Infographic: Handig overzicht van alle Social Media afmetingen

Een thumbnail van de social media afmetingen.Je ziet het vaak genoeg: bedrijven die hun social media afmetingen niet goed voor elkaar hebben.

Ze hebben dan bijvoorbeeld een Facebook header die eigenlijk net niet past, waardoor je de header niet goed kunt zien. Persoonlijk vind ik dat altijd erg onprofessioneel en slordig staan.

Vandaag kwam ik op een handige infographic terecht die ik toch echt even met jullie moest delen.

In deze handige infographic vind je namelijk alle social media afmetingen die je nodig hebt.

Zo vind je precies wat bijvoorbeeld de afmetingen zijn voor een Facebook header foto, een LinkedIn cover foto en ga zo maar door. Kortom: alle social media afmetingen die je maar nodig hebt.

Tip: wat veel mensen niet weten is dat als je een afbeelding plaatst op je Facebook tijdlijn, dat deze dan automatisch verkleint word. In de onderstaande infographic zie je dat je deze afbeelding het beste 403 bij 403 pixels kunt maken.

Ontdek hieronder alle Social Media afmetingen

 

Een volledig overzicht van alle social media afmetingen op een rij

Maak gebruik van deze handige infographic en gebruik altijd de juiste social media afmetingen.

Je zult een stuk professioneler ogen en je zult veel beter opvallen tussen alle andere bedrijven die dit niet doen. Heb je nog geen account op de bovenstaande social media netwerken?

Dan is het zeker aan te raden om een account te maken. Niet alleen je bezoekers zullen het fijn vinden om je te kunnen ‘volgen’, ook met de zoekmachines (en in het speciaal voor Google) zul je zeker punten scoren.

Daarnaast is social media helemaal gratis te gebruiken en kun je op een gratis manier veel mensen bereiken.

Wat vind jij van de bovenstaande infographic? Gebruik jij al alle juiste social media afmetingen? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening en ik hoor het graag van je in de reacties hieronder. Mocht je nou nog vragen hebben, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

4 reacties

  1. Avatar
  2. Avatar

Laat een reactie achter