Levenslessen van Richard Branson (Videointerview)

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
Een inspirerend videointerview met Richard Branson

Mensen die mij kennen weten dat Richard Branson voor mij één van de meest inspirerende personen ter wereld is.

Zijn manier van denken en leven inspireert mij enorm; ik vind het zo mooi om te zien dat hij simpelweg begonnen is met een studenten magazine, en nu bezig is met het opzetten van de eerste commerciële ruimtevluchten.

Pasgeleden kwam ik op een erg inspirerend videointerview wat ik zeker even met jullie wil delen.

Hierin vertelt hij over zijn leven, deelt hij zijn visie op marketing en nog veel meer. Een inspirerend videointerview wat zeker het kijken waard is.

Lessen van Richard Branson

Na het kijken van het interview vallen mij een aantal dingen op. Als eerste valt me op hoe relaxt Richard Branson tijdens het hele interview is. Hij neemt goed de tijd om de vragen te beantwoorden en heeft bijna altijd wel een grote glimlach op zijn gezicht. Ook blijft hij het gehele interview vriendelijk en vind hij het ook gewoon leuk om een interview te geven en zijn kennis met andere mensen te delen.

Zijn bekende spreuk (of motto, hoe je het ook wilt noemen) is ‘Screw it, let’s do it’, en dat is ook wat in dit videointerview naar voren komt.

Richard is echt niet op zijn huidige positie gekomen door alles van te voren goed in te calculeren en bang te zijn. Hij nam kansen waar hij ze zag en doet dit nog steeds.

Als hij ergens aan begint, zorgt hij er gewoon voor dat hij er volledig voor gaat en maakt er dan ook echt iets van.

Ook is het belangrijk dat je plezier hebt in de dingen die je doet.

Als je geen plezier in je werk hebt, zul je er nooit echt succesvol in worden. Veel mensen gaan elke dag met tegenzin naar hun werk en dat is zo ongelofelijk jammer.

Je werkt het grootste deel van je leven, dus waarom zou je dat met tegenzin doen? Vind hetgeen wat je echt belangrijk en leuk vind, en verdien daar je geld mee.

Hopelijk vind jij het bovenstaande videointerview net zo inspirerend als mij, en doe je wat met de uitspraken van Richard Branson.

Ga voor je doelen en stop niet voordat je ze behaald hebt.

Zie geen beren op de weg en blijf positief.

Screw it, let’s do it!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *