Review: Phoenix Website Systeem (Tonny Loorbach – IMU.nl)

phoenix website systeem review

Phoenix Website Systeem review en ervaringen.

Ik heb het afgelopen jaar enorm veel aanvragen gehad van mijn volgers om het Phoenix Website Systeem van Tonny Loorbach (Internet Marketing Universiteit.nl) te behandelen en te recenseren.

Vandaar dat ik zelf toegang heb genomen tot Phoenix, zodat ik op deze pagina mijn eerlijke review, mening en ervaringen met jullie kan delen.

Twijfel je nog of Phoenix wat voor jou is, en of het je echt kan helpen om zonder technische kennis een mooie, goed converterende website te maken én te onderhouden?

Lees dan hieronder mijn Phoenix review.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is Phoenix?

Phoenix is een systeem van Tonny Loorbach (Internet Marketing Universiteit – IMU.nl) om zonder enige vorm van technische kennis een goede, mooie en converterende (lees; winstgevende) website te hebben.

Door Phoenix als ‘website systeem’ te hebben, zou je in een handomdraai een mooie website kunnen hebben, die ook nog eens goed vindbaar is in Google, en voorzien is van de meest effectieve en nieuwste marketing technieken.

Naast het ‘systeem’ zelf, wordt de website ook gehost en hoef je jezelf dus geen zorgen te maken over je hosting en de snelheid/beveiliging hiervan.

In principe zou Phoenix de totaaloplossing voor een goede website zijn, als je zelf niet technisch bent, en/of geen tijd hebt om de website te onderhouden. Een simpel, maar toch uitgebreid systeem voor de ondernemer die ook wilt knallen op het internet, zonder daar kopzorgen over te hebben.

Voor wie is Phoenix?

Tonny Loorbach

Zoals ik hierboven al een beetje heb laten doorschemeren is Phoenix voor mensen die eigenlijk geen technische kennis hebben, maar toch een mooie en converterende website willen hebben.

Voor veel mensen is het namelijk moeilijk om een website te maken, en met Phoenix zou het juist helemaal niet moeilijk moeten zijn. Daarnaast ben je met Phoenix verzekert dat je website meegroeit en is voorzien van de laatste trends op internet marketing en zoekmachine optimalisatie gebied.

Heb jij dus moeite met het maken en onderhouden van een website?

Vind jij het lastig om je website goed vindbaar te maken (en te laten blijven) in Google?

Wil jij winst draaien met je website? En wil je dat je website VOOR jou werkt, in plaats van andersom?

Dan kan Phoenix voor jou wellicht de oplossing zijn.

Phoenix review en ervaringen:

Wanneer je met Phoenix aan de slag gaat, merk je gelijk de eenvoud en duidelijkheid van het systeem.

De eenvoud doet trouwens niet onder voor de features van het systeem, want je website kan in no-time de meest up to date internet marketing en conversie technieken bevatten.

Alles werkt eigenlijk behoorlijk simpel en spreekt voor zich zelf.

Je kunt eenvoudig je huisstijl aanpassen, en dingen als je logo toevoegen. Dat ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

website design aanpassen in Phoenix

Wanneer je hier op ‘Website Logo’ klikt, kun je eenvoudig je logo uploaden, en wordt deze overal op je website getoond waar deze zou komen te staan.

En zo werkt het eigenlijk voor alles. Je gaat gewoon alle stappen af, en je kunt eenvoudig dingen aanpassen en naar je zin zetten. Zonder dat je ook maar één regel code hoeft aan te raken.

Een zorgeloze website in een handomdraai.

Ook mooi vind ik de internet marketing tools, zoals Conversiepagina’s (opt-in pagina’s maken is super simpel), pop-ups en boomboxes.

Alles wordt duidelijk uitgelegd, en door alleen maar de tekst te typen die je op (bijvoorbeeld) je opt-in pagina wilt hebben, wordt alles voor jou geregeld.

Ik kan hier natuurlijk niet elke functie behandelen (want dan zou deze review enorm groot worden), maar neem van mij aan dat je nooit meer kopzorgen over je website hoeft te hebben.

Website maken én onderhouden: echt zo makkelijk?

Jep. Een website maken en onderhouden in Phoenix is kinderlijk eenvoudig.

Wanneer je met Phoenix begint, hoef je jezelf nooit meer bezig te houden met (bijvoorbeeld) het installeren van een website systeem, in de technische code zitten, jezelf zorgen maken of je website nog wel up 2 date is enzovoorts.

Met Phoenix zit meegroei garantie en dat betekent dat er continu nieuwe features en mogelijkheden worden toegevoegd; hierdoor kun je altijd de nieuwste internet marketing technieken toe gaan passen, en blijft je website goed gevonden in Google.

Tel daarbij op dat je ook eenvoudig de statistieken van je website kunt inzien, en ook kunt split-testen, en je hebt eigenlijk niks anders meer nodig om je website te onderhouden, en er een winstgevende machine van te maken.

En dat allemaal zonder het aanraken van één regel technische code.

Behulpzame (en Gouden)-Community

De IMU-Community is een ander punt waarin je als Phoenix-gebruiker veel aan gaat hebben.

Wanneer je jezelf namelijk aanmeld voor Phoenix, krijg je gelijk toegang tot een grote (afgeschermde) community, waar alle andere Phoenix-gebruikers ook in zitten.

In deze Community kun je topics openen, om hulp vragen en ook brainstormen met andere Phoenix-gebruikers. Ook kun je eenvoudig contacten leggen, en elkaar sterker maken.

phoenix community

Ook de Phoenix-techneuten en Tonny Loorbach zijn hier aanwezig, en zullen je ook snel helpen als je ergens tegenaan loopt of iets niet duidelijk is.

Vaak krijg je op werkdagen al binnen een paar uur antwoord, en word er gelijk gewerkt aan (een eventuele) fix.

Is Phoenix zijn geld waard?

Absoluut!

Wat is het jou waard om nooit meer zorgen te hoeven maken over een website?

En nog belangrijker: wat is het jou waard om een geautomatiseerde marketing machine op te zetten die voor jou werkt, in plaats van andersom?

Besef goed dat je met Phoenix beschikt over een compleet systeem, waar je nooit meer verder hoeft te kijken naar andere software.

Tel daarbij op dat je ook toegang krijgt tot een super waardevolle Community, en dan kan Phoenix wel eens jouw beste aanschaf van je leven zijn.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!
Phoenix Website Systeem
Review door Jacko Meijaard op 2016-08-29
Beoordeling: 5

4 reacties op “Review: Phoenix Website Systeem (Tonny Loorbach – IMU.nl)

 1. Nou, het is niet alleen maar geweldig!
  De software kent nog wel wat irritante en tijdrovende bugs, maar het grootste probleem is de support:
  – er zijn geen goede tutorials die gedetailleerd uitleggen hoe e.e.a. werkt, terwijl de software nou niet bepaald intuïtief is.
  – er is geen goede support: geen telefonische hulp, geen hulp via een chat. Je moet steeds een supportticket aanmaken en dan maar afwachten hoelang het duurt voordat je wat hoort. Dit is behoorlijk irritant en zorgt ervoor dat je niet door kunt werken!
  Ik durf wel te zeggen dat ik een redelijk ervaren gebruiker ben: heb in WordPress al meerdere websites van a-z gebouwd….

  1. Ik denk dat je een vrij ‘oude’ versie van Phoenix hebt gebruikt, want tegenwoordig zijn er handige stap voor stap video’s en een mega goede support.

   Je hoeft geen ticket meer aan te maken en je kunt je vraag gewoon in de community stellen; negen van de tien keer wordt er binnen 24 uur door een IMU-medewerker gereageerd, maar vaak is een mede-community deelnemer daar al voor ;-).

 2. Ik ben het, helaas nog steeds (!) met M. Hamers eens.
  Het wordt er, naarmate IMU meer en meer uitbreidt, echt niet beter op wat betreft support voor bestaande klanten, gebruikers van Phoenix. Ik ben niet snel met negatieve reacties schrijven, maar mijn geduld is nu op, na 2 jaar. Vandaar nu ook mijn reactie hier.
  De antwoorden die je krijgt op je vragen, áls je al op al je vragen antwoord krijgt in die mail, zijn vanuit hun eigen kennis en perceptie geschreven en daardoor voor hen simpel. Alleen als je niks van website bouwen en de daarbij behorende taal, termen weet, ben je ‘chinees’ aan het lezen.
  Gebruik Jip en Janneke taal en zet er foto’s bij met de stappen, hoe en wat en waar je hierover uitleg kan vinden. Dit wordt gelukkig wel gedaan, alleen pas na heel veel dagen heen en weer gemaild te hebben en je ook dito tijd verder bent. Alleen ben je nog geen stap verder gekomen.
  .
  Ik heb vanaf het begin dat ik bij ze zit, vanaf 2016/2017 problemen met contactformulieren die ingevuld worden op mijn website. Deze belanden de ene keer wel en de andere keer weer niet, in mijn spambox . Al meerdere keren gemeld en ze zouden er naar kijken. Maar verder hoor ik niks meer. Later weer melden en dan schuiven ze het steeds af op mijn email-provider. “Leuk hoor van het kastje naar de muur en vice versa gestuurd worden”
  Deze laatste is uiteindelijk weer, notabene binnen een uur, met duidelijke uitleg gekomen waar de fout zit. Yep…, bij IMU/Phoenix. Dit gelijk weer teruggekoppeld naar IMU, maar helaas pakken ze het weer niet op.
  Wel kreeg ik als antwoord dat ze andere prioriteiten hebben met projecten en met coole gadgets bezig zijn om te ontwikkelen, waar we allemaal wat aan hebben en waardoor ik ook weer meer cliënten zou aantrekken; Althans volgens support.
  Ik mis door mijn probleem, met een zekere regelmaat cliënten, omdat ik er te laat achterkom en ze inmiddels naar iemand anders zijn gegaan. Of anders moet ik mijn mail maar op mijn Phoenix site bekijken, werd gezegd…. Sorry?
  Volgens mij horen jullie dit op te lossen. Hier adverteren jullie mee en trekken jullie nieuwe klanten mee aan!
  Is het zo lastig of niet haalbaar om iemand op: “problemen oplossen” voor bestaande klanten/gebruikers te zetten?
  Is het teveel gevraagd om een techneut even naar mijn website te laten kijken in al deze jaren…?
  Volgens mij mis ik hier een cruciaal detail:
  Waar is het helpen en tevreden houden van jullie al bestaande gebruikers, klanten,?
  Groeien en uitbreiden is prima en juich ik voor jullie toe, maar het moet niet ten koste gaan van bestaande gebruikers!

 3. Een review die geschreven is door een affiliate. Oftewel de schrijver van deze review krijgt betaald voor iedereen die zich aanmeldt voor Phoenix via de link op zijn website. Als je eerlijk en transparant bent dan schrijf je dat er expliciet bij. En dan kan je nog steeds je enthousiasme delen over het product als je daar ook echt enthousiast over bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *