Crypto Masterclass review

Is de cursus van AllesOverCrypto je geld waard?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
crypto masterclass review

Ben je op dit moment nog niet met cryptocurrency bezig? Dan ben je relatief uniek. Met name in de afgelopen jaren zijn meer en meer mensen zich met cryptocurrency bezig gaan houden. Logisch op zich, aangezien het mogelijk is om veel geld te verdienen.

Maar, hoe kun je nou veel geld verdienen met de handel in cryptocurrency? Eén van de voorwaarden daarvoor is dat je veel kennis van zaken hebt. Om aan die kennis te kunnen komen, is het aan te raden om een cryptocursus te volgen. Kun je daarbij het beste kiezen voor de cursus van de heren van AllesOverCrypto? Je gaat het lezen in deze uitgebreide Crypto Masterclass review.

In deze review bespreken we onder meer wat de Crypto Masterclass is. Ook kijken we naar alle voordelen, naar eventuele nadelen én naar de ontwikkelaars. Uiteraard richten wij onze pijlen ook nog op belangrijke randzaken, zoals het prijskaartje en eventuele bonussen die je meegeleverd krijgt.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is de Crypto Masterclass precies?

De Crypto Masterclass is een online cursus die volledig in het teken staat van cryptocurrency. Met deze cursus ga je alle benodigde kennis op doen, waarna je op een succesvolle manier kunt handelen. Dat is althans de bedoeling. Als wij naar de behaalde resultaten kijken, zien wij in ieder geval dat deze cursus in veel gevallen tot de gewenste resultaten leidt.

De heren van AllesOverCrypto hebben ervoor gekozen om er een complete videocursus van te maken. In totaal telt deze cursus meer dan 36 uur aan beeld-/videomateriaal. Je kunt je nu waarschijnlijk wel voorstellen dat het volgen van deze cursus de nodige tijd in beslag neemt.

Naast deze videocursus krijg je ook nog tal van bonussen meegeleverd. Ook over deze bonussen informeren wij je graag uitgebreid in deze Crypto Masterclass review. In onze ogen maken deze bonussen namelijk een belangrijk onderdeel uit van dit gehele pakket.

Ben je benieuwd geworden naar de Crypto Masterclass? En wil je weten of deze cursus van AllesOverCrypto iets voor jou is? Neem deze review dan op je gemakje door en laat je verrassen. Wij willen je nu alvast één ding verklappen: wij zijn persoonlijk écht fan van deze cursus.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wie heeft de Crypto Masterclass ontwikkeld?

In deze review heb je al meerdere keren de naam ‘AllesOverCrypto’ voorbij zien komen. Als je al enigszins bekend in de wereld van cryptocurrency bent, heb je ongetwijfeld wel eens van deze naam gehoord. In de wereld van cryptocurrency is AllesOverCrypto namelijk één van de meest gevestigde namen.

AllesOverCrypto is in eerste instantie opgericht door drie heren:

 • Patrick Suiker: Patrick Suiker werd vanaf 2013 echt verliefd op crypto. Hij geeft zelf aan dat hij vanaf dat moment nooit meer een droom heeft gehad waarin crypto níet voorkwam. Ook heeft Patrick van jongs af aan al het ondernemen in zijn bloed zitten, waardoor de oprichting van AllesOverCrypto voor hem logisch was.
 • Derek Westra: Derek Westra richt zich vanaf jonge leeftijd al op de combinatie van psychologie & economie. Toen hij hier meer en meer interesse voor kreeg, werden de cryptocoins ook steeds populairder. Hij heeft van zijn interesses een prachtige combinatie weten te maken; al vanaf 2013 is hij nadrukkelijk bezig met crypto.
 • Robin Westra: Robin Westra heeft met name liefde voor techniek. Niet alleen voor de techniek van een computer, maar ook voor de techniek van de blockchaintechnologie. Hij vormt eigenlijk een perfecte aanvulling op Patrick en Derek.

Eigenlijk kunnen wij stellen dat deze drie heren een superteam vormen. Patrick en Derek treden op de voorgrond op, terwijl Robin zich juist met de achterliggende techniek bezighoudt. Achter de schermen is Robin ongetwijfeld de belangrijkste persoon, terwijl voor de schermen Patrick en Derek voor veel reuring zorgen.

Door de jaren heen is AllesOverCrypto behoorlijk gegroeid. Toen wij een kijkje op hun website namen, zagen we dat ze inmiddels een flink team om hun heen hebben verzameld. Met hun team – van 17 personen – timmeren ze flink aan de weg. 

Dit is grotendeels te danken aan de cursus Crypto Masterclass. Maar, vergis je niet. Voor nog veel meer zaken ben je op de website van AllesOverCrypto aan het juiste adres. Zo kun je alle koersen op de website bekijken, kun je via de website direct een gratis training volgen en kun je ook allerlei blogartikelen lezen. Als klap op de vuurpijl kun je via de website ook bij het forum komen; dit forum is overigens alleen openbaar voor volgers van de Crypto Masterclass.

Wat vinden wij van AllesOverCrypto?

In de afgelopen jaren hebben wij meermaals contact met de heren van AllesOverCrypto gehad. Tijdens deze contactmomenten werden wij eigenlijk direct enthousiast. We werden enthousiast van de bevlogenheid van Derek en Patrick, maar óók van de diensten die door AllesOverCrypto aangeboden worden.

Bovendien merkten wij al snel op dat de heren erg sympathiek zijn. Ze hebben veel kennis over cryptocurrency opgedaan, maar hebben besloten om deze kennis niet alleen voor zichzelf te houden. Integendeel zelfs. Ze hebben er juist voor gekozen om hun kennis te delen, zodat andere mensen óók geld aan cryptocurrency kunnen verdienen. In onze ogen is dat absoluut typerend voor de karakters van deze drie heren.

Verder kunnen wij stellen dat het bedrijf AllesOverCrypto voor 100% betrouwbaar is. Het bedrijf heeft een flinke naam op weten te bouwen en dat is uiteraard niet zomaar gelukt. Nee, de heren van AllesOverCrypto hebben veel kennis, maar zijn ook blind te vertrouwen. Je kunt je dan ook met een gerust hart voor de Crypto Masterclass aanmelden.

Zou je graag meer informatie over dit bedrijf willen? In dat geval raden wij je aan om de website AllesOverCrypto.nl even raad te plegen. Op deze website vind je onder meer interviews, video’s over het bedrijf en meer informatie over de historie van het bedrijf. Ook vind je online alle bedrijfs- en contactgegevens; ook hieruit blijkt dat AllesOverCrypto voor 100% betrouwbaar is.

Al met al kunnen we stellen dat we te spreken zijn over AllesOverCrypto. Ook over Patrick, Derek en Robin kunnen wij met geen kwaad woord spreken!

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Heb je nog geen enkele ervaring in de wereld van cryptocurrency? Dan is de cursus Crypto Masterclass voor jou op het lijf geschreven. Met deze cursus richten de heren van AllesOverCrypto zich namelijk echt op de beginnende cryptobelegger. Op de beginnende cryptobelegger die graag met het beleggen in crypto wilt starten, maar ook eerst de benodigde kennis op wilt doen.

Weet je van jezelf dat je relatief lui bent? Dan doe je er verstandig aan om toch even twee keer na te denken voordat je je voor deze cursus aanmeldt. Het is namelijk zo dat het volgen van de complete cursus het nodige van je eist. Niet alleen qua tijd, maar ook qua motivatie en zelfdiscipline.

Weet je van jezelf dat je jouw doelen echt wilt bereiken? Dan is het interessant om je direct voor deze cursus aan te melden. Zolang je maar jouw beste beentje voor zet, ga je een heel eind met deze cursus komen. Daar zijn wij persoonlijk van overtuigd, maar blijkt ook uit de vele beoordelingen van tevreden cursisten.

Wat is het doel van de Crypto Masterclass?

Hierboven heb je al kunnen lezen waarom het bedrijf AllesOverCrypto ooit opgericht is: om mensen te helpen. Dat is ook het doel van de Crypto Masterclass, maar daar doen we deze cursus toch wel tekort mee. Het doel van deze cursus is namelijk om jou héél veel te leren. Onder meer over de volgende punten ga je veel leren in deze cursus:

 • Je gaat leren hoe je geld kunt verdienen met de Bitcoin en de altcoins. Dit wordt uitgebreid uitgelegd door de heren van AllesOverCrypto én toegelicht met praktische voorbeelden.
 • Je gaat leren hoe je de maximale winst kunt behalen. Dit is niet alleen een kwestie van het plaatsen van de juiste trades, maar ook het zo laag mogelijk houden van alle kosten. 
 • Je gaat leren hoe je de cryptocoins kunt analyseren. Hierdoor ben je in staat om de scamcoins te onderscheiden ten opzichte van de échte coins met échte potentie.
 • Je gaat toewerken naar een leven vol vrijheid. Dát is uiteindelijk het hoofddoel van de Crypto Masterclass. Als je op de juiste manier met deze cursus aan de slag gaat, kun je op termijn veel verdienen. 

Al met al doet AllesOverCrypto er alles aan om jou veel bij te brengen. Veel bij te brengen over de cryptocurrency in zijn algemeenheid, maar ook over het maximaliseren van jouw rendement. Zodra je voortdurend een hoog rendement weet te behalen, kun je op den duur van financiële vrijheid genieten. Dat lijkt ons een mooi streven!

Hoe is de Crypto Masterclass opgebouwd?

Spreekt het doel van de Crypto Masterclass jou aan? En weet je ook van jezelf dat je voldoende zelfdiscipline hebt om veel tijd aan een cursus te besteden? Dan is de Crypto Masterclass zéker interessant voor je. Deze cursus is namelijk bijzonder uitgebreid en is daarmee ook bijzonder waardevol.

Voor de opbouw van deze cursus heeft AllesOverCrypto gekozen voor louter videomodules. Alle lessen die je bij deze cursus moet volgen, volg je in de vorm van een video. Over het algemeen kunnen we stellen dat deze video’s van een hoog niveau zijn. De video’s zijn duidelijk ingesproken, beschikken over de juiste ‘graphics’ en zijn derhalve leuk om te volgen.

Maar, hoe is deze cursus nou precies opgebouwd? En welke onderwerpen komen in deze cursus zoal aan bod? Wij hebben de complete opbouw van de Crypto Masterclass even voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Module 2: Je eerste cryptocurrency
 • Module 3: Maak een killer start!
 • Module 4: Bouw je onbreekbare kluis
 • Module 5: Je winst cashen
 • Module 6: Wees de eerste investeerder
 • Module 7: Een passief inkomen
 • Module 8: De crypto-trends de baas
 • Module 9: The Winning Mindset
 • Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading
 • Module 11: De beste tools & indicatoren
 • Module 12: Word Crypto Trading Master

Over de opbouw van deze cursus zijn wij zeer te spreken. Het is namelijk zo dat de cursus echt op het beginniveau start. Je krijgt uitleg over wat cryptocurrency is, wat de functie hiervan is én hoe je hier geld mee kunt verdienen. Op dat laatste punt wordt in de overige modules verder en verder ingezoomd.

Daarbij wordt ook gekeken naar belangrijke randzaken. Een typerend voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld module 4; Bouw je onbreekbare kluis. Met deze module ben je in staat om jouw cryptocoins op een veilige manier op te slaan. Daarmee voorkom je dat jouw coins gestolen kunnen worden, zoals je helaas wel eens in het nieuws voorbij ziet komen.

Uiteindelijk worden de modules afgewerkt met één einddoel: het creëren van vrijheid. Zodra je bij module 10 bent, lijk je het spel al uitgespeeld te hebben. Maar, niets is minder waar. Ook de laatste twee modules zijn nog van grote meerwaarde; met de tools & indicatoren uit module 11 kun je bijvoorbeeld een nog hoger rendement gaan behalen.

Al met al zijn wij bijzonder te spreken. De opbouw is uitgebreid, de opbouw is logisch en de inhoud is van een ongekend hoog niveau. Wij durven zelfs het volgende te stellen: als je deze cursus volledig volgt, ben je in staat om een rendement te behalen. We weten niet zeker of je direct naar financiële vrijheid toe kunt werken, maar je kunt wel echt veel geld verdienen.

Leren op eigen tempo

Hier willen wij graag nog iets aan toevoegen: de heren van AllesOverCrypto hebben ervoor gekozen om deze cursus in meerdere delen op te splitsen. Is hier bewust voor gekozen? Ja, absoluut. Doordat de cursus in meerdere delen opgesplitst is, kun je de cursus volledig op jouw eigen tempo volgen. Je bent hierdoor in staat om ook bijvoorbeeld maanden over deze cursus te doen. Je leert dan alsnog een hoop, maar je bent hier gewoonweg langer mee bezig.

Dat je op eigen tempo kunt leren, is wel iets wat wij waarden. In onze ogen zou dat eigenlijk voor elke online cursus moeten gelden. Het enige waar je zelf over moet beschikken, is over voldoende zelfdiscipline. Als je zelf niet echt voor de volle 100% deze cursus wilt volgen, heb je een probleem. In dat geval lukt het je namelijk niet om alle 12 modules te doorlopen.

Krijg je ook nog bonussen meegeleverd?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is deze cursus bijzonder uitgebreid opgesteld. Is het dan ook nog zo dat je één of meerdere cursussen meegeleverd krijgt? Nou, wij kunnen gerust stellen dat we echt onder de indruk van de meegeleverde cursussen zijn. Niet alleen op het gebied van kwantiteit, maar ook op het gebied van kwaliteit.

Als je je voor de Crypto Masterclass aanmeldt, krijg je namelijk de volgende bonussen gratis meegeleverd:

 • Het Crypto Portfolio: het Crypto Portfolio is een online bestand waarin je de 10 beste coins van dit moment kunt vinden. Dit zijn coins die een ongekend potentieel hebben en daardoor zeer interessant zijn. Bovendien vind je in dit online bestand ook nog tips over hoe je in zo’n crypto parel kunt investeren. Want, crypto parel is voortdurend het woord dat door de heren van AllesOverCrypto gehanteerd wordt. Zaak voor jou om – met het Crypto Portfolio – zo snel mogelijk van deze parels te profiteren!
 • De Bitcoinbijbel: in dit e-book van maar liefst 132 pagina’s krijg je meer uitleg over de Bitcoin. Daarbij wordt ook uitgebreid stil gestaan bij de term ‘Blockchain’. Je vindt in dit e-book niet alleen veel uitleg, maar ook een uitgebreide toelichting wáárom dit de toekomst is. 
 • Het Ultieme Investerings-handboek: met dit handboek krijg je alle informatie over het investeren in coins. Je krijgt uitgelegd hóe je het beste kunt investeren, wanneer je het beste kunt investeren en waar je rekening mee moet houden. Ook vind je in dit boek nog allerlei handige tools; met deze tools werk je naar een nóg hoger rendement toe.
 • E-boek pakket: de heren van AllesOverCrypto stellen ook nog een compleet E-boek pakket samen. In dit pakket zijn de volgende e-books te vinden: Het Altcoin Magazine, Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, 12 waardevolle crypto tips voor beginners en Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst.
 • VIP Community The Zone: in de afgelopen jaren heeft AllesOverCrypto een flinke community weten te creëren. Als je de Crypto Masterclass gaat volgen, word je automatisch lid van deze community. In deze community – bereikbaar via Facebook – vind je allemaal gelijkgestemden. Je kunt hen inspireren, je kunt hen helpen en zij kunnen jou ook helpen en inspireren.
 • De Million Dollar Template: met deze template wordt automatisch berekend hoeveel geld je in mag leggen per trade. Eigenlijk geeft deze tool dus aan hoeveel risico je kunt nemen en wat dit je op kan gaan leveren. Aan de hand van deze template kun je de risico’s minimaliseren en trades plaatsen waar je zelf een goed gevoel bij hebt.
 • Crypto belastinggids: als je succesvol met cryptocurrency bent, moet je belasting gaan betalen. Dat is één van de weinige zekerheden, terwijl er verder veel onduidelijkheid bestaat. In de Crypto belastinggids vind je in één oogopslag alle informatie over het betalen van belasting over cryptocurrency.
 • Toegang tot nieuwe lessen en e-books: tot slot krijg je ook nog onbeperkte toegang tot nieuwe lessen en e-books. Ook als je bijvoorbeeld over 2 jaar jouw kennis op wilt frissen, is dat mogelijk bij de Crypto Masterclass.

Over alle bonussen zijn wij dus érg te spreken. Dit ligt niet alleen aan de hoeveelheid bonussen, maar ook zeker aan de inhoud van de bonussen. In onze ogen bieden eigenlijk alle bonussen wel een expliciete meerwaarde. Ideaal.

Wat zeggen andere mensen over de Crypto Masterclass?

Heb je nu al interesse om je voor de Crypto Masterclass aan te melden? Als wij naar deze cursus kijken, is dat iets wat wij ons goed voor kunnen stellen. Tegelijkertijd begrijpen wij het ook als je nog enige twijfels hebt; je kunt immers maar één crypto cursus tegelijkertijd volgen.

Speciaal voor jou zijn wij daarom op zoek gegaan naar de beoordelingen van andere cursisten. Aan de hand van die beoordelingen krijg je immers een nog beter beeld van alle voor- en nadelen van deze cursus.

Bij onder meer Trustpilot zijn bijzonder veel beoordelingen achtergelaten. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 600 reviews geplaatst, waarvan de gemiddelde score een 4,8 is. Op een schaal van 1 tot 5 is dat uiteraard een uitmuntende score te noemen.

In de beoordelingen valt met name op dat veel mensen lovend spreken over de ontwikkelaars van deze cursus. Ook de inhoud en alle bonussen kunnen op veel lovende woorden rekenen. Om je een indruk van deze beoordelingen te geven, hebben wij enkele beoordelingen er tussenuit gepikt:

Wat kost de Crypto Masterclass?

Langzaamaan gaan we richting het einde van deze uitgebreide AllesOverCrypto review & Crypto Masterclass review. Voordat we deze review afsluiten, willen we eerst nog naar het prijskaartje kijken. Want, wat moet je nou precies betalen voor de Crypto Masterclass?

Op dit gebied hebben wij goed nieuws voor je! Normaal betaal je 4000 euro voor deze Crypto Masterclass, maar tijdelijk hoef je hier slechts 1997 euro voor te betalen. Dit is een vrij fors bedrag, maar je krijgt wel heel veel waar voor je geld. Bovendien kun je dit bedrag binnen de kortste keren terugverdienen, indien je op de juiste manier gaat beleggen in de cryptocoins.

Garantie

Merk je binnen twee weken op dat de cursus niet naar wens is? Dan kun je een mailtje sturen naar AllesOverCrypto, waarna je jouw volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Kunnen wij de Crypto Masterclass aanraden?

Onder aan de streep kunnen wij de Crypto Masterclass van harte aanraden. Deze cursus is uitgebreid, kent een logische opbouw, is leuk om te volgen en is van een hoog niveau. Bovendien zijn de ontwikkelaars ware experts, krijg je veel interessante bonussen meegeleverd en kan de cursus op veel positieve beoordelingen rekenen.

Wil jij succesvol in crypto gaan beleggen? Dat is deze cursus eigenlijk onmisbaar voor je. Meld je direct aan en profiteer daarbij ook van de korting van ruim 2000 euro. Veel succes en plezier met het volgen van deze crypto cursus! 

Start met de Crypto Masterclass via de onderstaande kortingslink.

Krijg direct toegang en start met crypto.

Claim HIER je Crypto Korting
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *