Infographic: Handig overzicht van alle Social Media afmetingen

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
Een thumbnail van de social media afmetingen.

Je ziet het vaak genoeg: bedrijven die hun social media afmetingen niet goed voor elkaar hebben.

Ze hebben dan bijvoorbeeld een Facebook header die eigenlijk net niet past, waardoor je de header niet goed kunt zien. Persoonlijk vind ik dat altijd erg onprofessioneel en slordig staan.

Vandaag kwam ik op een handige infographic terecht die ik toch echt even met jullie moest delen.

In deze handige infographic vind je namelijk alle social media afmetingen die je nodig hebt.

Zo vind je precies wat bijvoorbeeld de afmetingen zijn voor een Facebook header foto, een LinkedIn cover foto en ga zo maar door. Kortom: alle social media afmetingen die je maar nodig hebt.

Tip: wat veel mensen niet weten is dat als je een afbeelding plaatst op je Facebook tijdlijn, dat deze dan automatisch verkleint word. In de onderstaande infographic zie je dat je deze afbeelding het beste 403 bij 403 pixels kunt maken.

Ontdek hieronder alle Social Media afmetingen

Een volledig overzicht van alle social media afmetingen op een rij

Maak gebruik van deze handige infographic en gebruik altijd de juiste social media afmetingen.

Je zult een stuk professioneler ogen en je zult veel beter opvallen tussen alle andere bedrijven die dit niet doen. Heb je nog geen account op de bovenstaande social media netwerken?

Dan is het zeker aan te raden om een account te maken. Niet alleen je bezoekers zullen het fijn vinden om je te kunnen ‘volgen’, ook met de zoekmachines (en in het speciaal voor Google) zul je zeker punten scoren.

Daarnaast is social media helemaal gratis te gebruiken en kun je op een gratis manier veel mensen bereiken.

Wat vind jij van de bovenstaande infographic? Gebruik jij al alle juiste social media afmetingen? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening en ik hoor het graag van je in de reacties hieronder. Mocht je nou nog vragen hebben, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Infographic: Handig overzicht van alle Social Media afmetingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *