannen bekeken. Eén van de meest waardevolste video’s vind ik het interview met Mitchell zelf. 

Hier vertelt hij over zijn leven, zijn business en hoe hij hier terecht is gekomen.

De onderstaande video geeft enorm veel inzichten en is zeker waardevol om te bekijken.

In de Facebook groep – waar je toegang toe krijgt als je met de Agency Masterclass begint – vind je overigens nog veel meer like-minded mensen die allemaal bezig zijn met hetzelfde (of dat al hebben gerealiseerd): een succesvolle Agency business opzetten, en financieel vrij worden (of dus al zijn). 

Stel je voor hoe waardevol het is om hier dagelijks tussen te zitten. Je krijgt tips en adviezen van mensen die daar al zijn waar jij wilt zijn. Omring jezelf met like-minded people.

Review conclusie + Agency Masterclass kopen?

Als ik één ding in mijn leven heb geleerd, is dat het leren adverteren een mega belangrijke skill is. Als jij weet hoe je succesvol, en winstgevende, advertenties opzet, hoef je je nooit in je leven meer zorgen te maken over geld.

Deze skill is enorm waardevol en geeft een Return on Investment van makkelijk X1000.

Je leert namelijk hoe je van 1,- euro, 2,- euro (of meer) kunt maken. En dat elke keer opnieuw.

Je maakt dus letterlijk van jouw laptop je pinautomaat.

Ik ben dan ook zeer te spreken over de Agency Masterclass, en kan het iedereen van harte aanraden. De Agency Masterclass is zeer compleet en je krijgt alle tools, informatie, blueprints en scripts om aan de slag te gaan om je SMMA business op te zetten. 

Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina. 

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Agency Masterclass
Review door Jacko Meijaard op 2019-09-17
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *