Tip: Plan je berichten van te voren alvast in!

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Gisteravond hield ik met een aantal leden van de Master Training een geheim webinar waarin ik vragen beantwoord, tips geef en waarin cursisten elkaar ook kunnen helpen.

In dit geheime webinar kwam een interessant onderwerp naar boven wat ik even met jullie wil delen.

Wat veel mensen namelijk niet weten is dat ze blogberichten/artikelen in WordPress kunnen inplannen. Hierdoor kun je dus bijvoorbeeld vandaag een artikel maken, en deze pas over een week online plaatsen.

In dit artikel zal ik bespreken waarom het zo handig is om een bericht van te voren in te plannen, en hoe je dat eenvoudig in WordPress kunt doen.

Waarom berichten van te voren inplannen?

Ik plan eigenlijk altijd al mijn berichten in. De reden dat ik dat doe is dat ik één dag in de week inplan om artikelen te schrijven, en dat ik de rest van de week andere dingen doe. Ik heb dan dus één dag dat ik artikelen schrijf, terwijl die de hele week op mijn website worden toegevoegd.

Dit heeft een aantal voordelen, zoals:

  • Er komt dus continu nieuwe content op mijn website
  • Mensen zien dat de website de hele week wordt bijgehouden
  • Ik hoef zelf niks meer te doen om de artikelen online te plaatsen; dat doet WordPress voor me

Ik plaats expres niet alles op één dag, aangezien er dan op één dag een heleboel content op mijn website komt. Dit kun je beter verspreiden; dit heeft ook voor de zoekmachines zijn voordelen, omdat er dan dus de hele week wat gebeurd op de website.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe kun je WordPress berichten inplannen?

Een bericht inplannen op WordPress is enorm makkelijk.

Wanneer je een nieuw bericht toevoegt, zie je aan de rechterkant het kopje ‘Publiceren’ staan. Normaal gesproken staat daar ook een knop met ‘Onmiddellijk publiceren’, welke je kunt bewerken.

Als je op ‘Bewerken’ klikt kun je de datum en tijdstip opgeven van wanneer je wilt dat het bericht online wordt gezet.

Klik vervolgens op ‘OK’ en op ‘Bericht inplannen’.

Klaar!

Hieronder zie je een screenshot van hoe dit er uit ziet.

Een WordPress bericht inplannen
Hierboven zie je een screenshot van het ‘Publiceren’ gedeelte in WordPress. Hier kun je het bericht inplannen.

Een bericht inplannen is dus helemaal niet moeilijk, maar kan je wel veel moeite besparen.

Ik raad dan ook zeker aan om je berichten alvast van te voren in te plannen, dan worden ze gewoon automatisch geplaatst, terwijl jij wat anders zit te doen.

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets niet duidelijk? Laat het dan even weten in de reacties hieronder.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *