Video: Relevante Keywords Vinden in 3 Simpele Stappen

Gemiddelde leestijd: één minuut

Heb je moeite met het vinden van relevante zoektermen voor je blog artikelen?

Dat is helemaal niet nodig, want relevante keywords vinden is helemaal niet moeilijk. Hoe je dit kunt doen, laat ik je in de video hieronder zien.

Besef goed dat het altijd belangrijk is om met je gezonde verstand na te denken, en niet als een robot te gaan denken. Hou het ‘menselijk’ en relevant.

Video: Relevante Keywords vinden

Zoals je ziet is het vinden van relevante keywords niet moeilijk, en zijn er handige tools die je hiermee kunnen helpen.

Via bijvoorbeeld SEMRush.com kun je handig checken op welke zoektermen je concurrenten ranken, en uit welke zoektermen ze veel bezoekers halen.

Door zelf op Google naar relevante zoektermen te gaan zoeken, heb je in ieder geval genoeg inspiratie om aan de slag te gaan.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *