phoenix website systeem reviewPhoenix Website Systeem review en ervaringen.

Ik heb het afgelopen jaar enorm veel aanvragen gehad van mijn volgers om het Phoenix Website Systeem van Tonny Loorbach (Internet Marketing Universiteit.nl) te behandelen en te recenseren.

Vandaar dat ik zelf toegang heb genomen tot Phoenix, zodat ik op deze pagina mijn eerlijke review, mening en ervaringen met jullie kan delen.

Twijfel je nog of Phoenix wat voor jou is, en of het je echt kan helpen om zonder technische kennis een mooie, goed converterende website te maken én te onderhouden?

Lees dan hieronder mijn Phoenix review.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is Phoenix?

Phoenix is een systeem van Tonny Loorbach (Internet Marketing Universiteit – IMU.nl) om zonder enige vorm van technische kennis een goede, mooie en converterende (lees; winstgevende) website te hebben.

Door Phoenix als ‘website systeem’ te hebben, zou je in een handomdraai een mooie website kunnen hebben, die ook nog eens goed vindbaar is in Google, en voorzien is van de meest effectieve en nieuwste marketing technieken.

Naast het ‘systeem’ zelf, wordt de website ook gehost en hoef je jezelf dus geen zorgen te maken over je hosting en de snelheid/beveiliging hiervan.

In principe zou Phoenix de totaaloplossing voor een goede website zijn, als je zelf niet technisch bent, en/of geen tijd hebt om de website te onderhouden. Een simpel, maar toch uitgebreid systeem voor de ondernemer die ook wilt knallen op het internet, zonder daar kopzorgen over te hebben.

Voor wie is Phoenix?

Tonny LoorbachZoals ik hierboven al een beetje heb laten doorschemeren is Phoenix voor mensen die eigenlijk geen technische kennis hebben, maar toch een mooie en converterende website willen hebben.

Voor veel mensen is het namelijk moeilijk om een website te maken, en met Phoenix zou het juist helemaal niet moeilijk moeten zijn. Daarnaast ben je met Phoenix verzekert dat je website meegroeit en is voorzien van de laatste trends op internet marketing en zoekmachine optimalisatie gebied.

Heb jij dus moeite met het maken en onderhouden van een website?

Vind jij het lastig om je website goed vindbaar te maken (en te laten blijven) in Google?

Wil jij winst draaien met je website? En wil je dat je website VOOR jou werkt, in plaats van andersom?

Dan kan Phoenix voor jou wellicht de oplossing zijn.

Phoenix review en ervaringen:

Wanneer je met Phoenix aan de slag gaat, merk je gelijk de eenvoud en duidelijkheid van het systeem.

De eenvoud doet trouwens niet onder voor de features van het systeem, want je website kan in no-time de meest up to date internet marketing en conversie technieken bevatten.

Alles werkt eigenlijk behoorlijk simpel en spreekt voor zich zelf.

Je kunt eenvoudig je huisstijl aanpassen, en dingen als je logo toevoegen. Dat ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

website design aanpassen in Phoenix

Wanneer je hier op ‘Website Logo’ klikt, kun je eenvoudig je logo uploaden, en wordt deze overal op je website getoond waar deze zou komen te staan.

En zo werkt het eigenlijk voor alles. Je gaat gewoon alle stappen af, en je kunt eenvoudig dingen aanpassen en naar je zin zetten. Zonder dat je ook maar één regel code hoeft aan te raken.

Een zorgeloze website in een handomdraai.

Ook mooi vind ik de internet marketing tools, zoals Conversiepagina’s (opt-in pagina’s maken is super simpel), pop-ups en boomboxes.

Alles wordt duidelijk uitgelegd, en door alleen maar de tekst te typen die je op (bijvoorbeeld) je opt-in pagina wilt hebben, wordt alles voor jou geregeld.

Ik kan hier natuurlijk niet elke functie behandelen (want dan zou deze review enorm groot worden), maar neem van mij aan dat je nooit meer kopzorgen over je website hoeft te hebben.

Website maken én onderhouden: echt zo makkelijk?

Jep. Een website maken en onderhouden in Phoenix is kinderlijk eenvoudig.

Wanneer je met Phoenix begint, hoef je jezelf nooit meer bezig te houden met (bijvoorbeeld) het installeren van een website systeem, in de technische code zitten, jezelf zorgen maken of je website nog wel up 2 date is enzovoorts.

Met Phoenix zit meegroei garantie en dat betekent dat er continu nieuwe features en mogelijkheden worden toegevoegd; hierdoor kun je altijd de nieuwste internet marketing technieken toe gaan passen, en blijft je website goed gevonden in Google.

Tel daarbij op dat je ook eenvoudig de statistieken van je website kunt inzien, en ook kunt split-testen, en je hebt eigenlijk niks anders meer nodig om je website te onderhouden, en er een winstgevende machine van te maken.

En dat allemaal zonder het aanraken van één regel technische code.

Behulpzame (en Gouden)-Community

De IMU-Community is een ander punt waarin je als Phoenix-gebruiker veel aan gaat hebben.

Wanneer je jezelf namelijk aanmeld voor Phoenix, krijg je gelijk toegang tot een grote (afgeschermde) community, waar alle andere Phoenix-gebruikers ook in zitten.

In deze Community kun je topics openen, om hulp vragen en ook brainstormen met andere Phoenix-gebruikers. Ook kun je eenvoudig contacten leggen, en elkaar sterker maken.

phoenix community

Ook de Phoenix-techneuten en Tonny Loorbach zijn hier aanwezig, en zullen je ook snel helpen als je ergens tegenaan loopt of iets niet duidelijk is.

Vaak krijg je op werkdagen al binnen een paar uur antwoord, en word er gelijk gewerkt aan (een eventuele) fix.

Is Phoenix zijn geld waard?

Absoluut!

Wat is het jou waard om nooit meer zorgen te hoeven maken over een website?

En nog belangrijker: wat is het jou waard om een geautomatiseerde marketing machine op te zetten die voor jou werkt, in plaats van andersom?

Besef goed dat je met Phoenix beschikt over een compleet systeem, waar je nooit meer verder hoeft te kijken naar andere software.

Tel daarbij op dat je ook toegang krijgt tot een super waardevolle Community, en dan kan Phoenix wel eens jouw beste aanschaf van je leven zijn.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!
Phoenix Website Systeem
Review door Jacko Meijaard op 2016-08-29
Beoordeling: 5