[Casestudie] Affiliate marketing en adverteren op Facebook

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Affiliate marketing en adverteren op Facebook zijn prima met elkaar te combineren. Door Facebook advertenties namelijk goed in te zetten, kun je daar flink wat geld mee verdienen.

Zojuist heb ik een nieuwe video opgenomen waarin ik je laat zien hoe ik met een super simpele methode geld verdien met Facebook.

De video is hieronder te bekijken.

Geld verdienen met Facebook: is het zo simpel?

Absoluut.

Als je bovenstaande video hebt gezien, dan weet je dat ik niks speciaals hebt gedaan en dat het behoorlijk simpel is.

Je maakt in Facebook een advertentie aan, stuurt mensen naar jouw affiliate offer, en verdiend vervolgens geld wanneer iemand via jouw affiliate link tot een actie overgaat.

In het bovenstaande voorbeeld kreeg ik voor elke lead die ik aanbracht 1,25 euro, en draai ik een positieve Return of Investment. Nu is het dus slechts een kwestie van opschalen om meer geld te verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Denk niet te lang na; ga zelf van start!

Je kunt honderd van dit soort video’s zien en honderd succesverhalen van andere mensen (zoals ik) aanhoren, maar het gaat er om dat JIJ actie onderneemt.

Ga dus aan de slag.

Start een Facebook pagina en advertentie en begin met geld verdienen op internet.

Het is helemaal niet moeilijk; dat heb je in bovenstaande video wel gezien.

Nogmaals: als ik het kan, kan iedereen het.

Succes!

– Jacko Meijaard

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

5 reacties op “[Casestudie] Affiliate marketing en adverteren op Facebook

  1. Hallo Jacko! Goed bezig!!

    Uiteraard heb ik jouw casestudie ook even geprobeerd, echter krijg ik op geen mogelijkheid de URL er doorheen..

    “De inhoud die je probeert te delen bevat een link waarvan onze beveiligingssystemen hebben vastgesteld dat deze onveilig is:”

    Ik heb zelfs nog even verschillende redirects aangemaakt, maar dat heeft helaas ook niet geholpen.

    Hoe heb jij dat voor elkaar gekregen 🙂

  2. Klopt! De video heb ik helaas moeten verwijderen omdat het affiliate netwerk te veel aanvragen kreeg, dat het de vraag niet aan kon. De video komt wel binnenkort in het Leden-gedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *