Review: Alles over Crypto Beginnerscursus – Derek en Patrick

alles over cryptocurrency review

Benieuwd naar de Alles over Crypto Beginnerscursus van Derek Westra en Patrick Suiker? Twijfel je nog om met de cursus aan de slag te gaan?

Waarschijnlijk wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Je bent op Google gaan zoeken naar ervaringen en reviews over de Alles over Crypto Beginnerscursus en wilt weten of de cursus je geld waard is. En dat is maar goed ook, want ik ging namelijk met de cursus aan de slag, en vertel je hier mijn eerlijke mening, review, ervaringen én resultaten.

Benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan hieronder snel verder!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is de Alles over Crypto Beginnerscursus?

Laat ik eerst beginnen met wat de Alles over Crypto Beginnerscursus precies is. 

De Alles over Crypto Beginnerscursus is een cryptocurrency cursus, specifiek voor beginners – precies zoals de naam al aangeeft dus ;-).

In de Alles over de Crypto beginnerscursus zou je dus alle basics over cryptocurrency te weten moeten komen. Zowel waar je crypto’s kunt kopen, hoe je moet handelen enzovoorts.

Voor wie is deze cursus?

Ik denk dat als je deze review leest, je net bezig bent om jezelf te verdiepen in de Bitcoin en andere cryptocurrency. Je wilt er meer over lezen en leren, je ziet de mogelijkheden die cryptocurrency en de blockchain met zich meebrengt.

Kortom: je bent erg geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain, maar je weet niet echt waar je moet beginnen.

Ik denk ook dat deze cursus met name geschikt is voor mensen die zich in het bovenstaande verhaal herkennen; vandaar dat het hier echt om een beginnerscursus gaat – alhoewel dat de naam niet echt helemaal eer aan doet, want er is ook zeker genoeg te leren voor mensen die al verder zijn. Daar kom ik later nog op terug.

Wat krijg je allemaal?

Wanneer je met de Alles voor Crypto Beginnerscursus begint, krijg je direct toegang tot het volledige lespakket. Je kunt dus direct beginnen.

Als je bent ingelogd, zie je aan de linkerkant de navigatie en de modules. Als je hier op klikt, ga je naar de desbetreffende video of tekst.

De cursus bevat 5 modules en dan nog bonuslessen welke eigenlijk voor de wat meer gevorderde crypto fanaat is.

Alles wordt stap voor stap behandeld, zo begin je bij de wat basic stof (wat is cryptocurrency en hoe werkt het), en ga je telkens een stapje verder, zoals naar het traden van crypto.

Mijn Review, Mening en Resultaten

Goed, nu je weet wat de Alles over Cryptocurrency cursus is, voor wie de cursus is bedoeld en weet van de inhoud, is het tijd voor het delen van mijn ervaringen.

Ik moet vooraf wel zeggen dat ik best wat kennis had van crypto’s en alles wat er bij komt kijken, dus een echte beginner was ik al niet meer.

Toch bevat de cursus enorm veel goede informatie. Voor zowel beginners, als voor mensen die al wat verder zijn.

Je leert echt alles, van wat crypto currency nou eigenlijk is, wat een whitepaper is, hoe je crypto moet kopen, waar je op moet letten, hoe je moet traden enzovoorts. Echt alles komt aan bod, en alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. 

Hierdoor is de cursus ook echt interessant voor met name beginners, maar ook voor mensen die al wat verder zijn. Zeker de laatste modules zijn hier erg voor geschikt.

Wat ik erg handig vind is dat elke module wordt afgesloten met een quiz. Zo kun je testen of je alles weet wat er in de module wordt afgesloten, en of je dus verder kunt naar de volgende module.

Is de Alles Over Cryptocurrency Beginnerscursus je geld waard?

Laat ik vooropstellen dat 197,- euro natuurlijk best wat geld is. Ik ben er alleen van overtuigd dat je niet moet kijken naar wat iets kost, maar naar wat het oplevert.

Als jij met de kennis uit de modules van de cursus aan de slag gaat, dan weet ik zeker dat je de 197,- euro er makkelijk uit terug gaat verdienen. Daarnaast bespaart de cursus je enorm veel tijd en energie, omdat je anders alles zelf zou moeten opzoeken.

De Alles over Cryptocurrency Beginnerscursus is een compleet pakket wat jou alle informatie en kennis geeft die je nodig hebt als je met cryptocurrency wilt beginnen. 

Daarnaast is er een 90 (!) dagen garantie, dus je loopt geen enkel risico. Je hebt dus niets te verliezen en alles te winnen!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Alles over Cryptocurrency Beginnerscursus
Review door Jacko Meijaard op 2019-06-01
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *