Mijlpaal: 5000 Leden in de ISG-community!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Als je mij pakweg vijf jaar geleden had verteld, dat ik vandaag de dag een community met meer dan 5000-leden zou beheren, zou ik je ietwat raar aan gekeken hebben.

Toch was het vorige week zo ver: het 5000e ISG-lid melde zich aan.

Ongelofelijk om te zien dat er inmiddels meer dan 5000 mensen met een product van Internet Succes Gids.nl aan de slag zijn gegaan. Beeld je even in: zet 5000 mensen op een plein. Hoe groot is het plein wat je nodig hebt?

Echt bizar en zo vet om mee te maken.

Ik ben dan ook best wel trots om deze mijlpaal te kunnen delen.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof altijd alles vanzelfsprekend gaat, maar geloof me, dat is zeker niet zo ;-).

Niet opgeven

Anyway! 5000 Leden. 5000 mensen die met iets van Internet Succes Gids.nl aan de slag zijn gegaan.

Besef even dat bijna iedereen tegen me heeft gezegd dat ik beter niet kon beginnen, of beter niet verder kon gaan. Dat ik beter voor een baas kon werken, mijn diploma kon afmaken enzovoorts.

Wat zou er zijn gebeurd als ik het advies van deze mensen had opgevolgd?

Dan had ik nu een (saaie) kantoorbaan gehad, had ik geen geld kunnen verdienen met affiliate marketing, en had ik Internet Succes Gids.nl niet op kunnen bouwen tot wat het nu is.

En nog belangrijker: ik zou hebben opgegeven. Niet mijn dromen achterna zijn gegaan en niet het leven gehad wat ik nu heb. Vrijheid.

Vanaf toen ik met affiliate marketing begonnen was, was dat mijn doel: om zelf te bepalen hoe mijn dag er uit ziet, en niet voor een baas te hoeven werken. Dit heb ik bereikt, en met Internet Succes Gids.nl probeer ik zoveel mogelijk mensen hier in te bereiken om ditzelfde te leren.

Tot nu toe zijn we dus aardig op weg, en hebben we de 5000 Leden bereikt.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Groei

Ik merk dat Internet Succes Gids.nl hard aan het groeien is, en ikzelf als persoon ook.

Zeker sinds de komst van het forum merk ik dat er een leuke groep in de community is ontstaan, en dat deelnemers het super vet vinden om offline te meeten.

Eind 2018 organiseer ik dan ook het allereerste ISG Seminar – waar verschillende sprekers komen spreken over internet marketing en alles wat er mee te maken heeft. Dit gaat echt een mega vette dag worden, waar we ook als community samen kunnen komen, en wat kunnen netwerken.

Anyway! 5000 Leden dus.

Een trots moment en een nieuwe mijlpaal voor Internet Succes Gids.nl.

Nu op naar de 10.000!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *