WebinarJam Review: Beste Webinar Software op de Markt?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
webinarjam review logo

WebinarJam review en ervaringen?

Enkele maanden geleden heb ik besloten om met WebinarJam aan de slag te gaan, en mijn account voor GoToWebinar op te zeggen. Naar mijn idee begon GoToWebinar steeds meer achter te lopen, en dus dat ik op zoek ben gegaan naar alternatieven, en kwam ik al snel bij WebinarJam uit.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je er zelf ook aan zit te denken om met WebinarJam aan de slag te gaan, en deze webinar software te kopen.

Waarschijnlijk twijfel je nog, en ben je benieuwd of WebinarJam nou écht zo goed is als word beweerd, en of WebinarJam nou je geld waard is.. of niet?

Inhoudsopgave

In mijn WebinarJam review zal ik je er alles over vertellen. Lees dus snel verder!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is WebinarJam?

Laat me je eerst vertellen wat WebinarJam nou eigenlijk is.

WebinarJam is software waarmee je – zoals de naam al doet vermoeden – webinars kunt organiseren. Met webinar kun je in een paar stappen een webinar aanmaken, zodat je hier mensen voor uit kunt nodigen, en dus een online seminar kunt houden. 

WebinarJam is mega compleet, en biedt eigenlijk alle functionaliteiten (en meer) die je van webinar software zou verwachten. Zo kun je webinars aanmaken, inplannen, offers instellen, chatbox/vragen activeren en meer. 

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

In minder dan twee minuten een webinar aanmaken

Wat veel mensen zal aanspreken is de eenvoud van WebinarJam. 

Wanneer je WebinarJam hebt aangeschaft, kun je letterlijk binnen twee minuten al je eerste webinar aanmaken. Je hoeft eigenlijk niks in te stellen, en je kunt zo stap voor stap het webinar aanmaken. 

Eerst geef je de naam van het webinar + tijdstip mee, waar je vervolgens de stappen verder afwerkt. Dit werkt super simpel, terwijl je toch veel mogelijkheden krijgt. 

Erg tof vind ik de live-offers en de scarcity countdowns die je kunt instellen, maar daar kom ik later in deze review op terug.

WebinarJam rondleiding

Het leek me wel handig om een rondleiding door WebinarJam te maken, zodat je met eigen ogen ziet hoe simpel het kan zijn om een webinar aan te maken binnen WebinarJam.

Check de video hieronder.

A-technisch? Geen probleem

Mensen die mij een beetje volgen die weten dat ik compleet a-technisch ben, en dus niks van code of wat dan ook af weet. Gelukkig hoef je hier ook geen verstand van te hebben als je met WebinarJam aan de slag gaat.

Je maakt je webinar aan, en dit doe je 100% in WebinarJam zelf. Je hoeft dus geen code op je website te plaatsen of iets anders om een intergratie voor elkaar te krijgen. Alles werkt zo out-of-the-box.

Ook voor de mensen die zich hebben aangemeld voor je webinar is het super simpel om je webinar te volgen. Via een unieke webinar-link kunnen ze zich aanmelden voor je webinar, en aan de hand van de notificaties (mails en SMSjes) die je kunt inplannen, worden ze herinnert voor het webinar.

Hieronder zie je hoe dit er uit ziet.

webinarjam notificaties

Hier krijg je enorm veel vrijheid in en je kunt (in tegenstelling tot GoToWebinar bijvoorbeeld) net zo veel notificaties aanmaken als dat je zelf wilt.

Live offers en scarcity

Zoals ik hierboven al aangaf ben ik enorm te spreken over de live-offers en de scarcity mogelijkheden die je in WebinarJam krijgt. 

Zo kun je terwijl je een webinar aanmaakt zogenaamde live-offers aanmaken – welke je tijdens je webinar tevoorschijn kunt laten komen.

Dit is geweldig voor als je iets verkoopt tijdens je webinar. Je klikt dan op een knop om je offer te laten zien, en mensen die je webinar bijwonen worden zo extra aangespoord om je offer te kopen. Zeker door de countdown timer kun je extra ‘scarcity’ toevoegen, waardoor mensen als het ware een beetje ‘bang’ worden om je aanbod mis te lopen.

Ook dit werkt allemaal weer super simpel en is eenvoudig aan te maken.

Evergreen webinars

Ook een mooie mogelijkheid van WebinarJam vind ik de mogelijkheid om evergreen webinars aan te maken.

Stel dat je één keer een webinar hebt georganiseerd, en je deze eigenlijk gewoon door wilt laten lopen, zodat mensen op een later tijdstip je webinar ook nog kunnen volgen – en het aanvoelt alsof je webinar live is. 

Dit kun je eenvoudig in WebinarJam instellen, en ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Je kunt het zelfs zo instellen dat je de inleiding en de afsluiting van het webinar live doet, en het middelste gedeelte (het webinar zelf) als video laat afspelen. Zo hoef je niet telkens opnieuw hetzelfde verhaaltje te doen!

WebinarJam review conclusie: kopen of niet?

Goed, zoals je in deze WebinarJam review hebt kunnen lezen ben ik enorm tevreden over WebinarJam, en raad ik het iedereen die serieus met webinars aan de slag wilt gaan, van harte aan.

Ik kom van GoToWebinar af, en had hier ook al enorm veel webinars mee georganiseerd, maar – zoals gezegd – vond ik GoToWebinar wat ouderwets aanvoelen, en mist het toch mogelijkheden die je bij WebinarJam wel ziet, en dan nog voor een stuk minder geld!

GoToWebinar kost omgerekend iets van 350 euro, en dat ben je bij GoToWebinar per maand kwijt, en dan heb je nog een stuk minder mogelijkheden.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

WebinarJam komt met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus je hebt niks te verliezen en kunt WebinarJam gewoon risicovrij uitproberen.

Zo kun je 30 dagen met WebinarJam aan de slag, en als je merkt dat het toch niks voor jou is, of je er niet tevreden over bent, kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terugvragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

WebinarJam
Review door Jacko Meijaard op 2017-05-30
Beoordeling: 5
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *