In 1 dag 999 GRATIS Bezoekers uit Google met nieuwe affiliate site!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Als je Internet Succes Gids.nl in de afgelopen maanden een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat ik een casestudy ben gestart, waar ik ben begonnen met het opbouwen van een nieuwe affiliate website.

Een paar weken geleden haalde ik voor deze nieuwe site de eerste commissie binnen – iets meer dan drie maanden deed ik daarover.

Het onderwerp van deze affiliate website is het inkomen van beroemde mensen, en bepaalde beroepen. Op deze site had ik ook een artikel geplaatst over het inkomen van voetballer Frenkie de Jong – en omdat vorige week bekend werd gemaakt dat hij voor behoorlijk wat miljoenen is verkocht aan FC Barcelona, schoten de bezoekersaantallen door het dak.

999 bezoekers uit Google.

Dat zijn dus bezoekers waar ik niks voor heb hoeven te betalen, en die uit de gratis zoekresultaten van Google komen.

999 gratis bezoekers uit Google met 1 affiliate website

Om er iets meer tekst en uitleg over te geven heb ik de onderstaande video opgenomen.

Natuurlijk was deze grote stijging zomaar tijdelijk, en zochten er tijdelijk meer mensen op het inkomen van Frenkie de Jong dan normaal, maar je ziet nog steeds de stijging doorzetten.

Daarnaast is het gewoon super tof om op een dag zoveel bezoekers te hebben. Ik kreeg een tweede commissie binnen, meer clicks dan normaal en dus ook meer leads.

Je ziet dus ook wat er kan gebeuren als je door blijft zetten.

In de eerste twee maanden had ik amper bezoekers. De meesten zouden dan stoppen. Door gewoon door te blijven gaan en elke week minimaal één artikel te plaatsen, zie je een mooie stijging in bezoekers, en dus ook de eerste inkomsten.

Hiermee bouw je een website op die continu (meer) bezoekers voor je oplevert, en dus ook telkens meer inkomsten binnenhaalt – je passieve inkomsten stijgen hiermee.

Begin, plaats elke week content, doe dat eens 2-3 maanden en blijf doorgaan. Dat is het ‘geheim’. Je weet het, het is nu aan jou om dit in de praktijk toe te passen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “In 1 dag 999 GRATIS Bezoekers uit Google met nieuwe affiliate site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *